Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Bewust op vakantie

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

Bewust op vakantie

Vandaag is onze laatste vakantiedag en kijken we terug op een heerlijke week met volop zon, zee en natuur. Echt genieten!

Na een pittige reis kwamen we enthousiast aan bij ‘onze’ prachtige villa, dropte de koffers in de kamers en plofte neer in de tuin (en de kids in het zwembad 😉). Hier waren we echt aan toe…

We verblijven op een rustige en afgelegen plek en genieten van de stilte, het fluiten van de vogels en het ritselen van de palmbomen. Tot er ineens een deur dichtklapt. Het zal vast de wind zijn, zeggen we tegen elkaar. Die nacht valt er een schilderij van de muur, tikt er een bed ritmisch en horen we dat de deur op slot word gedraaid, terwijl iedereen in bed ligt.

De volgende ochtend komen we tot de conclusie dat we vanuit onze enthousiasme helemaal vergeten waren om bewust contact te maken met het land en het huis. We zijn er immers te gast. Ook hadden we de verschillende ruimtes niet energetisch gereinigd, terwijl dit juist zo belangrijk is. Het is ten slotte een vakantiewoning waar wekelijks nieuwe gasten verblijven, met de bijbehorende energieën.

De spirit van de villa is de oorspronkelijke bewoner. Een vriendelijke man die graag wil laten weten dat we verblijven in zijn woning, maar tegelijkertijd geniet van onze aanwezigheid. Nadat we kennis hadden gemaakt met de spirit voelden we ons welkom en gaf zijn aanwezigheid ons een veilig en beschermt gevoel.

Op het moment dat je niet bewust bent van de aanwezigheid van een spirit, kan het je een heel angstig gevoel geven. Er ontstaan dan immers situaties die niet met het blote oog waarneembaar en te verklaren zijn. Nu was deze spirit heel gemoedelijk, maar het kan ook anders…

 Je ervaart een zwaar gevoel als je het vakantiehuis binnen loopt.
 Ervaart het gevoel dat er iemand aanwezig is, dat je bekeken wordt.
 Je slaapt slecht en voelt je vermoeid als je wakker wordt.
 Irritaties, negatieve gedachten en onverklaarbare gevoelens.
 Struikelen of van de trap afvallen etc.

Om maar een paar voorbeelden te noemen…

Een negatieve spirit kan jou en je vakantie enorm beïnvloeden. Daarom lees je hier een aantal tips om goed voorbereid aan je vakantie te beginnen.

 • Ga je naar het buitenland? Verbind je dan heel bewust met het land zodra je het betreed. Dit kun je dus al doen op het moment dat je het land binnen reist. Maak contact met de spirit van het land en geef aan dat je de komende dagen hier zal verblijven.
 • Bij aankomst
  Als je aankomt bij je verblijf loop er dan eerst heel bewust doorheen. Voel intuïtief of er een spirit aanwezig is. Dit kan je bijvoorbeeld herkennen doordat je het ineens warm of juist koud krijgt, vertrouw hierin op je gevoel.

Voelt het positief? Maak dan contact met de spirit en bedank het dat je hier tijdelijk mag verblijven.

Voelt het negatief? Verbind je met jouw I Am Presence en vervolgens met de Bron. Dit doe je door de volgende opdracht uit te spreken: Ik verbind mij met mijn I Am Presence NU. En ik verbind mij vanuit mijn I Am Presence met de Bron NU. Neem een aantal bewuste ademhalingen en voel de verbinding. Voel dat je wordt omhuld door prachtig goudkleurig licht. Geef vervolgens de spirit de opdracht dat het tijdens jouw verblijf niet bij jou (en je medereizigers) in de buurt mag komen.

 • Verwijder de energie van voorgaande gasten
  – Open alle ramen en deuren, zodat het gehele verblijf kan doorluchten.
  – Laat alle zware energieën afvoeren door Aartsengel Michael:
  Verbind je met jouw I Am Presence en vervolgens met Aartsengel Michael. Dit doe je door de volgende opdracht uit te spreken: Ik verbind mij met mijn I Am Presence NU. En ik roep aan, vanuit mijn I Am Presence, Aartsengel Michael NU. Ik geef Aartsengel Michael de opdracht om alle zware energieën in dit verblijf volledig af te voeren NU. Voel en ervaar dat alle ruimtes van het verblijf volledig worden opgeschoond.

 • Breng positieve energie in de ruimte(s)
  Dit kun je doen door een wierook te branden.
  Je kunt ook de ruimte(s) vullen met energie vanuit de Bron. Dit doe je door de volgende opdracht uit te spreken: Ik verbind mij met mijn I Am Presence NU. En ik verbind mij vanuit mijn I Am Presence met de Bron NU. Neem een aantal bewuste ademhalingen en voel de verbinding. Voel dat je helemaal wordt omhuld en laat vervolgens de energie doorstromen in alle ruimtes.

 • Sluit je vakantie af door de aanwezige spirit(s) en het land te bedanken, dat je hier mocht verblijven en de mooie herinneringen die je mee naar huis neemt.

Fijne vakantie!

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (9)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *