Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Veel gestelde vragen

Overige vragen

Hoe weet ik of een sessie, training of opleiding voor mij de juiste keuze is?

Wees je ervan bewust dat je je niet voor niets aangetrokken voelt tot een (ascensie) sessie, training of opleiding.

Vanuit je hoofd kun je 1001 redenen verzinnen om iets niet te doen, geen tijd, geen geld, ik heb al zoveel gedaan etc. Maar een keuze maken kan eenvoudiger zijn dan je denkt, door hierin je gevoel en hart te volgen.

TIP: Ga met je aandacht naar binnen. Haal een paar keer diep adem en maak verbinding met je lichaam. Je kunt focussen op je hart of op je onderbuik. Voel de rust en de kracht binnenin je. Haal dan de (ascensie) sessie, training of opleiding voor de geest en voel wat er gebeurt in je lichaam. Voelt het licht of juist zwaar? Welke antwoorden komen in je op? Laat het gebeuren en vertrouw op je eigen wijsheid.

Hoe vaker je dit doet, hoe gemakkelijker je onderscheid kunt maken tussen de wijsheid van je hart en de rationele gedachten en (oude) patronen in je hoofd.

➤ Ik nodig je uit om niet meer om bevestiging te vragen van buitenaf, maar om meer te gaan vertrouwen op jouw gevoel van binnen en daarnaar te handelen, dan kom je steeds meer in je eigen kracht en Meesterschap.

➤ Toch nog vragen over een training of traject? Meld je dan aan voor een gratis Spiritueel Inzicht sessie. Ik denk graag met je mee en geef je gelijk een waardevolle tip die je direct kunt toepassen.

Wanneer kan ik niet deelnemen aan een (gratis) sessie, training of opleiding?

Tijdens healingen, ascensie sessies en trainingen werken we met hoge frequentie en energie dat elektromagnetisch geladen is. Hierdoor is het helaas in sommige gevallen niet mogelijk om deel te nemen:

– Als je een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt
– Als je last hebt van epilepsie (energie kan een aanval triggeren)
– Als je een pacemaker draagt (kan een nadelig effect hebben)

In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter, (huis)arts, etc.) te raadplegen en adviseren wij deze training niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training worden ontzegd.

Trainingen en behandelingen zijn géén vervanging voor medische behandelingen.

Deelname en behandelingen zijn voor eigen verantwoordelijkheid en risico en Higher Spirit Academy of de trainer kan onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk worden gesteld.

Ik ervaar kleuren en/of tintelingen etc. tijdens of na een sessie, wat betekent dit?

Wat fijn dat je zo’n mooie en bewuste ervaring hebt gehad!

Regelmatig ontvang ik na een (gratis) healing of ascensie sessie berichten, waarin deze bijzondere ervaringen gedeeld worden. Aan het einde van de mail wordt mij (bijna) altijd gevraagd wat deze ervaring zou kunnen betekenen.

Ik snap heel goed dat de vraag gesteld wordt, zeker als het zo’n bijzondere ervaring was. Maar probeer deze vraag niet vanuit je mind te beantwoorden. Ga in verbinding met jezelf, ga zelf voelen, je bevat zo ontzettend veel wijsheid op dit gebied 

Wees je ervan bewust dat de ander NOOIT jouw ervaringen kan interpreteren, want het zijn JOUW ervaringen.

Zo wijzen tintelingen er over het algemeen op dat energie in beweging is of komt, maar het kan ook zomaar zijn dat er in dat gebied iets voor je verwijderd wordt. Stel jezelf dus open en vertrouw op je gevoel en intuïtie als je een dergelijke gewaarwording hebt tijdens een sessie.

Ik ervaar fysieke en/of emotionele klachten tijdens of na een sessie, wat nu?

Als je iets vervelends in je leven ervaart ontstaat er een emotie. Zodra deze emotie geen ruimte krijgt om zich te uiten, bijvoorbeeld omdat je het wegdrukt, ontstaat er een blokkade in je systeem. Hierdoor kan energie niet meer vrij doorstromen.

Tijdens een healing ga je bewust aan de slag om deze blokkade in beweging te brengen. Dit kan betekenen dat de emotie achter deze blokkade weer naar de oppervlakte kan komen. Dit kan zich op verschillende manieren uiten:

– Je ervaart de daadwerkelijke emotie
– Je ervaart fysieke klachten zoals hoofdpijn, spierklachten etc.
– Je ervaart vermoeidheid

Zie dit als een dankbaar proces en niet als ‘lastig’ en geef hetgeen zich aandient de ruimte om er te mogen zijn.
Neem voldoende rust en ruimte voor jezelf om hiervan te herstellen.

➤ Vergeet niet om voldoende water te drinken na afloop van de sessie én de dagen erna!

➤ Neem bij twijfel altijd contact op met een (medisch) arts.

Kunnen jullie mijn toekomst voorspellen?
Ons leven bestaat uit ontelbare tijdlijnen, zowel positief als negatief, gezond als ongezond, rijk als arm etc. etc.
Jij bepaalt in ieder moment voor welke tijdlijn je kiest/wisselt en die kracht bezitten wij ALLEMAAL!
 
Natuurlijk is het mogelijk om in je tijdlijn te laten kijken door iemand die hierin getraint is, maar wat heb je werkelijk aan die boodschap?
 
Voorbeeld: Stel je voor dat je de boodschap krijgt dat je over een maand je baan verliest. Hiermee bekrachtig je als het ware die tijdlijn, omdat jouw hele focus gericht zal zijn op het verliezen van je baan. Wellicht dat er in de tussenliggende periode er zich een oplossing aandient, een andere tijdlijn, die je niet ziet omdat je zo gefocust bent op het verliezen van je baan. Snap je mijn punt 😉
 
Het antwoord op de vraag is dus nee.
Het is JOUW toekomst, jij KIEST!

Staat het antwoord op je vraag er niet bij?

Neem dan gerust contact met ons op!