Inspiratie & inzicht
momentjes

Week energie 22-02-21

De weekenergie van 22-02-21

Even een terugblik op afgelopen periode omdat deze energie nog wel even door blijft gaan. Wow wat een week. Een week waar je heel veel invullingen aan kan geven. Flinke golven van zeer intense hoge energieën met als gevolg constante fysieke ongemakken, last van maag en darmen, niet goed slapen, extreme moeheid, overal spierpijn, veel onrust, enz.

Lees meer »

Week energie 15-02-2021

De weekenergie van 15-02-2021

De energie is momenteel nog steeds heel intens. Het is de meest zuivere, de meest krachtige Bronenergie met kristallijne structuur die nu constant door ons heen stroomt. Het ondersteunt ons, het laat ons ervaren, geeft ons de mogelijkheid nu te kiezen weer te stromen in onszelf, onze Bron essentie in onszelf weer steeds meer te gaan voelen, te gaan belichamen.

Lees meer »

Week energie 08-02-2021

De weekenergie 08-02-2021

De energie komt als ronddraaiende blauwe vortexen naar beneden stromen. Als een verfrissende energetische wind die door ons heen waait. Ons lichaam heeft het zwaar te verduren gehad en nog steeds. Ook mentaal, emotioneel shiften we nog constant tussen diepe dalen en hoogtepunten. Afgelopen periode was het naast fysieke transformaties vooral je meest diepgewortelde issues en patronen nu echt recht in de ogen aankijken. Dit kon aanvoelen als diepe dalen maar ook als verhelderende mooie nieuwe uitzichten.

Lees meer »

Week energie 01-02-2021

De weekenergie van 01-02-2021
We kunnen nog flinke ‘highs en lows’ verwachten in ons energiehuishouden. De ene dag kan je ervaren als volledig uitgeput zijn, geen inspiratie, futloos en een vermoeid lichaam. De andere dag zit je vol met energie, voel jij je zo goed dat je aan het eind van de dag pas doorhebt hoe versleten je bent.

Lees meer »

Laat jij het toe?

Of het nu je emoties zijn of fysieke pijn, jezelf toestaan om dit te mogen voelen en ervaren is de sleutel naar heling. Het belang hiervan kwam deze week in veel gesprekken en situaties naar voren. In dit blog lees je waarom en deel ik een aantal tips.

Lees meer »

Week energie 24-01-2021

De weekenergie van 24-01-2021
Naast de nog steeds heftige binnenstromende kristallijne energie die ons blijft ondersteunen in onze ‘on going’ transformaties stroomt er nu geleidelijk zachte gele energie binnen. Dit kan voor sommigen ervaren worden als beter in je vel zitten, lichter, rustiger, een time out, een kantelpunt die heeft plaatsgevonden.

Lees meer »