Registratie sluit op zaterdag 29 mei 202 om 23:59 uur

Dagen
Uren
Minuten

Master class
Energetisch opschonen

Creëer ruimte in zelf voor meer innerlijke vrijheid

WE WORDEN CONTINU BEÏNVLOED DOOR DE ENERGIE IN EN OM ONS HEEN

We staan elke dag onder de douche, poetsen onze tanden, wassen onze kleding en beddengoed, poetsen ons huis en rijden zo nu en dan onze auto door de wasstraat. Maar hoe ga je om met jouw energieveld, emotionele en mentale veld en energetische systeem?

Zware energie blijft aan je energieveld ‘plakken’, maar ook de energie van interne en emotionele processen hebben effect op jouw energieveld. Deze zware energie kan uiteenlopende klachten veroorzaken als je deze niet regelmatig verwijderd uit jouw systeem.

Het opschonen van je energetisch veld alleen is vaak niet voldoende. Zowel mentaal als fysiek ben je in nauw verbinding met je energetisch veld. Het is daarom essentieel om je op alle vlakken regelmatig op te schonen, dus op zowel mentaal, fysiek, emotioneel als energetisch niveau.

Energetisch opschonen is vaak de ontbrekende sleutel….

Een vervuild of beschadigd energieveld kan er voor zorgen dat je slecht slaapt, onbalans ervaart, je onrustig voelt, vermoeidheid ervaart en een kwakkelende gezondheid hebt. Het is daarom van belang om regelmatig jezelf energetisch op te schonen.

Dit is helaas niet iets wat je op school leert, terwijl het ontzettend belangrijk is. Heftige gevoelens en emoties blijven veelal hangen in jouw energetische systeem en kunnen zich bij langdurige ophoping kristalliseren en vastzetten. Door deze ontstane blokkades kan energie vervolgens niet meer vrij stromen, waardoor fysieke klachten kunnen ontstaan.

Jezelf regelmatig energetisch opschonen helpt om:

✔ Op mentaal niveau meer rust en focus te ervaren
✔ Op fysiek niveau lekkerder in je vel te zitten, minder energie verlies
✔ Ondersteuning in emotionele processen en meer balans te ervaren
✔ Energetische blokkades in beweging te brengen en af te voeren, zodat energie weer vrij kan stromen

Inhoud Master class

Hoe je jezelf energetisch kunt opschonen op alle verschillende niveaus, leer je tijdens de master class ‘Energetisch opschonen’.

Tijdens de master class:

✔ Ontdek je waarom energetisch opschonen van belang is
✔ Ontvang je een uitgebreide en diepgaande energetische opschoning
✔ Leer je hoe je jezelf energetisch kunt opschonen
✔ Gaan we oefenen, zodat je het energetische opschonen volledig eigen maakt

 

 

Praktische informatie

Datum: Zondag 30 mei 2021
Tijd: 09:30 – 12:30 uur
Bijdrage: Nu slechts € 27,00 (i.p.v. € 97,00)
Waar: Online via webinar, de link & alle informatie ontvang je na aanmelding

Na je aanmelding heb je 14 dagen toegang tot de opname.

Disclaimer:
Tijdens de master class werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om aan de master class deel te nemen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Aanmelden kan nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden