Inspiratie & inzicht
momentjes

Week energie 17-01-2021

De weekenergie van 17-01-2021

De energie drukt nog steeds zwaar op ons. Afgelopen dagen maar ook de komende periode weer. Druk op hoofd, nek, schouders, druk op borstkas, moeilijker ademen enz. De energie is tweeledig.

Lees meer »

Week energie 11-01-2021

De week energie van 11-01-2021

Er wordt momenteel (nog steeds) veel van je gevraagd op mentaal, fysiek en energetisch niveau. Er wordt energetisch van alle kanten aan je getrokken. Hierdoor kan jij je onrustig, erg energiek of juist uitgeput en moe door voelen.

Lees meer »

De voordelen van een Digitale Detox & tips hoe je dit kunt aanpakken

Eerlijk is eerlijk, ook ik grijp meerdere keren per dag naar mijn telefoon. Vaak met een goed excuus, even mail en de besloten Facebook community checken of vragen beantwoorden in de besloten Telegram groepen. Ik betrap mezelf er echter op dat ik het steeds vaker en op de meest vreemde tijdstippen doe. En voor ik het weet scrol ik minuten lang door mijn Facebook tijdlijn of door Instagram.

Lees meer »

Dag energie 16-12-2020

Momenteel stroomt er een krachtige kristalheldere energie binnen die ruimte vrijmaakt in ons, om helder te zien, voelen en weten. Deze energie wordt ondersteund door een zachte liefdevolle energie die onze harten opent voor onszelf en ons ondersteunt in onze processen en transformaties.

Lees meer »

Wil je je mondkapje opzetten?

We leven in een (op z’n zachts gezegd) bijzondere tijd. De frequentie op aarde is zich steeds verder aan het verhogen en de energie nodigt je uit om steeds meer in je eigen kracht te gaan staan.

Lees meer »