Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Het aftellen is begonnen…

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
nieuw begin

Het aftellen is begonnen…
Geen zorgen, je bent niet in een andere tijdlijn beland dat je zo naar 31 december heeft geslingerd 😁. Waar het wel over gaat vertel ik je zo, eerst neem ik je even mee naar wat er aan vooraf ging…

Een regenachtige voorjaarsochtend, ik word wakker van de harde regen die op het dak klettert. Het is nog vroeg, net na 5 uur en eigenlijk zou ik nog wel een uurtje willen slapen.Toch besluit ik op te staan en loop sloffend de trap af naar beneden. Met een grote beker thee plof ik op de bank. Eén van mijn vaste ochtendroutines is mij verbinden met mijn hogere zelf en deze verbinding even heel bewust ervaren. Het is zo fijn. Voor ik er erg in heb voel ik goud licht vanuit de Bron mijn kruin binnen stromen, het lijkt wel een goud confetti feestje 💫.

Er beginnen beelden voorbij te komen van mijn werkzaamheden binnen Mahatma Healer. Langzaam veranderen de beelden en krijg ik verschillende tijdslijnen te zien. In eerste instantie voel ik een enorme liefde en enthousiasme door mij heen stromen, wat is dit allemaal gaaf.

De pret duurt niet lang, want al snel begint mijn ego te tetteren. Dat moet je niet doen. Dat is toch veel te veel. Veel te groots. En wat nou als…

De inspiratie stroomde linearecta het putje in 😕.
Heel eerlijk, ik heb hier weken mee geworsteld. Aan de ene kant voelen dat ik er klaar voor ben, verlangend naar de volgende stap en aan de andere kant het onwijs spannend vinden om de stap daadwerkelijk te nemen.

Toen ik eenmaal het besluit genomen had leek de flow en inspiratie als vanzelf weer te stromen. Wat een mooi inzicht ook. Het Universum heeft alle tijd, neem die tijd. Daarmee zeg ik niet dat je vooral lekker op de bank moet blijven zitten en geen stappen hoeft te zetten, maar het mag op een tempo dat jou past, waar jij je goed bij voelt. En als je dan eenmaal het besluit neemt, dan zal de Bron daar direct op reageren 🙌.

En misschien herken je dat wel?
Dat je voelt dat je toe bent aan een nieuwe of volgende stap, op werk gebied, in je relatie of in je ontwikkeling. Dat je weerstand ervaart. Het spannend vindt. Dat je ego in opstand komt…

Neem je tijd.
Onderzoek wat je nodig hebt om de stap te zetten.
Schakel hulp(troepen) in.

En nog een mooie afsluitende quote van mijn coach ‘luier om en gaan’ en zo is het ook, want het leven is veel te mooi om stil te blijven staan, zeker als je voelt dat je een voorwaartse beweging mag maken 🥰.

Oja, en dan zou ik bijna deze blog afsluiten zonder je te vertellen waar het nu eigenlijk allemaal over gaat 😂.

Ik ben trots dat ik de naam Mahatma Healer zo lang heb mogen dragen. Nu ben ik toe aan een volgende stap en daar hoort ook een nieuwe naam bij. Vanaf zondag 20-09-2020 ga ik deze stap officieel maken. 

Ook het aanbod zal meebewegen met deze nieuwe energie en zal ik mij meer gaan richten op het integreren van spiritualiteit in je dagelijks leven. Want het is tijd. Uiteraard zal ik ook aandacht blijven besteden aan het helingsproces, want dat is een zeer belangrijk onderdeel in je ontwikkeling. Ik zal je uitdagen om verder te groeien en daar gaan we vanaf zondag direct mee starten. Houd je mail dus goed in de gaten!

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Comments (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *