Gratis healing

Energy Boost

* Plaatsen zijn gelimiteerd door software- meld je aan

Do 30-09-2021
om 20:00 uur

Maximaal 1000 plaatsen

Reserveer nu je plek

We leven in een turbulente tijd, een planetaire shift die letterlijk alles in onszelf in beweging brengt. Zowel door kosmische downloads als de druk vanuit het collectief word je op energetisch, fysiek, emotioneel en mentaal niveau aangeraakt en getriggerd. Dit alles kan een diepgaande innerlijke transformatie teweeg brengen, een proces dat in golfbewegingen komt en gaat. Dit transformatieproces kan voor innerlijke onrust zorgen, wat lang niet altijd even plezierig is…

Het is belangrijk je energiehuishouden op peil te houden. Want naast je eigen persoonlijke innerlijke transformatieproces, gaat iedereen ook collectief door dezelfde transformaties, ieder in zijn of haar eigen tempo. Wat inhoud dat jij je omgeving regelmatig als chaotisch, drukkend en energie-zuigend kan ervaren. 

Kun je hierin wel wat ondersteuning gebruiken? Meld je dan aan voor de gratis Energy Boost en laad je innerlijke batterij weer helemaal op. Deze healing ondersteunt jouw systeem om weer in balans te komen omdat je hoge frequenties binnenlaat in je systeem en zal tevens jouw immuunsysteem versterken. Dit heeft invloed op jouw algehele welzijn op zowel mentaal, fysiek en energetisch niveau. Hierdoor sta je letterlijk steviger in je schoenen, overzie je alles weer beter, ben je meer gefocust, meer in contact met jezelf maar ervaar je bovenal .. weer meer energie.

Herken je dit:

  • Je zit laag in je energie
  • Voelt je futloos en hebt weinig energie om iets te doen of ondernemen
  • Je hebt geen inspiratie om nieuwe dingen op te pakken
  • Je ervaart het gevoel dat je geleefd wordt
  • Je hebt bij vlagen het gevoel dat alles je teveel wordt
  • Je merkt op dat je je snel sacherijnig voelt en een kort lontje hebt

 

Dan ben je toe aan een Energy Boost!

Door: Regina van Eijk

Energetisch coach, ascensie trainer en oprichtster van de Higher Spirit Academy.

Het is mijn missie om je te laten ervaren wat verbinding voor je kan betekenen. Verbinding met jezelf, maar ook met het Universum en het veld van ongekende mogelijkheden.

Tijdens deze healing ontvang je een diepgaande energetische overdracht, waarbij we gebruik zullen maken van zeer hoge licht frequenties. Omdat het een (grote) groepshealing betreft, zal de ervaring en transformatie nog vele malen krachtiger zijn. Uiteraard werken we tijdens de energieoverdracht volledig in overeenstemming met jouw Hogere Zelf.

An inner journey into the Heart

Praktische informatie

Het healing webinar zal gegeven worden op woensdag 29 september en donderdag 30 september 2021 om 20.00 uur.

Meld je aan voor het moment dat jou het beste uit komt. Er zal geen opname van deze healing gemaakt worden. Na je aanmelding ontvang je een link voor het webinar en deel ik praktische informatie ter voorbereiding. Ik adviseer je deze even goed door te lezen, zodat je goed voorbereid aan het healing webinar kunt beginnen 😊

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail?
Neem dan even contact met mij op via: team@higherspiritacademy.nl

De healing ondersteund je met…

Het versterken van je immuunsysteem en het balanceren van je energiehuishouding.

Het verlichten van stress en toelaten van ontspanning.

Jouw innerlijke processen waardoor jouw energie weer vrijer kan stromen.

Het leveren van een collectieve bijdrage want vanuit hernieuwde energie kun jij er ook weer zijn voor de ander.

Wil je dit Healing webinar niet missen?
Meld je dan nu gratis aan!

Aanmelden is niet meer mogelijk…

Disclaimer:

Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.