Weekenergie 22-11-2021

Je gaat jezelf steeds meer uitlijnen, balanceren, door constant in afstemming te zijn met je diepste kern, jouw Bron Zijn.

Weekenergie 15-11-2021

Verbind je weer wat meer met moeder aarde en al haar elementen. Dit zal jou voeden, bekrachtigen, tot jezelf laten komen en je inzicht geven.

Weekenergie 08-11-2021

Als je je leeg voelt, dan betekent dit eigenlijk dat je moe bent van het constant vasthouden van dat wat je niet bent of wilt zijn. Op dit punt aankomen is juist goed.

Sta toe helemaal af te zakken in die oneindige leegte in jezelf, want dan zal je weer gaan beseffen en ervaren dat deze leegte jouw onuitputtelijke creatievermogen is. Dat jij jezelf eerst weer diende toe te staan uit beperking te stappen om vervolgens jouw compleetheid, een oneindige leegheid ofwel allesomvattendheid te kunnen voelen. Om vanuit dit punt, dit onbevlekte canvas weer te gaan creëren wat jij wel wilt.

Weekenergie 01-11-21

Waar komt afleiding vandaan? Door volledig aanwezig te zijn in jezelf, met jezelf wordt je steeds bewuster van je eigen afleiding maar ook van afleiding die niet van jou afkomstig is maar wel voor jou bedoeld is,………om bewust afgeleid te zijn

Weekenergie 18-10-2021

Je ontkomt er niet meer aan. Je staat nu vrijwillig op het randje van je comfortzone, het eilandje dat je huidige leven heet, om die volgende stap te zetten in het nog onbekende of je voelt dat je er nu noodgedwongen af moet. Je kan niet anders meer.

Weekenergie 11-10-2021

Je kan inzichten verkrijgen door iets in te zien met je mind of soms in te voelen, als je dit aandurft in jezelf, echter het volledig integreren van inzichten gebeurt in een samenwerking met je Mind-Soul en Body…… tezamen

Weekenergie 04-10-2021

Nog nooit ben je zo uitgedaagd als nu. Continue switchen tussen een wereld die niet meer resoneert en een wereld die nog gecreëerd dient te worden, vanuit het niets, vanuit jou maar gelukkig ook in samenwerking met anderen die met jou resoneren.

Dit betekent volledig in je eigen kracht staan met een open hart omdat jij degene bent, het kantelpunt, die de nieuwe aarde vorm gaat geven. Dit vraagt volledige overgave en vertrouwen,, in jezelf.

Weekenergie 27-09-21

Als je dicht bij jezelf blijft, je energie niet meer weggeeft aan dat wat niet meer met jou resoneert maar je hart juist volledig openstelt voor dat wat jou doet opbloeien.

Zal je een innerlijke vrijheid gaan ervaren die jouw innerlijke kracht en drive zal zijn om vanuit je hart een nieuwe aarde te creëren, uit te gaan dragen.