Laat je ondersteunen in deze
uitdagende tijd

Ons cadeau aan jou, het Covid Support Pakket:
Release jezelf van zware energie, kom in je kracht en support elkaar 🙏

Covid Release healing sessie

Er is een steeds groter groeiend probleem aan het ontstaan, waar we liever niet over praten… Schade door het ‘prikje’, spike eiwitten of er gewoonweg spijt van hebben dat je het ‘prikje’ hebt genomen.

Tijdens deze energetische sessie verwijder je alle Covid gerelateerde energieën uit je systeem. Daarnaast is deze sessie ook ondersteunend bij het ervaren van Covid klachten en verwijdert het alle andere aanwezige zware energieën die jouw systeem niet ondersteunen.

Master class Innerlijke Kracht

Ervaar je angst, onderdrukking, verdeeldheid en merk je dat je het een uitdaging vindt om in verbinding te blijven met je zelf en de mensen om je heen (zeker als zij een andere visie hebben dan jij)? En merk je dat het steeds lastiger voor je wordt om trouw te blijven aan hetgeen jij voelt en waar jij voor staat?

Vraag dan de master class innerlijke kracht aan en ontdek hoe jij steeds meer in contact kunt komen met jouw ware essentie. Zodat je vanuit vertrouwen gaat ervaren dat jij een multidimensionaal wezen bent met ongekende mogelijkheden 🙏

Doe mee aan Shine Your Light

Ben je een lichtwerker, een lightwarrior of voel je dat je in deze collectieve transformatie een bijdrage wilt leveren? Wekelijks komen we online samen ter ondersteuning van elkaar, de aarde en het collectief.

Samen op weg naar een nieuwe aarde, doe je mee?

Heb je een vraag of wil je jouw ervaring delen?

Meld je aan voor de besloten Facebook groep van de Higher Spirit Academy. En omring jezelf met gelijkgestemden.