Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 01-02-2021

Week energie 01-02-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 01-02-2021

We kunnen nog flinke ‘highs en lows’ verwachten in ons energiehuishouden. De ene dag kan je ervaren als volledig uitgeput zijn, geen inspiratie, futloos en een vermoeid lichaam. De andere dag zit je vol met energie, voel jij je zo goed dat je aan het eind van de dag pas doorhebt hoe versleten je bent. Soms willen we zo meegaan in de energie dat dit een tijdje lukt maar ons lichaam heeft een zeer vaste dichtheid, een fysieke vorm met begrenzingen. Ons lichaam dient zich aan te passen aan de hoge energieën, aan de informatie en downloads die wij binnenkrijgen alsmede allerlei processen die in onszelf afspelen (Tip: lees ook het blog over emoties toelaten). We dienen hier balans in te vinden. Balans in pieken en dalen, in onszelf.

Verder is voeding ook belangrijk, let daarnaast goed op waar jij je energie aan geeft. Waar jij je aandacht op richt buiten jezelf, waar jij je in laat meetrekken. Als dit lage frequenties zijn dan voel je dit direct en kan je hierin flink worden meegetrokken. Je kan je dan opeens mentaal en fysiek niet oké voelen. Probeer hier alert en bewust van te zijn zodat jij jezelf kan shiften naar een andere (hogere) frequentie, een hogere energie level in jezelf. Ons lichaam is zich aan het aanpassen momenteel, staat zo open dat begrenzingen aangeven belangrijk is. Begrenzingen aan je energie constant weggeven. Begrenzingen in; jezelf nog steeds laten triggeren in bepaalde patronen, gedrag. Probeer jezelf dan meer vanuit je innerlijke kracht en met compassie te bewegen maar binnen je eigen energie.

Voeding voor je lichaam; voel je lichaam, waar heeft mijn lichaam behoefte aan. Je mind kan bepaalde gewoontes hebben maar voel de komende tijd bewuster waar jij in elk moment van de dag behoefte aan hebt. Probeer een balans te vinden, te voelen tussen je mind en lichaam. Dit dient namelijk in verbinding te staan met elkaar, te communiceren met elkaar.

Doordat we nu steeds meer overgaan naar het voelen zullen keuzes ook makkelijker worden, meer vanuit gevoel en innerlijk weten. Niet meer alleen vanuit de mind. Iets voelt goed of voelt niet goed. Keuzes uit het hart behoeven geen uitleg, getob of analyse, geen bevestiging of bekrachtiging. Dit is een innerlijk weten en gevoel dat in jezelf stroomt en niet blokkeert. Oude patronen en bepaalde overtuigingen zullen in deze Aquariustijd minder opgelost worden door inzichten maar meer door invoelen. Hoe meer men zichzelf durft te voelen en in overgave zich mee laat stromen in zichzelf, des te makkelijker patronen doorbroken kunnen worden zonder weerstand. Wat niet meer resoneert blokkeert, wat wel resoneert stroomt.

Er komt nu donkerpaarse energie binnenstromen wat aanvoelt alsof ik tegen de grond wordt gedrukt. Zwaar, nog steeds….. intens. Echter, zodra ik toestemming geef dat deze drukkende energie vrij mag stromen in mijzelf maak ik een shift, in mijzelf. De energie verandert nu in lichtpaarse energie. De boodschap hierin is dat we alles kunnen interpreteren, een oordeel over iets kunnen hebben, wat vervolgens door ons als zodanig wordt ervaren. Maar zodra ik vanuit mijn hart voel, dat bijvoorbeeld deze transformatie voor mijn hoogste goed is, ontspan ik mij en sta ik toe. Hierdoor ervaar ik hetgeen er in en om mij heen gebeurt, anders. Niet meer alleen die drukkende energie in mijn systeem maar tegelijkertijd ervaar en voel ik ook gelijk het resultaat, de uitwerking hiervan. Aan de ene kant duwt wat niet meer resoneert uit mijn systeem weg maar voel ik ook tegelijkertijd meer ruimte, nieuw bewustzijn dat hierdoor kan indalen in mijzelf. Een hoger en breder bewustzijn, verruimend, ruimtelijker. Omdat we steeds minder vanuit oude zienswijzen en overtuigingen gaan leven, zullen we steeds meer en sneller vanuit een hoger en breder bewustzijn dingen gaan ervaren.

Sluiers zullen steeds meer vervagen. Niet meer vanuit een tunnelvisie, vanuit één perspectief. We zullen steeds meer een andere kijk op zaken krijgen, een bredere kijk. Het grotere geheel gaan inzien ofwel invoelen van onze huidige issues, blokkades, patronen, angsten, vragen die we hebben. Inzichten zullen steeds sneller gaan komen, kwartjes zullen steeds sneller gaan vallen. Dit heeft allemaal te maken met gevoel. Het denken en analyseren zal er altijd nog wel zijn maar zal steeds minder een dominante overheersende functie gaan innemen in onszelf. We zullen steeds meer gaan vertrouwen op ons innerlijk weten en voelen, dit als ons innerlijk kompas gaan gebruiken.

We zullen steeds makkelijker keuzes gaan maken op basis van ons gevoel. Niet zomaar een gevoel maar een diep weten en gevoel vanuit ons hart, wat resoluut en standvastig is, zonder oordeel en twijfel. Hierdoor zullen wij nog sneller transformeren en groeien in onszelf. De verbinding met onze bron essentie zal hierdoor volledig worden hersteld. We zullen steeds meer gaan ervaren dat wij co creators zijn van ons eigen leven. Dat wijzelf het leven creëren met ons eigen intenties, gedachten en gevoelens, met de energie in onszelf.

De tijd en de nieuwe verhoogde energie is daar. Door dit steeds meer te gaan voelen, belichamen, zal ons bewustzijn steeds groter worden en zullen wij onze harten steeds meer gaan openen. Alle oude structuren en opgezette constructies die vanuit beperking en niet vanuit hart resonantie zijn opgebouwd zullen in onszelf en buiten ons afbreken, vervagen. Hierdoor zullen wij steeds meer gaan stromen in onszelf. We zullen steeds minder bevestiging, spiegels of projecties nodig hebben om in onszelf te geloven. Om onszelf te laten inzien, laten voelen wie wij werkelijk zijn, vanuit onze bron essentie.

Prachtige wezens, die het creatievermogen in ons dragen om vanuit ons hart een hemel op aarde te kunnen manifesteren. Door onze eigen innerlijke kracht en licht te laten stromen in onszelf, dit te ademen en te voelen vanuit ons hartcentrum. Door deze hartverbinding zullen steeds meer mensen zich gaan verbinden met zichzelf en anderen. Dit omdat er steeds meer een krachtige stroom van (zelf) liefde in onszelf gaat stromen. Hoeveel weerstand wij hier soms nog van binnen op hebben, vanuit oude pijnstukken, overtuigingen en oud zeer,………dit is niet meer te stoppen 💛

In verbinding, Ursula

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Laat een reactie achter

Logged in as Lisa Bouw. Log out »

Contactgegevens

Regina van Eijk
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram

Download de gratis
Healing app ♥
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *