Week energie 15-02-2021

Door Ursula Hilgers

De weekenergie van 15-02-2021

De energie is momenteel nog steeds heel intens. Het is de meest zuiver, de meest krachtige Bronenergie met kristallijne structuur die nu constant door ons heen stroomt. Het ondersteunt ons, het laat ons ervaren, geeft ons de mogelijkheid nu te kiezen weer te stromen in onszelf, onze Bron essentie in onszelf weer steeds meer te gaan voelen, te gaan belichamen. 

We kunnen weer een druk op onze borstkas, een druk op onze schouders, nek, eigenlijk door en op ons gehele lichaam ervaren. Ons met tussenpozen energiek en vrolijk voelen maar op andere tijden ook, omdat wij als bewustzijn als energie in een fysiek lichaam aanwezig zijn, ons zwaar, belabberd en log voelen.

We zullen steeds meer onderscheid gaan ervaren, voelen, tussen hogere energieën in onszelf, waar wij nu toegang tot krijgen en de reeds aanwezige energieën in onszelf. Omdat we nu steeds meer hoger bewustzijn, hogere energieën gaan integreren in ons systeem, zullen we hierdoor een nieuw pad gaan bewandelen dat meer resoneert met ons hart. Vanuit een ander perspectief, vanuit hernieuwde gevoelens en een dieper innerlijk weten.

Wat tevens inhoud dat je tegelijkertijd kunt ervaren alsof je afscheid aan het nemen bent van je “oude ik”, die je zo lang hebt gedragen met alle daarbij horende ervaringen en gevoelens. Dit zorgt er ook voor dat nu vastzittend oud zeer, gevoelens en emoties vrijkomen in jezelf. Je hebt al een hoop inzichten mogen inzien, middels invoelen en innerlijk weten. Als gevolg hiervan zullen er nu ook steeds meer diep gewortelde gevoelens los komen. Ook dit is een proces.

Een bewustwordingsproces maar ook een biologisch emotioneel proces. Deze dagen kan je regelmatig opeens vanuit het niets een intens gevoel van verdriet, neerslachtigheid, oud zeer kunnen ervaren in jezelf. Het is onderdeel van jou maar je hoeft dit niet meer vast te houden, niet meer constant mee te nemen in nieuwe ervaringen. Het laat zich nog een keer zien, voelen, zodat het dit keer gekoesterd en omarmd mag worden in jou. Zodat het nu eindelijk een plekje mag vinden in jou om te rusten.

Waarna jouw vernieuwd energetisch veld, een veld waarin jij je completer voelt zodat jij je meer thuis voelt in jezelf, vrijer kan gaan stromen. Omdat je nu alles draagt in jezelf, vanuit een hoger bewustzijn, een stroming in jezelf die jou vol-ledig en veilig laat voelen, aanwezig laat zijn in je lichaam.

Doordat alles in jou steeds meer een plekje kan en mag krijgen, zal je steeds minder jezelf blokkeren dat jou zou kunnen weerhouden om nieuwe ervaringen op te doen die meer in lijn liggen, resoneren met jouw hart. Die jou doen groeien, opbloeien, jouw leven verrijken in plaats van beperken. Jouw doen ervaren maar bovenal laten voelen volop in het leven te staan, levend te voelen, in elke cel van je lichaam.

Dit is het proces waar we nu aan begonnen zijn, dat nu stroomt. Iedereen in zijn eigen beleving en tempo. Net zoals vorige week met één been in oude ervaringen en met het andere been in nieuwe energie, nieuwe ervaringen. Het is en wordt een week met golven van energieën en gevoelens, van vallen en krachtig rechtop staan, ondersteund door een frisse liefdevolle wind.

Blijf stromen, blijf in verbinding met jezelf. Hierdoor zal je steeds meer ervaren wat een prachtig liefdevol en krachtig mens je bent.

In verbinding, Ursula Hilgers

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!

Facebook
Facebook Messenger
Instagram
Whatsapp
E-mail