Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Je hart openen en liefde laten stromen

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

Op het moment dat jij in verbinding bent met jouw diepste essentie ga je inzien en ervaren dat je al ‘heel’ bent en dat je dit altijd al bent geweest.

Als puur en liefdevolle ziel kom je naar de aarde. Gaandeweg ben je jezelf echter gaan identificeren met labels en overtuigingen, maar vooral waarheden die je zijn opgelegd. Hierdoor kun je een zelfbeeld creëren dat niet overeenkomt met jouw pure essentie.

Als je iets mist in jezelf ga je meestal op zoek naar datgene wat jou (tijdelijk) zal voorzien in je behoefte. Zoals liefde, vertrouwen en veiligheid. Echter zolang je iets buiten jezelf zoekt en niet in jezelf, zal deze zoektocht naar heelheid nooit slagen.

Liefde kan je pas ontvangen als je toestaat jezelf liefde te geven, jezelf er dus voor kunnen openen en het daadwerkelijk toelaten. Dit geldt natuurlijk ook voor plezier, geluk, zachtheid, geduld, overvloed etc.

Het klinkt wat cliché, maar je kunt pas volledig van iemand houden als je eerst onvoorwaardelijk van jezelf houdt.

De buitenwereld  is een spiegel, een reflectie van jouw zelfbeeld. Liefde stroomt altijd in jezelf, dat is het Bronveld van waaruit jij bent ontstaan. Het zijn de interne blokkades die jou doen ervaren, de illusie creëren, niet verbonden te zijn met de Bron of onvoorwaardelijke liefde in jezelf.

Ons hart heeft de hoogste frequentie. We zijn al prachtige wezens maar stel je eens voor als wij onszelf weer volledig toestaan vanuit ons hart te leven, van hieruit te creëren en te stromen, wat een hemel op aarde zal zich dan ontvouwen….

Lieve jij, wat heb je nodig van jezelf om volledig en onvoorwaardelijk van jezelf te houden?

Ik wens je een liefdevolle dag toe!
Lieve groeten, Regina

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Comments (7)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *