Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Gratis Healing Webinar

Gratis Healing webinar: Helende reis naar jouw essentie

 • Woe 19-06-2024
  om 20:00 uur

 • Maximaal 1000 plaatsen

Herinner je wie je werkelijk bent…

Als puur bewustzijn heb jij je afgescheiden van de Bron, om zo individuele ervaringen op te doen, maar in wezen ben jij nog steeds onderdeel van de Bron. Als ziel ben jij naar dit 3D bewustzijnsveld afgedaald om in een fysiek lichaam allerlei ervaringen op te doen en jezelf verder te evolueren. Maar nog steeds ben jij onderdeel van de Bron.

Zoals je waarschijnlijk al wel gemerkt hebt, kun je in dit onrustige en onderdrukkende Matrix veld genoeg ervaringen opdoen 😉

Maar herinner jij je daarnaast ook nog steeds dat je onderdeel van de Bron bent?

Je bent zoveel meer dan een gedachte…
Je bent zoveel meer dan een emotie…
Je bent zoveel meer dan een fysiek lichaam…

Ja, jij bent puur bewustzijn, maar misschien was je dat even vergeten 😁

Als je gelooft dat je jouw ervaringen bent, door je hiermee te identificeren, zet jij jezelf vast in die ervaring en zal je steeds opnieuw dezelfde ervaringen gaan ervaren, omdat jouw energie dan niet meer vrij kan stromen. Deze vicieuze cirkel zal er voor zorgen dat jij gaat geloven dat je niet goed genoeg bent, dat jij je klein houdt, bang om steeds weer opnieuw dezelfde fout te maken, om er maar een paar te noemen…

Maar jij bent puur bewustzijn en in deze tijd van ontwaken zal je dit steeds meer gaan herinneren, steeds meer gaan voelen, zodat je uit de vicieuze cirkel kunt stappen en jouw energie weer vrij kan stromen.

Dit ontwakingsproces, waarin jij je gaat herinneren wie je werkelijk bent, is collectief nu heel voelbaar. Deze innerlijke transformatie is een mooi en tegelijkertijd pittig proces. Daarom gaan we tijdens dit healing webinar een prachtige helende reis naar de Bron maken, waarin je een liefdevolle en transformerende heling zal ontvangen. Dit zal je ondersteunen om weer in verbinding te komen met jouw ware essentie en je te helpen herinneren wie je werkelijk bent. Puur bewustzijn met ongekende mogelijkheden ❤️

higher-spirit-academy-shine-your-light

Reserveer nu je plek!

Woensdag 19 juni 20:00 uur

Praktische informatie

Het webinar zal gegeven worden op woensdag 19 juni om 20.00 uur. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten en deelname is gratis. Ons cadeautje aan jou 🥰

Na je aanmelding ontvang je een kijk link voor het webinar en deel ik praktische informatie ter voorbereiding. Ik adviseer je deze even goed door te lezen, zodat je goed voorbereid aan het webinar kunt deelnemen 😊

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail?
Neem dan even contact met ons op via: klantenservice@higherspiritacademy.nl

Enkele reacties van eerdere deelnemers…

higherspirit-review
higherspirit-review
higherspirit-review
higherspirit-review
higherspirit-review
higherspirit-review

De healing ondersteund je met…

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Het transformeren van diepe emotionele ladingen, die je al zo lang bij je draagt, zodat je krachtiger en steviger in het leven kunt staan.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Jezelf niet langer klein te houden of te onderdrukken, zodat jij je kunt openen voor jouw volledige potentie.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Het in balans brengen van je emotionele, mentale en fysieke lichaam, zodat er steeds meer rust in jezelf kan ontstaan.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Het openen van je hart, zodat de liefde voor jezelf en de ander weer onvoorwaardelijk kan stromen.

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Dat jij je weer gaat herinneren wie je in essentie bent, puur bewustzijn, met ongekende mogelijkheden, zodat jij het pad gaat bewandelen waarvoor jij hier gekomen bent.

higher-spirit-academy-lichtwerk-training
higher-spirit-academy-Ursula-Hilgers

Deze healing wordt gegeven door:

Ursula Hilgers

Energetisch coach, ascensie trainer bij de Higher Spirit Academy

“Het is onze missie om je te laten ervaren wat verbinding voor je kan betekenen. Verbinding met jezelf, maar ook met het Universum en het veld van ongekende mogelijkheden.”

Momenteel is het collectief ontwakingsproces heel voelbaar. Hierdoor kunnen innerlijke transformatieprocessen nog verder versterkt worden. Om je in dit uitdagende proces te ondersteunen geven we een krachtig healing webinar, waar je gratis aan kunt deelnemen.

Tijdens dit healing webinar gaan we een prachtige helende reis naar de Bron maken en ontvang je een liefdevolle en transformerende heling vanuit afstemming met de Bron.

Dit zal je ondersteunen om weer in verbinding te komen met jouw ware essentie en je helpen herinneren wie je werkelijk bent 🙏

Omdat het een (grote) groepshealing betreft, zal de ervaring en transformatie nog vele malen diepgaander zijn. Uiteraard werken we tijdens de energieoverdracht volledig in overeenstemming met jouw Hogere Zelf.

Mis deze transformerende energetische sessie niet!

Reserveer nu je plek!

Woensdag 19 juni 20:00 uur

Disclaimer

Het is helaas niet mogelijk om de energetische sessie aan te vragen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Een energetische sessie is geen vervanging voor een bezoek aan een (huis) arts of een medische behandeling.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.