Week energie 24-05-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 24-05-2021

Waarom val je altijd weer terug in jezelf, of je nu alleen bent of met anderen om je heen. Hoe ver je ook gaat of verwijdert denkt te zijn van jezelf, uiteindelijk kom je altijd weer uit bij jezelf, waarom ? Omdat waar je naar op zoek bent, in jezelf aanwezig is. Dat jijzelf degene bent waar je naar op zoek was.
 
De kristallijne energie is net als voorgaande weken zeer krachtig. De energie blijft jou ondersteunen om de verbinding met jezelf weer volledig te erkennen en te voelen. Terug naar je basis, de Bron. We kunnen ons nu en de komende periode wat gammel voelen, vooruit schieten en in elkaar zakken. De snelheid aan lichtcodes, de hoeveelheid informatie en de transformaties kunnen zo snel gaan dat je de verbinding met je lichaam extra in de gaten dient te houden. Hoofdpijn, flinke druk op lichaam, lichamelijke ongemakken, spierpijn, misselijkheid, weer die extreme moeheid af en aan. Waar ruimte is, neem deze ruimte om tot rust te komen om tot jezelf te komen. Geef hier aan toe. Waar geen ruimte is, prioriteer, structureer zodat je hier ruimte voor creëert.
 
Zodra je vol levensenergie zit, uit je dit naar buiten. Dit gaat dan vanzelf, wil je verspreiden, vergroten. Echter zodra je pijn of ongemak ervaart op welk niveau ook, dan neig je in elkaar te krimpen, je af te zonderen. Deze beweging naar binnen is niet voor niets. Vaak wil je dit aan de oppervlakte houden maar zodra je in deze pijn, ongeacht welke pijn, steeds verder naar binnen gaat en deze pijn meeneemt, toestaat, kom je uiteindelijk bij je basis uit. Echter je basis is niet leeg of slechts  “eenvoud” of onwetend maar is juist allesomvattend, alleswetend, alles voelend. Je kan neigen niet naar binnen te willen keren omdat je dit pijn doet maar het is juist andersom. Wat je binnenin zult vinden, voorbij de ervaring en voorbij de pijn die hieraan gehecht is, is juist een innerlijke koestering, een omarming, een heelheid dat nooit weg is geweest en altijd in jouw core aanwezig is. De huidige energie vraagt je volledig open te breken, in die zin, je zelf weer volledig open te stellen,……voor jezelf.
 
Er komt nu pure zuiveringsenergie mijn systeem binnen. Het is tijd om jouw heelheid weer volledig te omarmen en met heelheid bedoel ik alles wat je bent. Je bent namelijk niet iets maar alles. Frustratie, angst, vreugdevol, moedig, liefdevol, mooi, lelijk, boos. Je mag alles ervaren wat je kan ervaren, bepaalde aspecten van jezelf tot in jouw diepste gelaagdheden. Echter in jouw kern, in jouw Bron zijn, ben je allesomvattend, wat elke identificatie van jezelf overstijgt. Je bent alles en niks tegelijk.
 
Echter ervoor te kiezen alleen “iets” te zijn, is een keuze. In jouw kern, wordt je volledig gedragen, en diep van binnen, weet en voel je dit ook.
 
Waarom het pijn doet, zodra iets of iemand jou ontkend in jouw “heelheid, jouw zijn” ? Omdat je hele wezen en je hart weet dat dit niet zo is. Als je het gevoel hebt dat je iets mist, dat je iets niet in je hebt en je zoekt het buiten je, ga dan weer naar binnen en geef jezelf toestemming dit weer te voelen, te laten stromen in jezelf. Dat wat jij denkt of voelt te missen, heb jij jezelf op enig moment ontzegt in jezelf, geen toestemming meer voor gegeven te voelen of te ervaren, om wat voor reden dan ook. Ga terug naar je basis, naar het Bronbewustzijn in jezelf en geef jezelf toestemming weer alles te mogen zijn.
 
Dit gevoel, iets te missen, is aanwezig in een bewustzijnsveld in jezelf waarin jij jezelf beperkt, waar jij gelooft beperkt te zijn. Zak nog iets dieper weg in jezelf en merk dat alles voorbij al jouw gelaagdheden juist ruimtelijker wordt. Hier mag alles er zijn voor wat het is, hoef jij je niet te onthechten of te hechten aan iets. Hier is je oorsprong, ervaar je een gevoel van thuiskomen. Vanuit dit punt kan je in alle vrijheid navigeren en zit je nergens aan vast; aan een gevoel, een emotie, gedachte of herinnering maar heb je een keuze.
 
Dit Bron bewustzijnsveld huist in iedereen. Zodra jij weer plaats neemt op die hemelse troon in jezelf laat je alles in jezelf zijn voor wat het is. Omdat jij hier ervaart, dat jij niet je ervaringen bent maar een zijnsstaat die alle ervaringen overstijgt, een allesomvattende energie bron van creatievermogen en innerlijke vrijheid. Hier ben je universeel, alles en niets tegelijkertijd.
 
In verbinding, Ursula

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!

Facebook
Facebook Messenger
Instagram
Whatsapp
E-mail
11 Thoughts on Week energie 24-05-2021
  Joop
  24 May 2021
   12:02pm

  Herkenbaar. Mooi omschreven.

   Ursula Hilgers
   25 May 2021
    7:21am

   Hallo Joop,
   Dank voor je reactie
   Warme groet, Ursula

  Mariken
  24 May 2021
   4:58pm

  Dank je wel Ursela. Ik ervaar jouw schrijven als heel ondersteunend en ook verhelderend voor mij ,in mijn proces.

   Ursula Hilgers
   25 May 2021
    7:23am

   Hallo Mariken,
   Dank voor je warme reactie. Zo ondersteunt iedereen elkaar op hun eigen-wijze.
   Warme groet, Ursula

  Wilma
  25 May 2021
   7:01am

  Goeie morgen Ursula,
  net je blog gelezen…
  Wat heerlijk….
  Dankjewel 🙂
  Warme groet,
  Wilma

   Ursula Hilgers
   25 May 2021
    7:24am

   Goedemorgen Wilma,
   Your Welcome, dank voor je reactie.
   Warme groet, Ursula

    Angelika
    25 May 2021
     8:25am

    Goedemorgen lieve ???? Ursula ????heb je liefdevolle boodschap gelezen dankjewel dat jij ons deel laat nemen van jouw wijsheid en ontvangen van deze liefdevolle boodschap ???? Angelika ????

  Angelika
  25 May 2021
   8:25am

  Goedemorgen lieve ???? Ursula ????heb je liefdevolle boodschap gelezen dankjewel dat jij ons deel laat nemen van jouw wijsheid en ontvangen van deze liefdevolle boodschap ???? Angelika ????

   Ursula Hilgers
   26 May 2021
    2:15pm

   Hallo Angelika,

   Dank voor je lieve bericht, ik doe dit met liefde.

   Warme groet, Ursula

  Jenever
  25 May 2021
   8:34am

  Goedemorgen Ursula,
  Heel mooi omschreven ,best confronterend, verhelderend en vooral eerlijk.

   Ursula Hilgers
   26 May 2021
    2:15pm

   Hallo Jenever,
   Dank voor je bericht.

   Warme groet, Ursula

Laat een reactie achter