Skip to main content

We hebben wat te vieren…

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

We hebben wat te vieren…

Even een flashback naar zeven jaar geleden…
Ik zit op de bank, of beter gezegd, ik hang op de bank, voel me vreselijk ellendig en weet niet meer waar ik het zoeken moet. Weer een burn-out. Helaas niet de eerste, gelukkig wel de laatste, maar dat wist ik toen nog niet 😉

Mocht je ooit een burn-out hebben gehad, dan weet je hoe uitgeput je je kunt voelen. Alles is teveel. Gelukkig heb ik fantastische mensen om mij heen, waar ik ontzettend veel steun aan heb gehad. Niet alleen in de praktische zin, boodschappen doen en een stofzuiger door het huis halen, maar ook op energetisch vlak.

Een aantal vriendinnen hebben mij in die tijd om de beurt wekelijks een energetische sessie gegeven en wat keek ik altijd weer uit naar die momenten. Het waren de lichtpuntjes van de week die mij echt door deze periode heen hebben geholpen. Ik ben er van overtuigd dat de energetische sessies mijn herstel en transformatie (want jeetje wat een groei kun je doormaken tijdens een burn-out) enorm hebben bespoedigd.

Eén van de lessen die ik in die periode heb mogen leren is dat je niet alles alleen hoeft te doen. Ik was al jaren werkzaam als healer, maar had gewoon de kracht niet om mezelf bijvoorbeeld een energetische opschoning te geven. Terwijl dit juist zo belangrijk is om te doen als je aan het herstellen bent. Hoe fijn is het dan dat iemand anders dit voor je doet ❤️

Vanuit dit mooie inzicht is het Healing Membership ontstaan en in de afgelopen jaren is het membership uitgegroeid tot een prachtige online bibliotheek vol met healing sessies, energetische opschoningen, frequenties verhogende sessies, meditaties etc. Je kunt de sessies doen waar en wanneer je het nodig hebt en dat is wat mij betreft ook echt de kracht van het membership.

Dit weekend realiseerde ik mij dat het vrijdag 11-11-2023 gewoon alweer bijna zes jaar geleden is dat het Healing Membership is gestart én dat gaan we natuurlijk vieren 🥳

Bonussen:
– Training: Reis terug naar je Hart t.w.v. € 197,00
– Training: Master your Emotions t.w.v. € 249,00

Goed om te weten:
Vaak worden we gevraagd naar het ‘addertje onder het gras’, die is er dus niet! We zijn gewoon in een enorm feestelijke stemming en daarom krijg je bovengenoemde allemaal voor slechts 1 euro. Wel is het goed om te weten dat het een membership betreft en de volgende incasso 14,95 is. Het membership is maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 14 dagen.

Healing voor Iedereen:
Het is onze missie om healing voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Vormt de maandelijkse bijdrage een obstakel? Neem dan even contact met ons op. Er zijn namelijk een aantal plekken binnen het membership beschikbaar voor de kostprijs.

Dus wil je gebruik maken van deze feestelijke jubileum aanbieding?
Meld je dan aan via deze link:
https://higherspirithealing.plugandpay.nl/checkout/hm

Deze vul je in onder het totaalbedrag, door op de tekst ‘Heb je een kortingscode?’ te klikken.

Ik wens je een mooie week toe 🥰
Lieve groeten, Regina

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *