Categorieën

Energetische koorden doorsnijden

Energetische koorden doorsnijden

Tijdens deze sessie ga je bewust een energetische verbinding met iemand loslaten.

Deze energetische verbinding kan zich manifesteren als een koord, touw of misschien zelfs een stalen kabel en bevat alle pijnlijke patronen die tussen jullie bestaan. Deze verbinding kan je veel energie kosten en zorgt ervoor dat jij je niet vrij kunt voelen.

Op het moment dat je op deze wijze met elkaar verbonden bent kun je niet verder met je leven en de relatie met deze persoon kan zich hierdoor ook niet verder evolueren.

Het is niet noodzakelijk om van te voren te weten met wie je de verbinding wilt loslaten. Vertrouw erop dat de juiste persoon en verbinding zich zal aandienen tijdens de sessie.

Voor het beste resultaat adviseren ik je om de sessie met een koptelefoon te beluisteren. Neem plaats op een plek waar jij je goed voelt en niet gestoord kunt worden tijdens het loslaatproces. Drink na afloop van de sessie een glas water.

Categorieën

Frequentie verhogen met Pleiadisch licht

Frequentie verhogen met Pleiadisch licht

Op het moment dat jij niet lekker in je vel zit of vast zit in patronen van bijvoorbeeld schaamte, schuld of boosheid, is je trillingsfrequentie laag. Het is dan raadzaam om je frequentie bewust te verhogen, want jouw staat van zijn trekt altijd gelijksoortige trillingsfrequenties aan, waardoor je al snel in een vicieuze cirkel terecht kunt komen.

Tijdens de sessie werken we met de energie van de Pleiadische lichtspecialisten, waarbij hun krachtige licht in jouw systeem wordt gebracht. Dit zal je ondersteunen in het verhogen van je frequentie. Daarnaast zal de energie jouw spirituele groei een boost geven.

Herhaal deze sessie gerust wekelijks, of wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Voor het beste resultaat adviseren ik je om de sessie met een koptelefoon te beluisteren. Neem plaats op een plek waar jij je goed voelt en niet gestoord kunt worden tijdens de sessie. Drink na afloop van de sessie een glas water.

Sta er tot slot even bewust bij stil dat jij altijd een keuze hebt om jouw frequentie te verhogen, geniet van dit proces!

Categorieën

Heling van je Hart

Heling van je Hart

Tijdens deze sessie werken de Engelen van het Hart aan het openen van jouw hart. Hierdoor kan het helende licht van de Engelen en de Divine Source een diepgaande transformatie teweeg brengen en kunnen oude pijnen helen.

Herhaal deze sessie gerust wekelijks, of wanneer jij daar behoefte aan hebt.

Voor het beste resultaat adviseren ik je om de sessie met een koptelefoon te beluisteren. Neem plaats op een plek waar jij je goed voelt en niet gestoord kunt worden tijdens de sessie. Drink na afloop van de sessie een glas water.

Geniet van de liefdevolle verbinding met je hart!

Categorieën

Welkom

Welkom!

Fijn dat je de Mahatma Healing app hebt gedownload ????

Binnen deze module vind je sessies die voor iedereen beschikbaar zijn, je kunt dus direct aan de slag!

Afstemming
Op het moment dat je een energetische sessie beluistert, zal de energie altijd in overeenstemming met jouw hogere zelf, jouw I Am presence worden gefaciliteerd. Dit betekent dat je alleen datgene ontvangt wat nu goed voor jou is. Dit valt niet vanuit de mind te verklaren, maar weet dat je hier op kunt vertrouwen.

Sessies offline beluisteren
Beschik je niet altijd over een internet verbinding of wil je de sessies graag offline beluisteren? Klik dan op het download icoontje, dat je vindt naast de knop ‘afspelen’. Hierdoor komt de sessie ook offline beschikbaar binnen de app.

Deze optie is alleen beschikbaar voor de audio’s.

  Download icoontje

Verlang je naar meer?
Ben je nog geen Premium Member en verlang je naar meer ondersteuning?
Word dan lid en krijg toegang tot alle sessies binnen de app en het online platform.
Zodat je altijd en overal beschikt over een krachtige sessie, opschoning of meditatie.
Meer informatie én alle voordelen lees je HIER >>>

Vragen?
Heb je een vraag over een sessie of wil je jouw ervaring delen? Omring jezelf dan met gelijkgestemden en word lid van de besloten Facebook groep I Am Mahatma >>>

Missie
Het is mijn missie om Healing voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te maken, dat is één van de redenen dat de Healing app tot stand is gekomen. Denk jij dat de Healing app voor iemand in jouw omgeving waardevol kan zijn? Zeg het dan voort ????

Ik wens je een bijzondere en diepgaande transformatie toe, zodat er ruimte ontstaat voor werkelijke verbinding, met jezelf én de kosmos.

Geniet ervan ????
Lieve groeten, Regina

 

Disclaimer: Tijdens de energetische sessies wordt er gewerkt met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor is het niet aan te raden om de sessies te beluisteren als je last hebt van epilepsie of een pacemaker draagt. Ook als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas niet aan te raden om de energetische sessies te beluisteren

Deze app is geen vervanging voor een medische behandeling. In geval van twijfel adviseer ik je ten alle tijden contact op te nemen met een arts of medische specialist. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn algemene voorwaarden, die je kunt vinden op de website.