Gratis Master Class

Innerlijke Kracht

* Plaatsen zijn gelimiteerd door software- meld je aan

Don 04-11-2021&
Zat 06-11-2021

Maximaal 500 plaatsen

Reserveer nu je plek

Ontdek hoe spiritualiteit je kan ondersteunen in deze uitdagende tijd!

Door: Regina van Eijk

Energetisch coach, ascensie trainer en oprichtster van de Higher Spirit Academy.

Het is mijn missie om je te laten ervaren wat verbinding voor je kan betekenen. Verbinding met jezelf, maar ook met het Universum en het veld van ongekende mogelijkheden.

We leven in een uitdagende tijd… de samenleving is zich aan het opsplitsen, families en vriendengroepen die uiteenvallen. Steeds meer angst, onderdrukking en verdeeldheid, allemaal bedoelt om je klein te houden en weg te houden van de herinnering aan wie jij in essentie bent, een multidimensionaal wezen met ongekende mogelijkheden.

Deze bijzondere tijd vraagt van jou om je nu vooral te focussen om in verbinding te zijn, met jezelf en de ander. Vanuit deze verbinding ben je in contact met jouw innerlijke krachtbron. Ga je steeds meer ontdekken wat jouw waarheid is en voelen wat wel en niet meer met jou resoneert. Hierdoor laat jij je niet meer zo makkelijk uit het veld slaan.

Het is tijd om de leiding over je eigen leven weer terug te claimen. Tijdens deze Master Class ontdek je wat er voor nodig is om weer in contact te komen met jouw innerlijke kracht en leer je hoe spiritualiteit je kan ondersteunen in deze uitdagende tijd.

Er zullen concrete voorbeelden gegeven worden, we gaan oefeningen doen en je krijgt de mogelijkheid om je vragen te stellen. We sluiten de training af met een energetische sessie die je zal ondersteunen om werkelijk in verbinding te komen met jouw innerlijke krachtbron ❤️

An inner journey into the Heart

Praktische informatie

De Master Class wordt gegeven op:
donderdagavond 04 november 2021 om 20.00 uur 
zaterdagochtend 06 november 2021 om 09:00 uur

Meld je aan voor het moment dat jou het beste uit komt. Er zal geen opname van deze master class gemaakt worden. Na je aanmelding ontvang je een link voor het webinar en deel ik praktische informatie ter voorbereiding. Ik adviseer je deze even goed door te lezen, zodat je goed voorbereid aan de master class kunt beginnen 😊

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail?
Neem dan even contact met mij op via: team@higherspiritacademy.nl

Tijdens deze training…

Zet je stappen om de verbinding met jezelf te herstellen, weet je beter wie je bent, waar je behoeften liggen en wat je wel wilt ervaren in dit leven.

Ontdek je het belang van positiviteit in het dagelijks leven en zal je ervaren dat negatieve informatie uit de buitenwereld steeds minder effect op je zal hebben.

Ontdek je hoe de verbinding met jouw innerlijke kracht je spiritueel zal ‘wakker schudden’ en je een enorme boost zal geven in jouw verdere spirituele ontwikkeling.

Zal je meer afgestemd zijn op je innerlijke kracht, word je minder afgeleid en ervaar je meer rust, harmonie en overzicht in je dagelijks leven. Ook zal je vanuit deze afstemming inzicht en begeleiding ontvangen, waardoor je gemakkelijker je hart kunt volgen en de weg bewandelen die jij als ziel gekozen hebt.

Disclaimer:

Het is helaas niet mogelijk om deel te nemen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.