Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Energetische koorden doorsnijden

Gratis healing bundel

Tijdens deze sessie ga je bewust een energetische verbinding met iemand loslaten.

Deze energetische verbinding kan zich manifesteren als een koord, touw of misschien zelfs een kabel en bevat alle pijnlijke patronen die tussen jullie bestaan. Deze verbinding kan je veel energie kosten en zorgt ervoor dat jij je niet vrij kunt voelen.

Op het moment dat je op deze wijze met elkaar verbonden bent kan dit je weerhouden om een volgende stap te zetten in je leven en de relatie met deze persoon kan zich hierdoor ook niet verder evolueren.

Het is niet noodzakelijk om van te voren te weten met wie je de verbinding wilt loslaten. Vertrouw erop dat de juiste persoon en verbinding zich zal aandienen tijdens de sessie.

Je toegang verloopt over:

Verlang je naar meer…?

Voel je wat de energetische sessies met je doen en verlang je naar meer? Neem dan eens een kijkje binnen het Healing Membership. Een online bibliotheek met 100+ energetische healing sessies, energetische opschoningen, meditaties en trainingen. Te beluisteren waar én wanneer jij het nodig hebt.

Veel gestelde vragen

Praktische informatie

Hier lees je nogmaals alle praktische informatie.

Afstemming
Op het moment dat je een energetische sessie beluistert, zal de energie altijd in overeenstemming met jouw I Am Presence (jouw Hogere Zelf) worden gefaciliteerd. Dit betekent dat je alleen datgene ontvangt wat goed is voor jou. Dit valt niet vanuit de mind te verklaren, maar weet dat je hier op kunt vertrouwen.

Bescherming
Tijdens het opnemen van de energetische sessie is er een beschermend veld geactiveerd. Dit blijft actief, zolang de sessie beschikbaar is.

Hoe luister je de sessie?
Voor het beste resultaat adviseer ik je om de sessie met een koptelefoon te beluisteren. Neem plaats op een plek waar jij je goed voelt en niet gestoord kunt worden tijdens de sessie.

Na afloop
Blijf gerust nog even zitten of liggen na afloop van de sessie. Neem de tijd om na te voelen of te reflecteren wat de sessie voor je heeft gedaan of welk inzicht je hebt verkregen. Vergeet niet na afloop een glas water te drinken.

Herhalen
Herhaal de sessie gerust wanneer je daar behoefte aan hebt. Luister hierin altijd naar je gevoel en je lichaam. Je fysieke lichaam heeft namelijk tijd en ruimte nodig om de energie volledig te kunnen integreren of verwerken. Dezelfde sessie meerdere keren per dag herhalen raden we af!

Soundcloud bestand speelt niet af
Het kan voorkomen dat een Soundcloud bestand niet afspeelt. Heel vervelend natuurlijk. Hier lees je een aantal tips om je verder te helpen, zodat je de audio alsnog kunt afspelen.
 
Opname afspelen in je browser
Zeker als je de opname op een mobiel apparaat afspeelt kan het helaas wel eens voorkomen dat afspelen niet lukt. Klik dan op de optie ‘Listen in browser’ om de audio te beluisteren, zie afbeelding:
 
 
 
 
 
 
 
 

Soundcloud werkt niet met iedere browser optimaal. Mocht het in je huidige browser niet lukken, probeer dan één van de andere browsers, bijvoorbeeld Chrome, Internet Explorer, Edge of Firefox. Waarschijnlijk is het probleem dan verholpen.

Werken deze opties niet?
Dan is er daarnaast ook nog de mogelijkheid om de Soundcloud app te downloaden in de App of Play store.
Audio’s spelen niet volledig af op mijn telefoon

Ben je net lekker een sessie aan het luisteren, stopt in eens halverwege de opname. Heel vervelend natuurlijk.

Dit is een probleem wat waarschijnlijk te maken heeft met de instellingen van de telefoon. Wanneer staat ingesteld dat een app na een bepaalde tijd op de sluimerstand gaat, stopt het met het afspelen van audio.

Je kunt je instellingen als volgt aanpassen:

  • Ga naar settings/instellingen en ga naar apps. 
  • Selecteer dan de app waar het om gaat en klik op batterij. 
  • Zorg dat “allow background activity” aan staat. 

Je kan ook naar settings/instellingen en dan zoeken en kiezen voor “sleeping apps” (inactieve of sluimerende apps).
Klik dan op batterij en zorg ervoor dat “allow background activity” aan staat.

Dit zou het probleem moeten oplossen.

Ik ervaar kleuren en/of tintelingen etc. tijdens of na een sessie, wat betekent dit?

Wat fijn dat je zo’n mooie en bewuste ervaring hebt gehad!

Regelmatig ontvangen we na een (gratis) healing of ascensie sessie berichten waarin bijzondere ervaringen gedeeld worden én de vraag wat deze ervaring zou kunnen betekenen.

We begrijpen heel goed dat de vraag gesteld wordt, zeker als het zo’n bijzondere ervaring was. Wees je er echter van bewust dat de ander NOOIT jouw ervaringen kan interpreteren, want het zijn JOUW ervaringen.

We nodigen je dan ook uit om deze vraag niet vanuit je mind te beantwoorden, maar om naar binnen te gaan, met jezelf te verbinden en te gaan voelen, alle antwoorden zitten namelijk in jou ❤

Om je op weg te helpen, tintelingen wijzen er over het algemeen op dat energie in beweging is of komt, maar het kan ook zomaar zijn dat er in dat gebied iets voor je verwijderd wordt. Stel jezelf dus open en vertrouw op je gevoel en intuïtie als je een dergelijke gewaarwording hebt tijdens een sessie.

Nog even goed om te weten, helaas hebben wij geen mogelijkheid om in te gaan op persoonlijke vragen. Wel kun je jouw ervaring delen in onze besloten Facebook groep. Dit is de directe link: https://www.facebook.com/groups/higherspiritcommunity

Ik ervaar fysieke of emotionele klachten tijdens of na een sesssie, wat nu?

Als je iets vervelends in je leven ervaart ontstaat er een energetische uitwisseling, waarbij je een emotie (kunt) ervaren. Zodra deze emotie geen ruimte krijgt om zich te uiten, bijvoorbeeld omdat je het wegdrukt, ontstaat er een blokkade in je systeem. Hierdoor kan energie niet meer vrij doorstromen.

Tijdens een energetische sessie ga je bewust aan de slag om deze geblokkeerde energie weer in beweging te brengen. Dit kan betekenen dat de emotie van deze geblokkeerde energie weer naar de oppervlakte kan komen. Dit kan zich op verschillende manieren uiten:

– Je ervaart de daadwerkelijke emotie
– Je ervaart fysieke klachten zoals hoofdpijn, spierklachten etc.
– Je ervaart vermoeidheid

Zie dit als een dankbaar proces en niet als ‘lastig’ en geef hetgeen zich aandient de ruimte om er te mogen zijn.

➤ In dit blog lees je meer over het toelaten van emoties of fysieke pijn: https://www.higherspiritacademy.nl/laat-jij-het-toe/

➤ Neem voldoende rust en ruimte voor jezelf om hiervan te herstellen.

➤ Vergeet niet om voldoende water te drinken na afloop van de sessie én de dagen erna!

➤ Neem bij twijfel altijd contact op met een (medisch) arts.

Ik val in slaap tijdens de sessie, wat nu?

Weet dat je niet de enige bent 😉
Tijdens de energetische sessie kom je in een diepere staat van zijn terecht, waardoor je simpelweg gemakkelijker in slaap valt.

Het is geen enkel probleem als je tijdens de sessie in slaap valt, de energie doet toch wel haar werk, ook als je de sessie dus niet bewust ervaart.

Wil je toch graag bewust de sessie ervaren? Hier nog even wat tips:

➤ Probeer eens om de sessie in de ochtend te doen.
➤ Ga zitten i.p.v. liggen.

Let op, het is geen garantie dat je hierdoor wel de sessie bewust ervaart. Weet dat het uiteindelijk om het resultaat gaat en niet of je wel of niet bewust de sessie hebt ervaren 🙌

Kan ik persoonlijke vragen stellen n.a.v. de energetische sessie?
Helaas hebben wij geen mogelijkheid om in te gaan op persoonlijke vragen. Wel kun je jouw ervaring delen in onze besloten Facebook groep.

Disclaimer: Tijdens de energetische sessies wordt er gewerkt met energie die elektromagnetisch geladen is. Hierdoor is het niet aan te raden om de sessies te beluisteren als je last hebt van epilepsie of een pacemaker draagt. Ook als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychose), is het helaas niet aan te raden om de energetische sessies te beluisteren.

Deze sessies zijn geen vervanging voor een medische behandeling. In geval van twijfel adviseren we je ten alle tijden contact op te nemen met een arts of medisch specialist. Voor meer informatie verwijzen we je naar de algemene voorwaarden, die je kunt vinden op onze website.