Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Deel je mee?

Healing 3-daagse Reconnect

Din 04 t/m don 06 juli 2023

We leven in een bijzondere tijd, de frequentie gaat steeds verder omhoog en steeds meer mensen zijn aan het ontwaken. Verbonden zijn met jezelf, je lichaam en aanwezig zijn in het hier en nu zijn essentieel. Helaas is dit niet voor iedereen een vanzelfsprekendheid, zeker als oude pijnstukken en blokkades getriggerd worden en naar de oppervlakte komen. Daarom organiseren we deze Healing 3-daagse, waarbij verbinden met jezelf centraal staat en willen we je vragen om de aankondiging van Reconnect zo veel mogelijk te delen, bijvoorbeeld met je vrienden, familieleden of collega’s. Zodat zo veel mogelijk mensen kunnen profiteren van deze waardevolle Healing 3-daagse.

Hieronder lees je een aantal mogelijkheden om de Healing 3-daagse te delen. Bijvoorbeeld via Facebook, door in het event aan te geven dat je meedoet en vrienden voor het event uit te nodigen. Ook kun je het event delen in bijvoorbeeld een Facebook groep.

Als dank voor het delen verloten we 5 volledig verzorgde lunches bij ons op kantoor in Hilversum en maken we bij mooi weer een heerlijke wandeling door het bos, om zo verder met elkaar te verbinden. Hoe je kans maakt lees je onderaan de pagina.

higher-spirit-academy-facebook

Deel de gratis Healing 3-daagse ‘Reconnect’ op Facebook

Laat al je Facebook vrienden weten dat ze mee kunnen doen aan de gratis Healing 3-daagse ‘Reconnect, door het event te delen én in het event te laten weten dat je gaat.

higher-spirit-academy-facebook

Deel de gratis Healing 3-daagse ‘Reconnect’ via What’s app

Vertel je vrienden en bekenden via What’s app dat ze mee kunnen doen aan de gratis Healing 3-daagse ‘Reconnect’.
(Alleen beschikbaar op mobiele telefoon)

Deel via whatsapp!

higher-spirit-academy-facebook

Like de gratis Healing 3-Daagse ‘Reconnect’ op Instagram

Like de aankondiging van de gratis Healing 3-daagse ‘Reconnect’ op Instagram en tag je volgers, zodat ze weten dat ze mee kunnen doen aan deze waardevolle sessies.

higher-spirit-academy-facebook

Deel de gratis Healing 3-daagse ‘Reconnect’ via Telegram

Vertel je vrienden en bekenden via Telegram
dat ze mee kunnen doen aan de gratis Healing 3-daagse ‘Reconnect’. Deel de link gerust ook in een groep.

Deel via telegram!

higher-spirit-academy-facebook

Deel de gratis Healing 3-daagse ‘Reconnect’ per e-mail

Vertel je vrienden en bekenden per mail dat ze mee kunnen doen aan de gratis Healing 3-daagse ‘Reconnect’.
Deel deze link in een email naar je vrienden:
https://www.higherspiritacademy.nl/reconnect/

Deel en win…

Maak kans op één van de vijf volledig verzorgde lunches op woensdag 23 augustus 2023 bij ons op kantoor in Hilversum, om zo verder met elkaar te verbinden.

Je komt in aanmerking als je de aankondiging van Reconnect met minimaal vijf personen of kanalen hebt gedeeld en ons via onderstaand formulier laat weten hoe je de Healing 3-daagse ‘Reconnect’ hebt gedeeld.

* Op maandag 10-07-2023 maken we de winnaars bekend