facebook icoon
instagram icoon

Je hart openen en liefde laten stromen

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

Op het moment dat jij in verbinding bent met jouw diepste essentie ga je inzien en ervaren dat je al ‘heel’ bent en dat je dit altijd al bent geweest.

Als puur en liefdevolle ziel kom je naar de aarde. Gaandeweg ben je jezelf echter gaan identificeren met labels en overtuigingen, maar vooral waarheden die je zijn opgelegd. Hierdoor kun je een zelfbeeld creëren dat niet overeenkomt met jouw pure essentie.

Als je iets mist in jezelf ga je meestal op zoek naar datgene wat jou (tijdelijk) zal voorzien in je behoefte. Zoals liefde, vertrouwen en veiligheid. Echter zolang je iets buiten jezelf zoekt en niet in jezelf, zal deze zoektocht naar heelheid nooit slagen.

Liefde kan je pas ontvangen als je toestaat jezelf liefde te geven, jezelf er dus voor kunnen openen en het daadwerkelijk toelaten. Dit geldt natuurlijk ook voor plezier, geluk, zachtheid, geduld, overvloed etc.

Het klinkt wat cliché, maar je kunt pas volledig van iemand houden als je eerst onvoorwaardelijk van jezelf houdt.

De buitenwereld  is een spiegel, een reflectie van jouw zelfbeeld. Liefde stroomt altijd in jezelf, dat is het Bronveld van waaruit jij bent ontstaan. Het zijn de interne blokkades die jou doen ervaren, de illusie creëren, niet verbonden te zijn met de Bron of onvoorwaardelijke liefde in jezelf.

Ons hart heeft de hoogste frequentie. We zijn al prachtige wezens maar stel je eens voor als wij onszelf weer volledig toestaan vanuit ons hart te leven, van hieruit te creëren en te stromen, wat een hemel op aarde zal zich dan ontvouwen….

Lieve jij, wat heb je nodig van jezelf om volledig en onvoorwaardelijk van jezelf te houden?

Ik wens je een liefdevolle dag toe!
Lieve groeten, Regina

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (7)

  • ❤️ vandaag emotionele dag na lange tijd bij mijn dochter langs geweest ze is vandaag 35 geworden, orchideeën in een vierkante bloempot en envelop met inhoud meegenomen ze was er blij mee, heeft me goed gedaan deze stap te zetten

  • Het belangrijkste voor mij is te stoppen met mezelf te vergelijken met anderen, van wie ik denk dat ze beter, gelukkiger, leuker, socialer, mooier enz. zijn. Een diep ingesleten gewoontedenken. Mijn Hoger Zelf houdt zoveel van mij, maar doordat ik te veel in mijn hoofd zit en graag bezig ben met van alles en nog wat, vergeet ik vaak dat voelen net zo belangrijk is. Daarom ben ik zo blij met jouw meditaties, Regina. De rust die ik dan voel is zo heerlijk, zo liefdevol en sereen. Ik hoop, dat ik dit gevoel vaker en langer zal kunnen ervaren. Dank je wel Regina, wat een prachtige missie.

  • De aanname/conclusie ” ik ben geen liefde waard” mag nog verder losgelaten worden. Heel langdurig proces tot nu toe! Ik zie uit naar de healing van donderdag. Weer een stapje…

  • Ik ben nu 7 jaar weduwe. Mijn man en ik zouden met vrienden op vakantie gaan. ‘Savonds voordat wij vertrokken, bracht onze zoon een boek van Eben Alexander mee. Hij is een Americaanse neurochirurg. Die in zijn boek over zijn doodservaring schrijft. Hij is 7 dagen in coma geweest met een hersenvlies ontsteking. Hij verteld van zijn mooie ervaringen, tijdens zijn coma. Mijn man werd tijdens de vakantie verkouden. Op de terugweg was hij erg ziek. Bij thuiskomst meteen de huisarts gebeld. De ambulance kwam snel. Hij heeft 4 weken in coma op de IC gelegen met een hersenvlies onsteking. Daarna nog een week op de neuro afdeling. Hij is niet meer uit zijn coma ontwaakt. Maar door het lezen van dat boek. Heb ik het vertrouwen, geloof en kracht gekregen. Wat ik nodig had. Daar waar mijn man nu is en mijn zoontje. (Die 24 uur na de geboorte van een tweeling is overleden.) Daar gelukkig zijn. Niemand MOET voor mij. en ik MOET niets voor iemand anders. Ik VERWACHT niets van mensen. Dat voorkomt teleurstellingen voor jezelf. Alles wat dan op je pad komt, daar kun je dan blij en dankbaar voor zijn. Als je anderen helpt, dan doe je dat van harte. Op deze manier laat ik mezelf en andere mensen in hun waarde. En leef mijn leven op een manier dat goed voor mij voelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Let's get social

©2022 All rights reserved Higher Spirit Academy | Webdesign: Susan Brouwer 

©2022 All rights reserved Higher Spirit Academy | Webdesign: Susan Brouwer 

Let's get social