Kom in contact met jouw Hogere Zelf

Wat ontzettend fijn dat je de oefening hebt aangevraagd.
Voordat je begint adviseer ik je eerst om onderstaande informatie even door te lezen.

Het hebben van een open en heldere verbinding met je hogere zelf en de Bron is niets anders dan jouw geboorterecht. Het contact met jouw innerlijke wijsheid is zeer waardevol en helpt je te kunnen groeien, ontwikkelen en ondersteunt je in het opdoen van jouw menselijke ervaringen. Volledig leren vertrouwen op deze bron van wijsheid is dan ook essentieel in jouw verdere ontwikkeling.

Goed om te weten, voordat je begint…
– Zorg dat je de komende 10 minuten niet gestoord kunt worden.
– Neem tijdens de oefening een zittende houding aan.
– Bedenk een vraag die je wilt stellen tijdens de oefening. Neem gerust een ‘luchtige’ vraag, je bent immers aan het oefenen.
– Heb een open en nieuwsgierige houding tijdens de oefening, ook als je al ervaring hebt op spiritueel/paranormaal vlak. Informatie kan op veel verschillende manieren tot je komen. Dus laat je verrassen!
– Wees niet teleurgesteld als je na de eerste keer de verbinding nog niet direct ervaart of geen antwoord/inzicht hebt ontvangen. Nogmaals je bent aan het oefenen… Weet dat dit een vaardigheid is die IEDEREEN kan leren, ook jij.
– En zoals bij het leren van iedere nieuwe vaardigheid, ga vooral veel oefenen, oefenen en nog meer oefenen…

Geniet van de oefensessie!

Hoe nu verder …?

– Herhaal de oefening (audio) gerust nog een aantal keer, zodat je weet hoe je verbinding kunt maken met je hogere zelf en blijf vooral oefenen.
– Heb je vragen? Stel ze in de Higher Spirit Community >>>
– Wil je je verder ontwikkelen, jezelf openen op energetisch vlak? Meld je dan aan voor de jaaropleiding ‘Het Pad naar Innerlijk Meesterschap’.