Skip to main content

Week energie 19-07-21

Week energie 19-07-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 19-07-2021

De intense hoge frequentie energieën van vorige week zetten ook deze week door, in golfbewegingen. Ze dringen nog dieper in ons lichaam door. Echt tot de core, tot in de diepste lagen van ons fysieke systeem.

Op fysiek niveau kan dit ervaren worden als moeheid die lang aan houdt, druk op je schouders en gehele lichaam, pijnlijke gewrichten. Je lichaam die vooral pijn doet op draagpunten zoals je schouders, nek, polsen, knieën enkels enz. Je lichaam kan afgelopen dagen en nu stram aanvoelen, ……oud. Zeer oude blessures en diepe oude wonden waar oude ladingen zijn opgeslagen, komen nu aan de oppervlakte.

Alsof je lichaam aangeeft even op te zijn,……. Er wordt weer een diepere laag op cellulair niveau, aangeraakt. Dit voel je in je botten, spieren, pezen enz. Ga goed en bewust met je lichaam om. Maar ook met je gedachten en gevoelens.

Omdat we zo aan het transformeren zijn, op alle vlakken, creëren we steeds meer ruimte in onszelf om hogere frequenties/hoger bewustzijn in te laten dalen in ons systeem. Hierdoor kunnen steeds dieper liggende lagen bereikt worden. Op fysiek niveau, waar de meest compacte energieën van onszelf liggen opgeslagen, wordt alles nu steeds voelbaarder. We zullen de neiging hebben te willen opschonen, detoxen, veel slapen maar ook willen bewegen. Om ons lichter te voelen. Hele diepe zwaarte van vroeger van eonen, van bewustzijnsvelden in onszelf die zo diep liggen opgeslagen dat we ze (haast) niet meer kunnen herinneren, komen nu naar boven. Dit kan gepaard gaan met een zwaar gevoel, down, neerslachtigheid. Laat het er zijn en het verdwijnt weer, het is energy releasing.

Geef je lichaam weer die extra rust maar vooral extra liefde. Alles wat opgeslagen is, al jouw levenslijnen, komt nu ook via je lichaam tot uiting, wil naar buiten, groeipijnen. Alsof je letterlijk uit je zoveelste cocon scheurt maar hierdoor steeds lichter wordt, in een hogere trilling. Dit gaat echter niet zonder lichamelijke ongemakken, to say the least.

Op mentaal level worden ook nog steeds de meest diepliggende patronen en overtuigingen, die niet meer met jou resoneren, in jou weer naar boven gehaald/getriggerd. Het is klaar nu. Vooral je grenzen aangeven, nog steeds pleasers gedrag, je innerlijke kracht nog niet durven laten zien en uitten, zelfliefde toestaan. Alles wat jou nog weerhoudt jezelf te mogen en te kunnen zijn. Je realiseert je dat deze prachtige transformaties, het verhogen van je trilling op alle vlakken, in jouw complete zijn, niet te stoppen is. Je gaat hier letterlijk dwars door heen. Je weet ook dat je niet anders kan. Dat wat niet meer met jou resoneert in jou en buiten jou, zal verdwijnen. Het is aan jou wat je hier nog mee wil. Waarom hou jij je hier nog aan vast, dit zal steeds moeilijker worden totdat het letterlijk niet meer te (ver) dragen is.

De energie vraagt jou jezelf te blijven koesteren, lief te hebben, dicht bij jezelf te blijven, goed naar je lichaam te luisteren maar ook vooral naar jezelf. Mijn keelchakra was de afgelopen dagen en nu met regelmaat geblokkeerd. Spreek ik mijzelf wel uit zoals ik dit wens?. Wat weerhoudt mij ervan volledig mijzelf te zijn en mij ook uit te spreken hieromtrent. Je keelgebied staat ook in verbinding met jouw hogere zelf/jouw diepste essentie. Wat beperkt jou nog, wat laat je nog steeds niet stromen in jezelf. Toestaan, grenzen aangeven, je eigen weg bewandelen vanuit zeflliefde.

Je zit nu weer in een shift, van de grote shift. Noem het; weer een bewustzijnsverruiming, op alle vlakken, ook fysiek. Steeds meer van het oude (het oude kan allesomvattend zijn) zal letterlijk verdwijnen, uit je geduwd worden, dus ook uit jouw leven. Omdat het gewoonweg niet meer kan bestaan in deze verhoogde trilling en energie die steeds meer op aarde en in onszelf plaatsvindt. Weer zullen er innerlijke verschuivingen in onszelf plaatsvinden, wat zal resulteren in veranderingen buiten onszelf. Verandering van omgeving, banden die worden verbroken, nieuwe verbindingen die worden aangegaan.

Elke cel in je lichaam en elk signaal in jezelf zal aangeven, het is nu klaar maar dit is oké. Ik ben klaar voor een andere zienswijze, een andere denkwijze, gedrag. Je lichaam geeft dit vooral nu aan. Een volgende shift, bewustzijnsverruiming is nu weer gaande in jou (heeft al plaatsgevonden). Je gaat het alleen nu ervaren, deze shift in jezelf, op fysiek level en in de buitenwereld. Omdat je nu vanuit een nieuwe energie aan het manifesteren bent,……….gaat leven.

Vanuit steeds minder iets te moeten of te hoeven zijn naar steeds meer volledig jezelf kunnen en willen zijn.

In verbinding, Ursula

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (6)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *