Gratis Healing

Verhoog je Frequentie

* Plaatsen zijn gelimiteerd door software- meld je aan

Dinsdag 23-11-2021
om 20:00 uur

1000 plaatsen
beschikbaar

Door: Regina van Eijk

Energetisch coach, ascensie trainer en oprichtster van de Higher Spirit Academy.

Het is mijn missie om je te laten ervaren wat verbinding voor je kan betekenen. Verbinding met jezelf, je hart, maar ook met het Universum en het veld van ongekende mogelijkheden.

We leven in een turbulente tijd, een planetaire shift die letterlijk alles in onszelf in beweging brengt en veel van ons vraagt, zowel emotioneel als energetisch. Het kan hierdoor een uitdaging zijn om in verbinding te komen (en blijven) met jezelf en om je frequentie hoog te houden.

Kun je wel wat energetische ondersteuning gebruiken? Meld je dan aan voor de gratis healing webinar ‘Verhoog je Frequentie’.

Tijdens dit healing webinar gaan we werken met krachtige en transformerende energieën om innerlijke blokkades in beweging te brengen, zodat je de lading steeds meer kunt loslaten. Ook ontvang je een flinke energie boost om je frequentie weer te verhogen en gemakkelijker hoog te houden.

Verder delen we nog een aantal tips om gemakkelijker met aandacht bij jezelf te kunnen blijven, om weerstanden los te laten en om je frequentie hoog te houden.

Life is an inner journey into the Heart

Praktische informatie

Het healing webinar zal gegeven worden op dinsdag 23 november 2021 om 20.00 uur.

Na je aanmelding ontvang je een e-mail met daarin de kijk link en praktische informatie ter voorbereiding. Ik adviseer je deze even goed door te lezen, zodat je goed voorbereid de healing kunt ontvangen 😊

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail?
Neem dan even contact met mij op via: support@higherspiritacademy.nl

De healing…

Is een heerlijk moment voor jezelf ❤️

Brengt geblokkeerde energie in beweging, zodat hoge frequenties weer vrij kunnen stromen.

Verhoogt je frequentie en draagt bij aan een positievere mindset, wat direct effect heeft op hoe jij het leven ervaart, ook in deze uitdagende tijd.

Aanmelden
Dinsdag 23-11-2021

Disclaimer:

Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.