facebook icoon
instagram icoon

Positive Mind,

Positive Vibes,

Positive Life…

Yes, we gaan van start!

Fijn dat je mee gaat doen aan het programma ‘Positive Mind, Positive Vibes, Positive Life’. Vanaf maandag 10-10-2022 gaan we van start en zal je in 30 dagen bewuste stappen zetten om jouw mindset te shiften naar een hogere frequentie.

Tijdens het programma heb je toegang tot een geleide meditatie die je in contact brengt met een positieve flow en een energetische opschoning, die je kunt inzetten om zware energieën af te voeren die jouw positieve mindset in de weg staan. Daarnaast zal je tijdens het programma dagelijks een positieve affirmatie en een oefening, opdracht of overdenking ontvangen in de besloten Telegram groep. Dit zal je ondersteunen om jouw positieve mindset steeds meer te verankeren als jouw natuurlijke staat van zijn.

Op deze pagina vind je de meditatie en energetische opschoning. Ook vind je onderaan de pagina de link naar de besloten Telegram groep en de mogelijkheid om de poster te downloaden en printen.

We wensen je een magische reis toe!

Meditatie ‘Stap in een positieve flow’

Tijdens deze meditatie…

Energetische opschoning

Tijdens deze energetische sessie worden er zware energieën verwijderd uit jouw systeem.

higher-spirit-academy-healing-membership-app

Telegram groep

Dagelijkse zal er een affirmatie en een oefening, opdracht of overdenking gepost worden in de besloten Telegram groep. Dit zal je ondersteunen om jouw positieve mindset steeds meer te verankeren.

Maak je nog geen gebruik van Telegram?
Je kunt de app gratis op je mobiele apparaten downloaden in de app en playstore.

Ook is er een web versie beschikbaar, voor op je laptop of pc. Deze kun je hier vinden:
https://web.telegram.org/z/

higher-spirit-academy-healing-membership-app

Print de poster

Er is per post een poster naar je verzonden (alleen als je in NL of BE woont). Dagelijks plak je een sticker op het moment dat je de dag positief hebt ervaren.

Heb je geen poster ontvangen of wil je de poster graag op meerdere plekken ophangen (om zo gefocust te blijven op jouw positieve mindset)? Download dan hieronder de poster en print hem uit!


Let's get social

©2022 All rights reserved Higher Spirit Academy | Webdesign: Susan Brouwer 

©2022 All rights reserved Higher Spirit Academy | Webdesign: Susan Brouwer 

Let's get social