OVER HIGHER SPIRIT ACADEMY

De Higher Spirit Academy staat voor het herstellen van de verbinding, zodat je weer in contact komt met jouw ware essentie en je spirituele vermogens integreert in je dagelijks leven.

Hier lees je meer over de gezichten achter de Academy….

REGINA VAN EIJK, OPRICHTER VAN DE HIGHER SPIRIT ACADEMY

Naast coach en trainer ben ik ook ervaringsdeskundige als het gaat om verbinden met jezelf en de kosmos. Middels de Higher Spirit Academy inspireer en coach ik jou om ook deze verbinding weer te gaan maken en hiermee je leven te verrijken.

Als kind heb ik het heel moeilijk gehad in het accepteren van mijn aardse leven. Ik was erg in mezelf gekeerd en vond het lastig om contact te maken. Uren starend naar het Universum, met een diep verlangen om weer terug naar huis te keren. Door de jaren heen vervaagde de herinneringen en het verlangen naar ‘thuis’.

URSULA HILGERS, COACH BIJ DE HIGHER SPIRIT ACADEMY

Ik beweeg mijzelf al bijna heel mijn leven tussen zeg maar, 3D en 5D. Ik hang hier meestal ergens tussenin. Ik had moeite om mij thuis te voelen op aarde. Ik was 3 maanden te vroeg geboren waardoor ik vervolgens 3 maanden in de couveuse moest doorbrengen.

Heel weinig tot geen menselijk contact; niet verwarmt, geliefd en gekoesterd gevoeld, waardoor ik al heel snel uit mijn (niet veilige) lichaam wilde ontsnappen. Ik begon dus al vroeg met veel beperkende overtuigingen in mijn systeem. All for the experience and expanded awareness  , maar het was wel gelijk diepgeworteld en………veel:  Welkom op aarde.

Verlang je ernaar om je spiritueel verder te ontwikkelen? Maar ervaar je hierin weerstand, blokkades of weet je nog niet zo goed wat een goede (volgende) stap voor jou zou kunnen zijn? Meld je dan aan voor een gratis spiritueel inzicht sessie.

Thuiskomen 

Het voelt als de wind die onder de vleugels van trekkende vogels waait, je wordt gedragen. Deze energiestroom en frequentie kan oneindig ver reiken en zal je eigen barrieres en blokkades doen vervagen.  

Gedragen worden door de liefde die je bent, de krachtigste energie die het universum kent. Liefde, een universele taal die niet te vertalen is, alleen te voelen in jezelf, altijd, in elk moment. Thuiskomen in je diepste essentie in je hartfrequentie, waar alle wegen uiteindelijk op uitkomen, waar alles samenkomt, daar waar jij altijd al heel en volmaakt was en nog steeds bent.