Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 08-02-2021

Week energie 08-02-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 08-02-2021

De energie komt als ronddraaiende blauwe vortexen naar beneden stromen. Als een verfrissende energetische wind die door ons heen waait. Ons lichaam heeft het zwaar te verduren gehad en nog steeds. Ook mentaal, emotioneel shiften we nog constant tussen diepe dalen en hoogtepunten. Afgelopen periode was het naast fysieke transformaties vooral je meest diepgewortelde issues en patronen nu echt recht in de ogen aankijken. Dit kon aanvoelen als diepe dalen maar ook als verhelderende mooie nieuwe uitzichten.

De energie zet ons aan onze nieuwe koers te blijven volgen. Na transformaties, inzichten gevolgd door nieuwe keuzes, niet de moed in de schoenen te laten zakken als het niet in de snelheid gaat zoals jij graag zou willen. We zitten midden in een ongekende planetaire transformatie. Met één been nog steeds in oude structuren en het neigen terug te vallen in oude situaties en patronen. Met het andere been in nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe inzichten. Het is nu aan ons in balans te blijven.

Om je aan de ene kant terug te trekken, naar binnen te keren om te ontspannen zodra je dit aanvoelt, om zo het getouwtrek tussen oude energieën en nieuwe energieën te balanceren in jezelf, je te centreren en je te blijven voeden met energie dat jou doet stromen, jou voed, op alle vlakken. Je kunt last hebben van pijn in je kaken en tanden, zenuwpijn, kleine ontstekinkjes in je lichaam, pijn in je hoofd, je zwaar en log voelen, koude handen en voeten. Je lichaam wil graag (blijven) stromen, energetisch, mentaal, emotioneel. Je kan je lichaam helpen door goed naar je lichaam te luisteren. Rust te nemen, te ontspannen en je lichaam te voeden met voedsel dat niet teveel vraagt van je lichaam. En om tevens je lichaam af en toe te detoxen. Door je te ontdoen van ophopingen, vastzittende afvalstoffen die vrijgekomen zijn na intense processen en transformaties.  Geef jezelf en je lichaam hier de tijd en ruimte voor.

Aan de andere kant ondersteunt de huidige energie je na het verkrijgen van nieuwe inzichten, waardoor je vanuit een ander perspectief gaat bewegen, dit meer en meer te gaan leven. Het geeft je de innerlijke kracht om nieuwe keuzes te maken en door te stappen, stappen te blijven zetten op een tijdlijn die jij verkiest, vanuit jouw hartfrequentie. Midden in deze realiteit staan maar vanuit je eigen vrije wil en keuzes nieuwe ervaringen gaan creëren.

De energie vraagt je te blijven bewegen in jezelf maar ook aanwezig te zijn, bewust te zijn. Met welke energie voed ik mij. Verkies ik vanuit mijn hoogste goed een hogere frequentie te behouden, mijzelf meer en meer te “zijn”, of laat ik mij nog steeds meetrekken in angst, vervreemding en chaos.

Het blijft nog een constant schakelen tussen nieuwe inzichten, nieuwe gevoelens, steeds meer richting krijgen en invoelen waar je staat en waar je heen wilt maar tegelijkertijd ook nog steeds regelmatig vast komen te zitten in lagere energieën, oude structuren, oude patronen. Het “oude” is nog aanwezig en een nieuwe realiteit, vanuit een verhoogde energie is nog niet voldoende zichtbaar, maar soms wel al voelbaar. Het zal nog vaak botsen zijn met de oude wereld waar jij middenin staat, terwijl jij jouw nieuwe tijdlijn, jouw nieuwe keuzes bewandeld, hierin manoeuvreert. Vanuit een hoger bewustzijn, meer in resonantie met je hart en gevoel.  

Heb geduld, blijf in balans, gecentreerd maar blijf vooral stromen in jezelf, zoals jij wilt zijn. Zodat de constante hoge ondersteunende energieën vrijelijk door je heen kunnen blijven stromen en jij zodoende meer en meer licht in jezelf kunt verankeren. Zodat jij, het prachtige wezen dat je bent, meer en meer licht, berusting en innerlijke kracht zal gaan uitstralen.

In verbinding, Ursula Hilgers

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram


  Daphne
  February 8, 2021

  Alles wat beschreven wordt, ervaar ik zelf! Blij dat ik dit bevestigd zie en kan mij nog beter overgeven er aan. Dank jullie wel; Regina en Ursula voor de steun die je bied. Ik stuur de informatie en webbinars regelmatig door. Wens jullie alle liefde toe, Daphne.

  Reply


   Ursula Hilgers
   February 10, 2021

   Dank voor je reactie Daphne.
   Wat fijn om te lezen dat het resoneert en dat je door de uitleg/vertaling van de energieën nog meer in overgave kunt zijn.
   Dit nog meer kan laten stromen in jezelf.
   Warme groet, Ursula Hilgers

   Reply


  Mariëtte
  February 8, 2021

  Goedemorgen Ursula,
  Je zult wel helderziende/ voelende Zijn.
  Je spreekt vanuit een Weten net als Christina von Dreier.
  Lichtpuntjes van Bewustzijn duiken gelukkig nu op over de hele Wereld en ook nodig.
  Fijn dat jij je Licht straalt in de ‘t Gooi.
  In Verbinding Mariëtte.

  Reply


   Ursula Hilgers
   February 10, 2021

   Dank voor je mooie reactie Mariëtte.
   Fijn om te lezen dat mijn bijdrage hierin ondersteunt.
   Ja, we doen het met z’n allen; ons licht laten schijnen en elkaar ondersteunen in deze planetaire shift.
   Ieder op zijn eigen wijze.
   Warme groet, Ursula Hilgers

   Reply

Laat een reactie achter

Logged in as Lisa Bouw. Log out »

Contactgegevens

Regina van Eijk
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram

Download de gratis
Healing app ♥
Comments (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *