Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Week energie 31-05-2021

Week energie 31-05-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 31-05-2021

Ik ga zitten, verbind mij met de energieën vanuit de kosmos en met het collectief en ik zie, hoor of voel…….niks.
 
De boodschap van deze energie is duidelijk. Het sluit perfect aan op de energieën die vanuit de matrix, van buitenaf aan ons trekken. Je zal mogelijk ervaren hebben en nog gaan ervaren dat er van alle kanten aan je getrokken wordt, dat er dingen gedaan moeten worden, dat iets voor een bepaalde tijd af moet. Dit zal je steeds meer tegen gaan staan, waarom ? Omdat het niet vanuit jou komt. Je zal steeds meer met je hakken in het zand gaan staan. Steeds meer weerstand krijgen wanneer je dingen aan het doen bent waar je niet achter staat en ook nog eens een deadline hebben. Dit staat los van uitdagingen of uit je comfortzone moeten komen vanuit je hoogste goed,  ik doel meer op: weerstand op dingen die jou niet doen groeien, jou niet jezelf laten zijn, in je eigen ritme.
 
Soms ben je zo aan het rennen en vliegen dat je je niet eens bewust bent dat je jezelf aan het voorbij rennen bent, waardoor ongemakken of ongelukjes gecreëerd worden. Zo had ik de intentie een vrije middag te nemen op de zondagmiddag maar kwamen er toch weer dingen tussen, ik moet nog dit en dat… Terwijl ik naar boven vloog om de was in de droger te doen, net nog even voordat ik het volgende van mijzelf “moest” doen, bukte ik en stootte ik mijn mond tegen de rand van de droger, tand door mijn lip. Op dat moment kwam ik even abrupt tot stop en kwam ik tot bezinning. Vanuit een modus van gehaast zijn, niet aanwezig zijn, onzorgvuldigheid, niet gefocust tot weer teruggeworpen zijn in mijn centrum. Ik dacht, waar ben ik nu mee bezig.
 
De huidige energie laat je, vanuit deze modus, weer terugvallen in jezelf. Alsof het zegt: blijf in je eigen ritme, wat is jouw ritme? Doe wat je echt dient te doen echter maak vervolgens ruimte voor dingen die jij zelf in wilt vullen, op jouw wijze. De energie laat jou bewust worden van (emotionele) ladingen in jezelf, van situaties die jou vragen jezelf steeds minder te dragen. Met andere woorden, jezelf ondergeschikt te maken aan anderen. De energie laat je herinneren en invoelen dat self care belangrijk is.
 
Door constant op je tenen te lopen kan je onnodig energie verliezen. Energie die juist nodig is voor jezelf. Als je van een korte ontspanning vervolgens weer over gaat naar een modus van constante hoge pieken, draag jij jezelf…..uit, raak je uit balans. Op langere termijn kan dit een burn-out als gevolg hebben, ziekteverschijnselen, uitputtingsverschijnselen. Dan pas zal er noodgedwongen aan de rem getrokken worden.
 
De huidige energie vraagt je dit eerder te doen. Je bewust te zijn van je energiehuishouding. Wanneer iets te veel wordt, dat dit ook anders kan. Dat sommige dingen niet eens hoeven in dat moment, op een andere wijze kan en in jouw ritme. Echter zolang je hier geen verantwoordelijkheid in neemt, jezelf niet volledig draagt hierin, zal je continue gedragen worden in een stroming die niet van jou is met alle gevolgen van dien. Aspecten ofwel thema’s als grenzen stellen, jezelf tekort doen, zelfliefde, bewust aanwezig zijn, keuzes maken en jezelf dragen vormen een rode draad in deze stroming.
 
Zet jezelf weer op de eerste plaats, zorg goed voor jezelf. Dan kan je ook voor anderen zorgen. Geef liefde aan jezelf, hierdoor zal jij je grenzen gaan aangeven. Zo ben je niet alleen jezelf dienstbaar maar ook anderen om je heen. Ben je een voorbeeld om in je eigen kracht te staan, eigen keuzes te maken, je leven te leiden op een wijze zoals jij dit wenst.
 
Als jij (weer) ruimte maakt voor jezelf om te genieten, te ontspannen, te leren en te groeien waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten. Wat voor energie zend jij dan uit naar jezelf en dus anderen? Dat het helemaal oké is voor jezelf te kiezen, waardoor je meer in je kracht gaat staan,  waardoor jij je eigen grenzen gaat aangeven, waardoor jij ruimte creëert voor jezelf om in je eigen ritme en energie je leven te navigeren. Hierdoor geef jij anderen ook de ruimte dit zelf te doen en zelf te groeien.  
 
Als jij een intentie hebt vanuit je hart, als jij iets wilt gaan doen en dit volledig draagt vanuit jezelf, dan zal de timing precies synchroon lopen met hetgeen jij wilt gaan doen, in dat moment. Dit kan uiteraard in co creatie, echter je blijft nu wel in je eigen energie, in balans, in je eigen innerlijke flow die jou precies brengt waar jij wilt zijn, in elk moment, zonder tand door je lip 😉.
 
 In verbinding💕, Ursula Hilgers

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *