Lions Gate

Transformatie sessie

Voordat je begint nog een aantal tips

Fijn dat je de opname hebt aangevraagd.
We adviseren je om eerst onderstaande tips even door te nemen, voordat je de opname beluisterd 😊

TIP 1: Plan in wanneer je de energetische opname wilt gaan beluisteren. Zorg dat je minimaal een uur de tijd hebt en niet gestoord kunt worden.

* We adviseren je om de energetische opname bij voorkeur op maandag 08-08-2022 te beluisteren, omdat de energie dan op z’n hoogtepunt is. Het is echter geen probleem als je de sessie eerder of later doet, maar wel vóór 13-08-2022!

Tip 2: Maak er een fijn ritueel van, door bijvoorbeeld een kaarsje aan te steken, wierook te branden en/of wat edelstenen bij je neer te leggen.

TIP 3:
Vind je het lastig om jezelf open te stellen?
Spreek dan de volgende affirmatie uit voordat je begint: ‘Ik stel mij open, sta toe en laat los’. Herhaal dat gerust een aantal keer.

TIP 4: Drink na afloop van de sessie een glas water, neem je tijd en geniet nog even na. De frequenties kunnen best wel even een impact op je hebben.

TIP 5: Weet dat het niet noodzakelijk is om de sessie te herhalen. Voel je toch dat je dit nog een keer wilt doen, zorg dan dat er minimaal een dag tussen zit, zodat de frequenties de ruimte krijgen om ook daadwerkelijk te kunnen integreren.

TIP 6: Wil je na afloop je ervaringen delen?
Doe dit dan in de besloten Facebook groep de ‘Higher Spirit Community’.
Dit is de directe link >>>

TIP 7: Wil je meer weten over de Lions Gate?
Lees dan dit blog: https://www.higherspiritacademy.nl/lions-gate/

Hieronder tref je twee opnames, beide zijn exact hetzelfde. Alleen de manier van afspelen verschilt. Mocht het niet lukken om de Soundcloud opname af te spelen, of als je de opname afluistert op een telefoon, dan adviseren we je om de onderste opname te kiezen.

Op 13-08-2022 sluit het Lions Gate portaal en tot die tijd zal ook de opname beschikbaar blijven.

Lukt het niet om de opname af te spelen?
Hier lees je een aantal tips om je verder helpen.
 
Opname afspelen in je browser
Zeker als je de opname op een mobiel apparaat afspeelt kan het helaas wel eens voorkomen dat afspelen niet lukt. Klik dan op de optie ‘Listen in browser’ om de audio te beluisteren, zie afbeelding.
 

Soundcloud werkt helaas niet met iedere browser optimaal. Mocht het in je huidige browser niet lukken, probeer dan één van de andere browsers, bijvoorbeeld Chrome, Internet Explorer, Edge of Firefox. Waarschijnlijk is het probleem dan verholpen.

Werken deze opties niet?
Dan is er daarnaast ook nog de mogelijkheid om de Soundcloud app te downloaden in de App of Play store.