Exclusief challenge aanbod
voor jou 🙌

Bonus (48 u geldig) aanbod komt niet meer terug

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

MELD JE Nú AAN!
WE STARTEN 21 JUNI 2021

Het Pad naar Innerlijk Meesterschap

Het pad waarop je opnieuw vertrouwd raakt met jouw spirituele en paranormale vaardigheden.
Vermogens die altijd al in je aanwezig waren.
Het pad dat je laat zien dat er geen beperkingen zijn.
Waar je leert werken met alle vormen van energie en frequenties die voor ons beschikbaar zijn.
Waar je vaardigheden leert die je in je dagelijks leven kunt toepassen.
Vol vertrouwen in je kracht gaan staan en je innerlijke licht weer laten schijnen.
Niets anders dan je geboorterecht.

Ontvang bij je aanmelding een waardevolle bonus:

  1. De eerste drie deelnemers ontvangen een persoonlijke Soul Healing & Reading sessie van Ursula t.w.v. € 125,00. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en lees je direct of je één van de drie eerste deelnemers bent. Je kunt vervolgens direct de sessie inplannen.
  2. Je krijgt bij je aanmelding het online training ‘Verhoog je Frequentie‘ t.w.v. € 97,00 cadeau. Tijdens deze 7 weken durende online training ga je bewust aan de slag met het verhogen van jouw frequentie. Een prachtige voorbereiding op de opleiding 😊

 

Bonus (48 u geldig) aanbod komt niet meer terug

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

INVESTERING IN JEZELF

Het Pad naar Innerlijk Meesterschap

1897
1497,00 Per jaar (maandag groep)
  • Deelbetalingen mogelijk

Het Pad naar Innerlijk Meesterschap

1897
1497,00 Per jaar (dinsdag groep)
  • Deelbetalingen mogelijk

Je hebt de keuze tussen de maandag en dinsdag groep en beide starten op maandag 21 juni 2021. Kies je voor de maandag groep, dan zijn alle groepsbijeenkomsten op de maandagavond. Bij de dinsdag groep zijn alle groepsbijeenkomsten op de dinsdagavond. Het is niet mogelijk om tussentijds te wisselen van groep of een avond te ruilen. Dit i.v.m. de groepsenergie.

ERVARINGEN DEELNEMERS

Maud
Maud‘MOGELIJKHEDEN IN MIJ ZIJN ENORM GEGROEID’
Lees verder
In januari 2020 ben ik begonnen aan het traject Meesterschap. Ik heb zelf een praktijk voor healing & innerlijke groei en ik voelde dat ik zelf verder wilde groeien om nog meer te mogen openen.

Nou iemand komt nooit zomaar op je pad, dat wordt gestuurd door het universum, dat bleek ook zo met Regina aan haar meesterschap. Wat zit er veel in dit halve jaar!

Zoveel sessie die de juiste kanalen openen om verder te komen in je eigen proces. Toegang tot het meest brede spectrum van energiewerk waardoor ik heel veel toe heb kunnen voegen aan mijn eigen werk.

Inzichten gekregen in mijn proces om alles op te kunnen ruimen wat niet meer resoneert. Het is echt teveel om op te noemen wat het programma je allemaal brengt. Dat is iets wat je echt zelf moet ervaren.

Het heeft bij mij zoveel losgemaakt dat ik nog beter weet wat ik nog meer te doen heb. Daarom ga ik ook met het vervolg traject beginnen bij Regina omdat ik duidelijk heb gevoeld dat dit, voor mij, feilloos aansluit op dit traject.

Daarnaast is Regina een heel fijn mens om mee te werken. Zij vult niet alles letterlijk voor je in maar triggert precies de juiste dingen zodat je zelf leert doorvoelen.

Tijdens de online oefenavonden ga je echt de diepte in, zo enorm waardevol. Het online stuk is daarbij geen enkele belemmering en heb ik alleen maar als heel krachtig ervaren.

Wel zouden live trainingsdagen met gelijkgestemden een mooie toevoeging zijn om alles nog extra in de praktijk te oefenen en ook om ervaringen uit te wisselen. Buiten dat is het programma over compleet en stijg je uit boven je eigen kunnen.

Dankjewel lieve Regina voor zoveel WAARDE!

Ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen want de mogelijkheden in mij en voor mijn praktijk zijn enorm gegroeid. Fijn dat ik nog lekker verder mag groeien in jouw vervolg zodat ik mijn klanten nog beter kan ondersteunen.
Monique
Monique‘ZELDEN EEN TRAINING GEDAAN MET ZOVEEL WAARDE'
Lees verder
Ik heb meegedaan met de training Het Pad van Innerlijk Meesterschap. Ik heb zelden een training gedaan waarin je zoveel waarde krijgt als deze.

Er is werkelijk een wereld voor mij open gegaan op het gebied van energie, frequentie, healing, clearing, meditatie, emoties, engelen, gidsen, chakra’s, eigenliefde, Christusbewustzijn, aarden, pleiadisch en arcturiaans licht etc etc…

Daarnaast krijg je ook persoonlijke begeleiding van Regina waarin je je vragen kunt stellen wat heel prettig is.

De hele training heeft mijn frequentie en kennis enorm verhoogd, en ik dacht dat ik al heel wat wist!

Wil je in deze bijzondere tijd een enorme boost maken in jouw bewustzijn dan raad ik je zonder meer deze training aan.
Vanessa‘DE BESTE ONLINE TRAINING DIE IK TOT HIERTOE HEB GEVOLGD'
Lees verder
Ik wil jou oprecht bedanken voor de GEWELDIGE cursus, voor de prachtige sessies, voor de oefeningen, jouw ledenplatform (de ledensite is mijn steun & toeverlaat ;)), etc…. voor al het werk en de tijd die je erin hebt gestoken want it shows BIG TIME. Ik meen dit echt.

Ik vind het iedere cent waard en de beste ‘online’ training die ik tot hiertoe heb gevolgd. De 1 op 1’s met jou vond ik een dikke toegevoegde waarde want je hebt mij inzichten gegeven die ik anders niet zou gehad hebben (ook al ga ik naar coaches etc).

Dus: een welgemeende DANKJEWEL voor al het moois dat je hebt geleverd en waarvan wij als eerste konden proeven en leren.

De oefensessies vond ik ook heel waardevol en hopelijk komen er zo nog opportuniteiten….

VAN HARTE BEDANKT REGINA!!!!

Wat is een Healer?

Werkt met energie van het volledige spectrum van de Bron

Werkt veilig met hulpbronnen, zoals: Opgestegen Meesters, Aartsengelen, Natuurwezens, Buitenaardse energievormen etc.

Werkt op verschillende niveaus van bestaan en verschillende energetische lagen

Wat is een Reader?

Kan bewust informatie doorgeven vanuit het Hogere Zelf en vanuit de ziel

Kan informatie vertalen vanuit het energieveld en blokkades herkennen en helen

Kan boodschappen doorgeven vanuit de Source, Engelen etc.

Kan frequenties voelen, waarnemen en vertalen

Wat is een Soul Coach?

Is in staat om heling te laten plaatsvinden op zielsniveau

Is in staat om zelfstandig verloren zielsdelen terug te halen

Is in staat boodschappen door te geven vanuit de ziel

Is in staat om op zielsniveau begeleiding en ondersteuning te bieden aan de ander, om zo een werkelijke transformatie te laten plaatsvinden

HET PAD NAAR INNERLIJK MEESTERSCHAP
Een opleiding volledig in lijn met de energie van dit moment. Je leert tools en vaardigheden die je ondersteunen in je helingsproces, verhoging van je frequentie en het openen van kanalen die je verder op weg helpen in het ascensie proces. Dit alles voor je eigen ontwikkeling en ter ondersteuning van het ontwakingsproces van anderen.

Het eerste jaar van de opleiding staat in het teken van spirituele activatie & integratie. Ook persoonlijke ontwikkeling komt in het eerste jaar aan bod. Gedurende de eerste maanden zal je dan ook al flinke stappen zetten in het verhogen van je frequentie. Hierdoor kunnen diepere lagen in jezelf zich openen en oude pijnen aan het licht komen. Tijdens de opleiding krijg je de nodige handvatten aangereikt om hier op een constructieve manier mee om kunt gaan, zodat er een diepgaande heling en transformatie kan plaatsvinden. 

Als het goed voelt kun je doorstromen naar het tweede jaar en gaan we verder de diepte in met zowel je spirituele als paranormale vermogens. Je leert hoe je jouw levensenergie bewust kunt inzetten voor je eigen ontwikkeling en krijgt steeds meer toegang tot jouw bewustzijn. Een ander belangrijk aspect van het tweede jaar is het werken op zielsniveau. Je leert hoe je informatie kunt downloaden vanuit de ziel, heling kunt laten plaatsvinden en hoe je verloren zielsdelen kunt terughalen. Een prachtig proces naar heelheid, waarin je ook anderen kunt ondersteunen.

GECERTIFICEERDE OPLEIDING
Het Pad naar Innerlijk Meesterschap is een zeer complete opleiding. Je leert alle tools en technieken die nodig zijn om vol vertrouwen spiritualiteit in je dagelijks leven te integreren en daarmee ook de ander te ondersteunen en inspireren. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je het certificaat Healer, Reader & Soul Coach.

DE OPLEIDING BESTAAT UIT:
– Compleet online programma
– Zes keer per jaar een live online oefenbijeenkomst via Zoom
– Vier keer per jaar een live online één op één coaching sessie
– Twee keer per jaar een live online Masterclass
– Twee keer per jaar een live online Q&A
– Twee keer per jaar een live trainingsdag (indien door huidige maatregelen niet mogelijk, dan via Zoom)
– Besloten Telegram groep, om in contact te komen met de deelnemers en om vragen te stellen
– Certificering Healer, Reader en Soul Coach na afronding beide opleidingsjaren. Het is mogelijk om deel certificaten te behalen.

Opbouw van de opleiding

Het Pad naar Innerlijk Meesterschap is opgebouwd uit twee jaarprogramma’s,
die bestaan uit uitgebreide online modules, online oefenbijeenkomsten, online één op één sessies en live trainingsdagen.

Jaar 1 – Spirituele activatie & Integratie

Jaar 2 – Integratie van de Ziel

Certificering

Deelnemers die voldoen aan de volgende voorwaarden kunnen het Healer, Reader & Soul Coach certificaat behalen:
– Alle certificeringsopdrachten met een voldoende afgerond
– Minimaal 75% aanwezigheid van de online oefenbijeenkomsten
– Minimaal 75% aanwezigheid trainingsdagen en coachingssessies
– Deelname certificeringsdag

PERSOONLIJKE BEGELEIDING DOOR REGINA & URSULA

Ieder loopt een individueel pad en daarom is persoonlijk contact ook een belangrijk onderdeel in de opleiding. Heb je vragen over de inhoud? Deze vragen stel je tijdens de online oefenbijeenkomsten.

Heb je een vraag over je persoonlijke situatie? Deze stel je tijdens de persoonlijke één op één sessies met Regina of Ursula.

Deze contactmomenten dragen er tevens aan bij dat je op koers blijft en zo zorgen we er samen voor dat je het best mogelijke resultaat behaald.

OPBOUW & TIJDSINVESTERING

Het eerste jaar van de opleiding bestaat uit 24 modules.
De inhoud van de modules varieert van een energetische sessie (duurt +/- 60 min.), meditaties en/of oefeningen.
Je hebt 14 dagen de tijd om een module te doorlopen. Tussentijds zijn er inhaal momenten en word er rekening gehouden met (school) vakanties.
De gemiddelde tijdsinvestering is 1 tot 2 uur per week.

VRAGEN OF TWIJFELS ?

Heb je een vraag? Of wil je weten of de opleiding voor jou een goede keuze is?

De opleiding is zeer geliefd en omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn, ook snel vol 😊
Om te ontdekken of de opleiding voor jou een goede keuze is zijn er twee manieren om kennis te maken.

Vraag een gratis inzicht sessie aan

Wil je weten of de opleiding voor jou een goede keuze is?
Vraag dan z.s.m. een inzicht sessie aan of neem contact met ons op >>>

Door het aanvragen van een inzicht sessie zal er een plekje voor je worden gereserveerd. Uiteraard beslis je na afloop van de sessie of je daadwerkelijk deelneemt. Maar zo weet je wel zeker dat je gegarandeerd bent van een plek in de opleiding.

VEELGESTELDE VRAGEN

Inhoud accordeon

Een aantal keer per jaar openen de deuren van de opleiding.
Op deze pagina vind je de aankondiging van de volgende startdatum.

De gehele opleiding duurt 24 maanden, vanaf het moment dat je start.
Het is mogelijk om na 12 maanden tussentijds te stoppen.

Tijdens de tweejarige opleiding heb je alle certificeringsopdrachten met een voldoende afgerond. Heb je minimaal 75% deelgenomen aan de online oefenbijeenkomsten en minimaal 75% deelgenomen aan de (live/online) trainingsdagen. Aan het einde van de opleiding doe je tot slot mee aan de eindcertificering.

De gemiddelde tijdsinvestering is 1 tot 2 uur per week. Variërent van een energetische sessie van een uur, meditaties van 5 tot 20 minuten en oefeningen van een aantal minuten.

Instromen vanuit ieder niveau is mogelijk, ervaring is dus niet noodzakelijk. Er zal ook voldoende aandacht besteed worden aan basisvaardigheden zoals gronden, veilig werken en jezelf energetisch opschonen.

De technieken die je tijdens de opleiding leert kun je direct toepassen op clienten en kunnen een waardevolle aanvulling zijn op hetgeen je aanbiedt. Heb je toch nog twijfels? Neem gerust contact met ons op door een mail te sturen naar: contact@higherspiritacademy.nl. Vergeet niet je telefoonnummer erbij te vermelden, zodat we contact met je op kunnen nemen.

Het is helaas niet mogelijk om je aan te melden als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt tijdens de opleiding een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Twijfel je? Stuur dan even een mail naar: contact@higherspiritacademy.nl.

WAT VINDEN DEELNEMERS VAN HIGHER SPIRIT ACADEMY ?

Anita
Anita‘HEEFT MIJ TOT M'N ZELF GEBRACHT’
Lees verder
Nadat ik al een tijdje bezig was met zelfontwikkeling en -ontplooiing, kwam ik vorige jaar “toevallig” op de site terecht. Een jaar later ben ik ontzettend blij dat ik toen mijn intuïtie gevolgd heb. Via healings en workshops, sommige betalend én sommige gratis, ben ik terug de vrouw geworden, die ik onderweg ergens kwijt was geraakt…

Wat ik enorm appreciëer aan Regina, is dat ze ons tools aanreikt om onszelf te healen, op een manier die niet alleen mijn zelfontwikkeling, maar ook mijn zélfvertrouwen weer in de juiste richting gebracht heeft.

De laatste training die ik juist afgerond heb, nl Het Pad naar Innerlijk Meesterschap, heeft dit nog een extra boost gegeven… Deze training heeft me helemaal tot m’n eigen “ZELF” gebracht. Ik appreciëer enorm het werk en de moeite dat Regina in al haar workshops steekt en bij deze dus, op z’n Belgisch, ;-), een dikke merci voor al je steun Regina!
Els
Els‘HET KWAM ALS GEROEPEN'
Lees verder
Als ik zo eens terugkijk op die 6 maanden heb ik toch wel een groot proces doorlopen en ook heel wat bijgeleerd. Voor mij kwam het traject als geroepen en kon ik de healings met de nieuwe energieën heel goed gebruiken en integreren, zeker in die moeilijke lockdown periode.

Dit was precies wat ik nodig had om bepaalde processen te doorlopen en deuren te kunnen openen. Het traject omvat heel erg veel en zal ik zeker verder gebruiken, ook om mijn klanten hiermee verder helpen.

Het was een heel intensief traject op een redelijk rap tempo, maar is meer dan zijn geld waard, zoveel voor teruggekregen, een schat aan informatie en oefeningen! Zoveel had ik niet verwacht, ik ben hier heel erg dankbaar voor. Dank je wel voor dit fijne traject!

BEN JE KLAAR VOOR DEZE TRANSFORMERENDE REIS?

Het Pad naar Innerlijk Meesterschap

1897
1497,00 Per jaar (maandag groep)
  • Deelbetalingen mogelijk

Het Pad naar Innerlijk Meesterschap

1897
1497,00 Per jaar (dinsdag groep)
  • Deelbetalingen mogelijk

Je hebt de keuze tussen de maandag en dinsdag groep en beide starten op maandag 21 juni 2021. Kies je voor de maandag groep, dan zijn alle groepsbijeenkomsten op de maandagavond. Bij de dinsdag groep zijn alle groepsbijeenkomsten op de dinsdagavond. Het is niet mogelijk om tussentijds te wisselen van groep of een avond te ruilen. Dit i.v.m. de groepsenergie.

INZICHT SESSIE

Heb je een vraag? Of wil je weten of dit traject voor jou een goede keuze is?
Vul dan onderstaand contactformulier in en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

🔒 Je gegevens zijn veilig!