Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Spiritueel Ontwaken 2.0

Laat in 7 weken jouw innerlijke licht volop schijnen

We leven in een bijzondere tijd, waarin steeds meer mensen het gevoel hebben dat ze spiritueel aan het ontwaken zijn. Waar het bij de één een geleidelijk proces is, kan het bij de ander juist heel plotseling gaan. Hoe dit proces ook bij jouw verloopt, de kans is groot dat je stuit op een vorm van weerstand. Spiritueel ontwaken gaat namelijk gepaard met grote, innerlijke veranderingen, die heel intens kunnen aanvoelen. Het kan je het gevoel geven dat niets meer klopt en je jezelf hierin verliest.

Innerlijke transformaties kunnen je wereld even helemaal op z’n kop zetten. Door nieuwe inzichten zal jouw huidige wereld afbrokkelen om ruimte te maken voor een nieuwe ziens- en gevoelswijze. Je gaat letterlijk anders in het leven staan. Je bewustzijn is zich steeds meer aan het verruimen, hierdoor krijg je een steeds bredere kijk op jezelf en het leven. Wat betekent dat je steeds dichter bij jezelf komt en steeds meer zelfliefde toe laat.

Je bent vanuit een staat van over-leven nu steeds meer aan het leven vanuit innerlijke kracht, vanuit jouw hartfrequentie. Omdat jij steeds hogere frequenties gaat belichamen en hierdoor gevoeliger wordt zal je ook meer last kunnen gaan krijgen van lagere energieën in je omgeving, of dit in ieder geval steeds meer gaan waarnemen.

Momenteel bevinden we ons in de grootste planetaire ontwaking. Er is een onzichtbare strijd gaande waarin wij als mens gevangen worden gehouden. Een strijd om ons bewustzijn. Dit gebeurt middels diverse methodes zoals mindcontrol, gemanipuleerd voedsel, manipulatie enz. Gelukkig ontwaken er collectief steeds meer mensen. Hierdoor zullen wij ons steeds meer gaan herinneren wie wij in essentie zijn en zullen wij ons volledig potentieel weer gaan leren gebruiken. Leven als multidimensionale wezens vanuit een pure hartverbinding. Hierdoor zal een einde komen aan eeuwen lange onderdrukking van de mensheid. Om dit zolang mogelijk af te remmen wordt de mensheid nu wereldwijd kleingehouden en gemanipuleerd. Dit is wat er nu, op dit moment gaande is, kijk maar om je heen.

HOE ZORG JE ER NU VOOR DAT JE IN DEZE UITDAGENDE TIJD IN JE KRACHT BLIJFT STAAN?

Jij, die steeds meer aan het ontwaken is, gaat alles steeds meer doorzien, maar jouw omgeving zal hier niet altijd in mee gaan, de meesten zijn nog aan het over-leven. En dat is oké, iedereen leeft vanuit zijn of haar eigen bewustzijn en waarheid, echter jezelf hierin staande houden is soms heel moeilijk. Hierdoor kan jij je onzeker gaan voelen, terugvallen in oude patronen en overtuigingen, in lage energieën blijven hangen. Je te veel mee laten slepen en af laten leiden door situaties en andere personen.

Waarom spiritueel ontwaken 2.0

Als je spiritueel aan het ontwaken bent, zal je steeds meer van je volledige (multidimensionale) potentieel gebruik gaan maken. Er zal slapend DNA in jou ontwaken, je derde oog zal zich verder openen. Je zal merken dat je intuïtie sterker wordt en je dromen levendiger. Je voelt emoties van anderen mensen beter aan en wordt creatiever. Je bewustzijn zal zich in een sneltrein vaart gaan verruimen, waardoor je steeds meer in verbinding komt met jezelf, je hoger zelf en de Bron in jezelf. Hierdoor zal je steeds meer vanuit jouw hartfrequentie gaan leven waardoor jouw energetisch veld zich tot ver buiten jou zal verspreidden. Je zal steeds meer jezelf gaan dragen, liefhebben, hierdoor steeds meer hogere frequenties gaan belichamen en uitdragen. Meer in je eigen stroming het leven creëren zoals jij dit wenst, ongeacht de situatie waar jij je in bevind. Er is geen weg meer terug, het is tijd voor een nieuwe aarden en jouw versie 2.0.

Inhoud Programma

higher-spirit-academy-spiritueel-ontwaken-module-1

Module 1 Energetisch opschonen

Deze module staat in het teken van energetisch opschonen. Je ontdekt waarom het zo ontzettend belangrijk is om je systeem schoon te houden en leert hoe je jezelf en je omgeving kunt opschonen. Ook ontvang je tijdens de energetische sessie een krachtige opschonen.


higher-spirit-academy-spiritueel-ontwaken-module-2

Module 2 Afleiding

Deze module staat in het teken van afleiding en afstemming. Je wordt je bewust van verschillende soorten afleiding en hoe je afgestemd blijft op jezelf ongeacht de situatie. Ook besteden we aandacht aan hoe jij jezelf weer kunt centreren (als je even van koers wijzigt) en je ruimte in kunt nemen.


higher-spirit-academy-spiritueel-ontwaken-module-3

Module 3 Blokkades

Deze module staat in het teken van blokkades helen en programmeringen en overtuigingen transformeren. Ook belichten we de invloed van het ego en ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat deze steeds minder invloed krijgt, waardoor je steeds dichter bij jezelf komt en gaat leven zoals jij dit wenst.


higher-spirit-academy-spiritueel-ontwaken-module-4

Module 4 Hogere Frequenties Belichamen

Deze module staat in het teken van steeds hogere frequenties kunnen dragen en belichamen. Hoe jij je lichaam kunt ontladen, ondersteunen en energetisch kunt versterken. Je ontdekt dat er steeds meer bewustzijn beschikbaar komt en dat je innerlijke vizier steeds breder zal worden.


higher-spirit-academy-spiritueel-ontwaken-module-5

Module 5 Verbinding

Deze module staat in het teken van verbinden. Verbinden met de Bron, Moeder aarde en jouw hogere zelf, jouw I Am Presence en je intuïtie. Wat is er voor nodig om deze verbinding volledig te integreren en wat kan mij hierin ondersteunen?


higher-spirit-academy-spiritueel-ontwaken-module-6

Module 6 Waar geef ik mijn energie aan?

Deze module staat in het teken van energetische voeding, jouw energiehuishouding in balans brengen én houden. Met wie ga ik om, welke berichten neem ik tot mij etc. Wat voed mij en wat trekt mij (onbewust) juist leeg.


higher-spirit-academy-spiritueel-ontwaken-module-7

Module 7 Wie ben ik vanuit mijn ware essentie?

Wat gebeurt er als body, mind & spirit steeds meer op één lijn komen. Je gaat steeds meer in je kracht staan en zal steeds meer doelbewust gaan creëren. Je zal steeds meer afgestemd zijn op je gevoel, je innerlijke kompas, jouw intuïtie. Hierdoor zal je vanuit een gevoel van innerlijke berusting, vertrouwen, zelfliefde en innerlijke kracht je steeds completer voelen, thuiskomen in jezelf.

Online Lessen

Iedere module bestaat uit een energetische sessie, informatie en oefeningen. Tevens zijn er ondersteunende meditaties voor een nog diepere integratie.

Het lesmodules vind je terug op de online academy. Je kunt het programma in je eigen tempo doorlopen, want je behoudt zes maanden toegang.

Je kunt de modules en de energetische sessies dus ook gerust nog een keer herhalen als je daar de behoefte voor voelt, om zo het best mogelijke resultaat uit het programma te behalen!

Hoe hoger jouw frequentie, hoe groter jouw energieveld wordt. Lage frequenties kunnen hierdoor steeds minder grip op je krijgen!

WAT KAN DIT ENERGETISCHE PROGRAMMA JE BRENGEN

Gedurende een periode van zeven weken zet je bewuste (verdere) stappen in jouw ontwakingsproces en het verhogen van jouw frequentie. Dit draagt bij aan:

  • Een boost, een upgrade in je persoonlijke en spirituele groei en ontwikkeling

  • Steeds meer vertrouwen op je intuïtie, je hoger zelf en spiritualiteit

  • Een diepere verbinding met jezelf, hierdoor verlies jij jezelf niet meer in contact met de ander en in de uitdagende tijd waarin we nu leven

  • Meer innerlijke kracht, meer zelfvertrouwen en zelfliefde

  • Meer uitgelijnd, in afstemming met je geest, lichaam en je hoger zelf

  • Meer bewustwording en dus loskomen van belemmerende overtuigingen en beklemmende situaties zodat deze in de toekomst minder grip op je krijgen

  • Bewustere doelgerichte stappen zetten, keuzes maken richting een leven vol liefde, samenhorigheid en innerlijke wijsheid 

Ben jij er klaar voor om jouw spiritualiteit volledig te omarmen?

Ervaringen van cursisten

higherspirit-academy-logo-bloem-goud

Barbara

‘SPIRITUEEL ONTWAKEN 2.0 TRAINING’

Ik had de informatie webinar gezien van de training Spiritueel Ontwaken 2.0 en het was al meteen één grote YES wat ik voelde, de training heeft mij meer innerlijke rust gebracht en ik voel dat ik meer in mijn kracht sta tijdens moeilijke momenten in mijn leven. De tools die je aangereikt krijgt zijn fantastisch en toch heel eenvoudig, iedereen kan hieraan meedoen, ik vind het een echt aanrader.

higherspirit-academy-logo-bloem-goud

Mariken van Boekel

‘SPIRITUEEL ONTWAKEN 2.0’

In spiritueel ontwaken 2.0 kwam ik alles tegen wat nodig was om mijn reis van ontwaken verder te doorleven en ben ik in diepere verbinding gekomen met mezelf. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen voor een ieder die wil groeien naar meer licht en liefdevolle aanwezigheid. Je krijgt veel informatie en healing sessies van Regina en oefeningen om zelf te ervaren. Ik ga alles graag nog eens doornemen om de hogere trilling nog meer te belichamen. In liefdevolle verbinding met alle dappere zielen die uit de Matrix zijn gestapt om blokkades te transformeren die ons afhouden van wie we ten diepste zijn. Dank je wel Regina voor deze geweldig helpende training voor onze accentie processen.

higherspirit-academy-logo-bloem-goud

Marloes

‘INZICHT, WIJSHEID EN TRAINING IN ENERGIEWERK’

Ik heb besloten mee te doen aan Spiritueel Ontwaken 2.0 omdat ik graag meer wilde ‘healen’. Ik voelde dat ik nog veel blokkades had en dat ik gewoon nog veel energiewerk te doen had/heb 🙂 Plus ik wilde meer leren en weten over spiritueel ontwaken en jezelf (spiritueel) ontwikkelen.

Het waren 7 heel interessante modules die telkens werden afgetrapt met een fijne energetische (healing) sessie. Je groeit echt van alle sessies <3

De training heeft me nog meer inzicht, wijsheid en training in energiewerk gebracht. Je kunt na deze cursus zelf verder met jezelf energetisch op te schonen zo nu en dan, en eventuele (energied)blokkades te verlichten en door te laten stromen. Echt een aanrader

higherspirit-academy-logo-bloem-goud

Anne-Marie

‘SPIRITUEEL ONTWAKEN WAS VOOR MIJ ECHT 2.0’

Ik ben er open ingegaan en hoopte dat deze cursus mij nog dichter bij mezelf zou brengen. Het was alleen maar genieten voor mij van deze 7 heel verschillende sessies. Als je jezelf wilt verdiepen in je ware zijn, is dit een unieke mogelijkheid. Ik heb veel mogen ervaren en vooral mogen opruimen. Heel fijn zijn de oefeningen, die je zo vaak als je wilt, kunt toepassen. Er is een goede uitleg bij hoe en waarom je de dingen doet. Daarnaast vind ik de energetisch sessies letterlijk een whauwww momenten. Iedere keer was het weer een verrassing hetgeen er gebracht werd. Ik ben heel blij dat ik mezelf deze cursus heb gegund. Het was het zeker waard.

Praktische Informatie

Na je aanmelding krijg je direct toegang tot de eerste module.

Bijdrage: € 297,00 – termijn betalingen mogelijk

Je behoudt (minimaal) 6 maanden toegang tot de training en kunt de energetische sessies, lessen en oefeningen dus in je eigen tempo doorlopen en herhalen.