Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 12-04-2021

Week energie 12-04-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 12-04-2021

De energie is groen. Vernieuwend groen, het voelt licht. Als een nieuwe stroming door mij heen.  Vrije energie, volledig vrij en op zichzelf staand, bewegend naar alle richtingen zonder kaders en begrenzingen.

Ik word mij hierdoor steeds meer bewust van iets, door deze golvende groene energie die al mijn zintuigen openzet. Dat je focus verschuiven, het in- en uitpluggen uit iets, altijd mogelijk is, zelfs als je denkt in een zeer verdichte tunnelvisie vast te zitten. Dat alles een keuze is, of je die nu bewust of onbewust hebt gemaakt. Steeds meer uit dualiteit; niet kiezen uit straks of morgen maar nu. Niet alleen rechtdoor maar ook naar links of rechts kunnen afbuigen. Met andere woorden, als je ergens in bent gestapt, een keuze hebt genomen wil dit niet perse zeggen dat je hier voor altijd of een lange periode aan vast zit. Vooral als het een keuze is die niet volledig met jou resoneert. Dit bepaal jij zelf.

De nieuwe energie haalt de zwaarte weg uit beperkend denken, uit een gevoel van vastzitten en zet mijn zintuigen open voor nieuwe impulsen, nieuwe ingevingen. Je kan een weg inslaan maar je hebt altijd de keuze om vervolgens weer een andere weg in te slaan of een zijweg. Je dient je verantwoordelijkheid te nemen in elke keuze die je doet, echter als iets vervolgens niet resoneert of niet meer, heb jij ook de keuze en de verantwoordelijkheid om alsnog anders te kiezen. Het oude denken wat betreft ergens aan vast zitten of iets voor een langere tijd moeten proberen van iets buiten jou, is niet meer.

Deze groene vernieuwde energie zal jou steeds weer rechttrekken in jouw centrum, terugtrekken in het huidige moment, in het nu, meer is er ook niet. Zodra je dit beseft, invoelt, laat stromen in jezelf, zullen situaties waar je nu inzit, waar je liever niet in zit, minder zwaar worden omdat je van binnenuit kan shiften naar een andere instelling, een andere mindset. De situatie is nog steeds hetzelfde maar jij bent de enige die hier een verschuiving in kan creëren, van binnenuit, waardoor alles zal veranderen. Dit kan zodra jij jouw energie, jouw focus verlegt, vanuit beperkend denken naar ruimtelijkheid, naar mogelijkheden. Bekijk een situatie soms wat meer als een observeerder, je plugt hierdoor even uit een situatie, uit de zwaarte van iets waardoor je alles wat helderder kan overzien. Nog steeds wel vanuit de bestaande situatie die jij volledig erkent, ga je beseffen dat je altijd een keuze hebt iets te veranderen. Dit kan heel subtiel zijn, mocht een daadwerkelijke verandering nog te vroeg zijn, maak dan een shift in beleving of intentie van binnenuit.

Eigenlijk laat de groene energie jou steeds meer beseffen dat jij niet afhankelijk bent van een situatie maar dat een situatie; het leven, meebeweegt met jouw energie. Hoe jij denkt en voelt, hoe jouw mindset is, hoe jij je uit. Jij bent de creator van jouw leven, middels je intentie, gedachten, gevoel en emoties; hoe jij het leven ervaart en zelf invult. Jij leid het leven, het leven leid jou niet. Als jij niet stroomt, stroomt het leven ook niet en andersom. Jouw innerlijke beleving is een reflectie van hoe jij het leven ervaart.

Deze bewustwording zal steeds meer helder naar voren komen op het moment jij verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven, voor hetgeen jij aan energie uitzend. Soms zijn we zo gewend dat anderen de beslissingen voor ons nemen, of dat we in dezelfde patronen en overtuigingen blijven zitten, wat resulteert in steeds weer dezelfde uitkomst, dezelfde situaties. Echter, door de huidige verhoogde energieën, shift en transformaties die je momenteel doorloopt kom je nu steeds meer in je eigen kracht te staan door steeds meer naar je innerlijk weten te luisteren en door jezelf steeds meer te gaan durven invoelen en uit te gaan dragen waar jouw hart mee resoneert. 

Deze huidige energieën ondersteunen jou met het maken van nieuwe keuzes, waar je nu ook in zit of hoelang. Dit vergt soms wel moed, zelf volledig verantwoording dragen voor jezelf. Hierdoor zullen nieuwe aspecten in jezelf aansproken worden, getriggerd worden, zoals uit je comfortzone treden, weten wat je wilt. Je weet vaak wat je niet wilt daarom blijf je vaak in deze situaties hangen omdat jij je hier maar op blijft focussen, op datgene wat je niet wilt. Weet wat je wel wilt. Tune in je hartfrequentie en ga doen waar jij gelukkig van wordt, ook al is het plaatje nog niet volledig helder voor je. Volg je eigen stroming. Geheel nieuwe ervaringen kunnen alleen ervaren worden door uit jouw alreeds opgedane ervaringen te stappen, je hier niet meer aan vast te houden, als begrenzing. Zet al je zintuigen open en ga met je hartsgevoel mee. Laat daar jouw focus, jouw prachtige energie en creatievermogen heen stromen, zodat nieuwe impulsen en ideeën gaan stromen in jou die hiermee resoneren en er hierdoor nieuwe deuren voor je opengaan. Omdat jij hier bewust voor kiest. 

In verbinding, Ursula Hilgers

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *