Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 08-03-2021

Week energie 08-03-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 08-03-2021

De energie die nu binnenkomt is prachtig groen met allerlei lichtcodes erin verwerkt. Deze stromen nu mijn kruinchakra binnen. Het geeft een gevoel van een nog betere belichaming van alle voorgaande transformaties, een ondersteunende verankering, doorstroming en geleiding van de hernieuwde energie die ik nu in mijzelf ervaar.

Omdat je nu meer en meer aspecten van en in jezelf gaat belichamen, inzichten hebt verkregen en hebt gevoeld, zal dit steeds meer uitwerking hebben op de buitenwereld. Met andere woorden er zullen zich nu steeds meer mogelijkheden voordoen die met jouw nieuwe frequentie resoneren. Je wordt nu ondersteund om de nieuwe inzichten die je hebt gekregen, de nieuwe stroming in jezelf ook daadwerkelijk tot uiting te brengen. Dit ook daadwerkelijk te gaan leven. Alsof je wordt gevraagd of je er klaar voor bent om nieuwe ervaringen te beleven, meer in resonantie met jezelf. Om wat er zich nu aandient op jouw pad, om hierin ook echt mee te stromen, om te kunnen ontvangen wat naar jou toekomt.

Het gaat om hoe jij nu in het leven staat. Het kan voorkomen dat er nog geen nieuwe mogelijkheden op je pad gekomen zijn, dat je nog steeds in eenzelfde of bestaande situatie of omgeving zit. Echter doordat jouw perspectief aan het veranderen is, jouw kijk op bepaalde dingen, kan je een situatie nu anders gaan ervaren. Minder zwaar, kijkend vanuit een andere mindset waardoor jouw hele beleving in deze anders wordt. Hierdoor kan jij ook andere keuzes maken waardoor er zich gehele nieuwe wendingen voordoen. Je kan nu meer op een punt aan beland zijn dat je minder vanuit beperkingen denkt, voelt en leeft maar meer in mogelijkheden. Waarna zich weer een volgende fase aankondigt.

Er heeft zich weer een kantelpunt voorgedaan, een shift in jezelf. Dit was vooral vanaf dit weekend energetisch voelbaar. De energie voelt lichter, een soort lente gevoel. Het vele transformeren en het hierdoor meer stromen in jezelf, door ruimte te maken in jezelf, leid nu tot nieuwe impulsen, nieuwe ideeën. Je pad anders gaan bewandelen omdat je andere of nieuwe keuzes maakt voor jezelf. Hierdoor kan je ervaren hebben of ervaar je nu, dat er deuren voor je opengaan, nieuwe mogelijkheden waar je altijd al van hebt gedroomd, maar wat ook overweldigend kan zijn. Omdat er opeens een aantal mogelijkheden tegelijk op je pad lijken te komen of dat je nu opeens de keuze gaat of moet maken die je leven echt gaat veranderen.  

Hierdoor kan je weer een beetje de neiging hebben terug te vallen (te willen vallen) in een oud patroon of willen pauzeren omdat het nu opeens wel erg stroomt in jezelf en je toch nog een beetje vertwijfeling en aarzeling ervaart. De shift van beperking naar een sterkere innerlijke flow lijkt soms wel harder te gaan dan jij denkt bij te kunnen benen. Ook hier is het nu om de controle los te laten en je over te geven aan de stroom die jij zelf in werking hebt gezet.

Nu er zich nieuwe mogelijkheden en keuzes kunnen aandienen, wees je er dan ook van bewust op basis waarvan je deze nieuwe paden gaat inzetten. Nog steeds vanuit jouw hernieuwde energiestroming, los van oude overtuigingen of toch weer vanuit twijfel, het niet durven doorpakken van wat zich aandient, wat inhoudt dat jij je eigen stroming weer kan blokkeren. Dit zal vanaf nu steeds meer van korte duur zijn omdat je meer vanuit gevoel handelt en afremmen niet fijn voelt maar dit bevestigt jou wel nog meer in de keuze die je aan het maken bent.

Je weer volop in elke cel levend voelen, kan heel spannend aanvoelen. Dit kan nu ook in golven ervaren worden. Emoties en gevoelens die als een tornado door je heen vliegen, alle kanten op. Een meer innerlijke vrijheid die je nog niet eerder zo intens hebt ervaren, toeliet in jezelf en waar je met je mind en je lichaam nog aan moeten wennen.

Het dichter bij jezelf komen en vanuit hier stromen, vanuit je hartfrequentie vraagt ook weer overgave en vertrouwen in jezelf. Het is nu aan jou of je hiervoor durft te gaan, los van alles wat je alreeds hebt ervaren. Ben jij bereid om meer van jezelf te zien, om meer van het leven te ervaren, van jezelf. Om jouw bewustzijn, ofwel jouw leven te verruimen?

In verbinding ❤️, Ursula Hilgers

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Laat een reactie achter

Logged in as Lisa Bouw. Log out »

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *