Gratis webinar

Gouden inzichten & lessen

* Plaatsen zijn gelimiteerd door software- meld je aan

Donderdag 16-09-2021
om 20:00 uur

Maximaal 500 plaatsen

Reserveer nu je plek

Juist nu is verbinding en resonantie zo ontzettend belangrijk, om samen te komen, te delen en elkaar te inspireren. Daarom deel ik tijdens dit webinar mijn persoonlijke levensverhaal. Hoe mijn spirituele pad begon, wat ik daarin tegen ben gekomen en wat mijn belangrijkste inzichten en leermomenten waren.

Om je te inspireren het beste uit je leven te halen en te doen waarvoor jij hier gekomen bent. Want ook al is ieders pad uniek, het uiteindelijke doel is voor iedereen in de basis hetzelfde, namelijk zelfrealisatie, liefde en verbondenheid.

Omdat liefde en verbondenheid in de huidige situatie zo ontzettend belangrijk zijn, ga ik ook dieper in op wat er nu speelt en hoe jij jezelf hierin staande kunt houden. Maar ook wat jouw aandeel kan zijn in het creëren van de nieuwe aarde. We sluiten het webinar af met een krachtige energieoverdracht, om jouw systeem een flinke boost te geven.

Verlang jij naar motivatie, inspiratie en/of inzichten. Voelen dat je er niet alleen voor staat, maar dat er eigenlijk veel meer gelijkgestemden dichter bij je staan dan je in eerste instantie dacht… Dan ben je van harte welkom 💜

Door: Regina van Eijk

Energetisch coach, ascensie trainer en oprichtster van de Higher Spirit Academy.

Het is mijn missie om je te laten ervaren wat verbinding voor je kan betekenen. Verbinding met jezelf, maar ook met het Universum en het veld van ongekende mogelijkheden.

The greatest asset you could own, is an open heart and connection to Source!

Praktische informatie

Dit eenmalige webinar zal gegeven worden op donderdag 16 september 2021 om 20.00 uur.

Er zal geen opname van het webinar gemaakt worden. Na je aanmelding ontvang je een link voor het webinar en deel ik praktische informatie ter voorbereiding. Ik adviseer je deze even goed door te lezen, zodat je goed voorbereid aan het webinar kunt beginnen 😊

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail?
Neem dan even contact met mij op via: team@higherspiritacademy.nl

Aanmelden
Donderdag 16-09-2021

Disclaimer:

Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.