Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 05-04-2021

Week energie 05-04-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 05-04-2021

Leven in verschillende tijdlijnen

De energie die nu binnenstroomt voelt als puur Bron, puur Source energie. Het opent mijn hart, laat mij volledig ontspannen. Laat mij alles loslaten, spanning, zorgen, alle touwen die ik nog in mijn handen heb om constant volledig overzicht te hebben over alles, ook over dat wat niet meer resoneert. De energie maakt dat ik de touwen loslaat. Ik voel me nu vrijer, vrolijker, lichter.

Zoveel mensen staan nu aan het einde van iets, aan het einde van hun latijn, van hun geduld of ongeduld, aan het einde van een oude ik, situaties waar men uit wil stappen maar dat nog niet volledig lukt. Zoveel oude overtuigingen, levensveranderingen die gaande zijn omdat het simpelweg niet meer resoneert. Maar ook het nog zorgen maken om. Afgelopen week had ik het gevoel mij nog overal in te willen mengen, in oude stukken, verlaagde energieën van onmacht, frustratie. Situaties die mij uitputten, waar ik weerstand op had. Ook dit mag ik nu loslaten.

Je eigen pad bewandelen. Leven, vanuit een ander perspectief, een verruimd bewustzijn houdt tevens in bewust zijn waar jij je energie nog in steekt. Niet meer meegaan in situaties die jouw licht dempen. Alles en iedereen in hun waarde laten, echter hier niet meer in meegaan. Niet alleen maar keuzes maken in wat je wel wilt maar ook keuzes maken in niet meer meegaan met wat je niet meer wilt. Dit loslaten. Steeds meer in je eigen kracht vanuit zelfliefde en vanuit een verruimd innerlijk bewustzijn en gevoel dat gaan creëren waar jouw hart mee resoneert. Dit is niet altijd rozengeur en maneschijn. Je zal steeds meer op situaties stuiten die niet meer met jou resoneren maar nog wel resoneren met anderen die heel dicht bij je staan of waar je nog veel mee te maken hebt. Soms heb je dan een gevoel dat je in een spagaat zit. Met één been in een tijdlijn/realiteit en met één been in een andere tijdlijn/realiteit.

De huidige energie geeft je een extra boost, onvoorwaardelijke liefde, innerlijke kracht, een gevoel van empathie naar jezelf, je medemens maar ook berusting.  Om ieder zijn of haar eigen pad te laten bewandelen. Jij die je eigen keuzes maakt en anderen die hun eigen keuzes maken. Om hier balans in te vinden. Het is niet dat je wegkijkt naar wat er speelt, in tegendeel, gezien wat er allemaal om je heen gebeurt maak jij hierdoor bewust een keuze om jezelf niet meer te verliezen in situaties die niet meer met je resoneren. Anderen kunnen hier op aanhaken,……. of niet.

Mij zoon van 9 wil al vanaf groep 3 niet meer naar school. Hij snapt niet waarom hij naar school moet, deze schoolstructuur, de stof en informatie, het resoneert niet met hem. Hij wordt ook regelmatig gepest omdat hij anders denkt, handelt en reageert op mensen. Hij komt dan gefrustreerd of huilend thuis en vraagt dan aan mij; mama waarom pesten kinderen? Wat is daar leuk aan, wat is het nut hiervan, wat brengt dit je? Hij snapt zoveel dingen niet, ziet zoveel dingen anders. Een kind van de nieuwe aarde, net als een ieder die al ontwaakt is of aan het ontwaken is, steeds meer herinnerend wie zij zijn; compleet en heel,……en nog zoveel meer. Ik zie dan zoveel herkenning, kijk maar letterlijk om je heen.

Je gaat steeds meer beseffen, voelen en realiseren dat je niet van deze aarde bent maar er wel volledig middenin staat, hier aanwezig bent, ofwel op aards niveau besef je dat je steeds meer kunt en bent dan je altijd voorgehouden is of dat je dacht te zijn. Doordat jij je steeds meer ontdoet van alles wat je beperkt; structuren, kaders, beklemmende overtuigingen, door je los te koppelen van een controle matrix. Je zit nu in een shift, jezelf innerlijk bevrijdend van alles wat je blokkeert, vasthoudt, van alles wat jou niet doet stromen in jezelf. Steeds meer in verbinding met jezelf en anderen in plaats van afscheiding. Maar tevens wetende dat deze transformatie geleidelijk moet gaan. Je beland steeds meer op een punt dat je dingen anders ervaart, voelt, beleeft. Hierin ook stappen aan het nemen bent, het oude loslatend. Dit gaat niet altijd in een tempo zoals jij wilt. 

Nieuwe energie, oude emoties en ladingen die tegen elkaar aanbotsen en elkaar overlappen, je lichaam dat aan het transformeren is op cellulair niveau van een carbon/koolstoflichaam naar een hogere frequentie kristallijne lichaam zodat steeds meer van je ziel en jouw hogere zelf in je lichaam kan integreren. Deze collectieve shift is voor iedereen nieuw. Het enige wat je kan doen is door blijven gaan, blijven ademhalen, elke dag je licht blijven schijnen en blijven creëren en resoneren met jouw hartfrequentie. Maar vooral leven, je leven leiden vanuit de innerlijke wijsheid in jezelf en het gevoel vanuit je hart.

Om in dit alles je weg te vinden. Er lopen een aantal tijdlijnen letterlijk door elkaar heen. Letterlijk verschillende realiteiten/bewustzijnsvelden waar je nu nog constant in shift. Te blijven staan, jezelf blijven uitdragen zoals jij dit invoelt en wenst, te blijven groeien en opbloeien in deze instorting van oude structuren en oude energieën maar tegelijkertijd ook het doen opbloeien, zaadjes planten voor een prachtige nieuwe aarde.  

Ik ervaar nu nog constant een schommelgevoel. Vooruit schommelen, vooruit gaan maar ook constant weer naar achteren getrokken worden en nog in het “oude” moeten vertoeven. En als je denkt dat je soms niet meer kan, als je schommel stil staat, dan wordt je toch elke keer weer ondersteund, door een diep innerlijk weten en voelen, dat alles oké is. Blijf je hart openhouden nu, altijd en overal.

Blijf in overgave, vertrouwen, in verbinding met jezelf. Je bent zo mooi, zo prachtig, zo krachtig met al je perfecte imperfecties. Je wordt zo geliefd. De energie blijft mijn hart maar verwarmen en herinnert mij eraan, laat mij voelen in elke cel dat wij allen deze onvoorwaardelijke liefdesenergie zijn. Accepteer jezelf volledig, omarm jezelf volledig in deze menselijke ervaring, hier op aarde. Zodat je vanaf hier en vanaf nu jezelf kunt overstijgen, met andere woorden jezelf volledig zult dragen, onvoorwaardelijk, opdat we gezamenlijk een hemel op aarde kunnen creëren. We zitten allen in deze shift, maar bovenal wij ZIJN zelf deze shift.  

Blijf je hartenergie uitdragen. Want dit hartbewustzijn, deze energie in jou is wat jou houvast geeft, jouw anker is, jouw innerlijke kracht is maar ook voor de mensen om je heen. Omdat zelfliefde, empathie, bewustzijn en innerlijke kracht als een helende spiegel fungeert voor jezelf maar ook naar anderen, voor diegenen die nog zoekende zijn, naar het prachtige multidimensionale wezen,……….dat zij zelf zijn. Deze spiegel, deze weerspiegeling stoot namelijk niet af maar spiegelt het goddelijke in jezelf, jouw ware bron essentie, is volledig transparant, opent je hart en verwelkomt je weer thuis, in jezelf.

In verbinding❤, Ursula Hilgers

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram


  Suzanne Hense
  April 5, 2021

  Wauw mooie boodschap. Ik vind het heel moeilijk deze tijd. Mijn familie kijkt heel anders tegen dingen aan dan ik.
  Ik zou zo graag willen dat het voorbij is en die druk niet meer hoef te voelen. Ik kijk er naar uit om te helen. en groter te worden bevrijd van alles wat onmenselijk is.

  Reply


   Ursula Hilgers
   April 9, 2021

   Hallo Suzanne,

   Dank voor je reactie.

   De planetaire transformatie is in gang gezet en niet meer te stoppen.
   Echter, iedereen heeft een eigen keuze hierin om meer bewustzijn toe te laten of niet alsmede hun eigen tempo van ontwaking hierin. En soms is het enige wat je kan doen, wat eigenlijk genoeg is, is je eigen licht blijven schijnen, je hart open houden en mensen spiegelen hoe mooi ze zijn van binnen en van buiten.

   Warme groet, Ursula Hilgers

   Reply

Laat een reactie achter

Logged in as Lisa Bouw. Log out »

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Comments (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *