Gratis training

Spiritueel ontwikkelen
in het Aquarius Tijdperk

Ontdek wat het Aquarius Tijdperk voor jouw spirituele ontwikkeling kan betekenen…

Zodat je jouw unieke talenten steeds meer kunt gaan ontdekken en verder ontwikkelen

Zodat je nog meer leert vertrouwen op je innerlijk weten
Zodat je beter gaat begrijpen wat je voelt
Zodat je jouw unieke gaven kunt gaan inzetten en bijdragen aan het collectief

We leven in een spannende tijd waarin steeds meer mogelijkheden op spiritueel vlak zich ontwikkelen en openbaren. De frequentie op aarde gaat steeds meer omhoog en steeds meer mensen ontwaken 🙌

Tijdens deze gratis Masterclass ontdek je wat het Aquarius Tijdperk precies inhoudt en hoe jij deze krachtige energie in jouw voordeel kunt inzetten, zodat jouw energetische en paranormale vermogens zich steeds meer kunnen ontwikkelen.

Ook besteden we aandacht aan de volgende thema’s:

– Waarom is de verbinding met het Hogere Zelf zo essentieel en hoe kan ik deze verbinding integreren in mijn dagelijks leven?
– Waarom lukt het niet om in contact te komen met mijn energetische en paranormale vermogens of lijkt het alsof ik er geen controle over heb, en wat kan ik doen om dat te doorbreken?
– Ik ervaart van alles, maar hoe kan ik dit interpreteren? Hoe kom ik achter de betekenis van hetgeen ik voel of ervaar?
– Hoe kan ik veilig omgaan met mijn spirituele vermogens?
– Ik ervaart angst als het gaat om het onbekende, om spiritualiteit, hoe doorbreek ik dit en bouw ik vertrouwen op?

Op deze én alle andere vragen omtrent jouw spirituele ontwikkeling krijg je verhelderende antwoorden en tips. Daarnaast ga je ook heel bewust jouw spirituele vermogens ervaren, tijdens een krachtige energetische sessie.

Wees je ervan bewust dat zowel energetische als paranormale vermogens voor ons allemaal toegankelijk zijn en niets anders dan ons geboorterecht ❤

Praktische informatie

De Masterclass wordt gegeven op donderdag 18 februari om 20:00 uur & zaterdag 20 februari om 10:00 uur.

Na je aanmelding ontvang je een link voor het webinar en deel ik praktische informatie ter voorbereiding. Ik adviseer je deze even goed door te lezen, zodat je goed voorbereid aan de Masterclass kunt beginnen 😊

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail? Neem dan even contact met mij op via: support@higherspiritacademy.nl

Wil je deze Masterclass niet missen?
Meld je dan nu gratis aan!

Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen aan deze training als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.

Nog even voorstellen…

 

Mijn naam is Regina van Eijk, oprichtster van de Higher Spirit Academy en energetisch coach & ascensie trainer. Mijn focus ligt op het herstellen van de verbinding met jezelf en de kosmos.

Het ervaren van verbinding is voor mij jarenlang een worsteling geweest. Na een lange en moeizame reis ontdekte ik wat er nodig was om de verbinding met mezelf en ook mijn spirituele gaven te herstellen.

In contact komen met je essentie, met wie jij in werkelijkheid bent, is een enorme verrijking van je aardse leven. Het opent deuren naar diepgaande kennis en krachtige energetische vaardigheden, die ver voorbij de illusie gaan, waardoor het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt. En dat is ook wat ik jou gun!

De weg die ik heb afgelegd wil ik jou met heel mijn hart besparen, want het kan ook anders. Ben je er klaar voor?

Lieve groeten,
Regina

Donderdag 18 februari 2021
om 20:00 uur

Aanmelden is niet meer mogelijk!

Zaterdag 20 februari 2021
om 10:00 uur