Week energie 04-04-2022

Door Ursula Hilgers

De week energie van 04-04-2022

De grootste kracht zit,…… in jezelf.
 
Ik voel een krachtige energie langs mijn ruggengraat naar beneden stromen.
 
Het geeft mij letterlijk wat meer ruggengraat, ondersteuning. Stevigheid. Afgelopen dagen en de komende tijd lijkt soms wel een rollercoaster, intense golfbewegingen aan energie. Triggers die naar boven komen, vermoeidheid, verhaallijnen, het verleden dat voorbij komt in je gedachten. Aan de andere kant zijn er ook nieuwe deuren die opengaan, nieuwe ervaringen, nieuwe keuzes. Alsof alles wat je hebt ervaren, nu ervaart en denkt te gaan ervaren als chaotische golfbewegingen door je heen stromen en om je heen gebeuren.  
 
Alsof alle tijdlijnen, parallelle tijdlijnen, voorgaande levens (lineair gezien) opeens hier en nu te ervaren zijn. De reden hiervoor is dat je steeds meer bewustzijn krijgt maar ook ervaart dat het verleden niet het verleden is. Dat alles nu plaatsvindt, in het hier en nu,………in jezelf.
 
Eigenlijk gebeurt alles tegelijkertijd, heeft het altijd al gedaan, alleen nu jij jezelf steeds meer als anker, als begin en eindpunt gaat ervaren, als in the eye of the storm, wordt jij je hier steeds bewuster van.
 
Je kan nu steeds meer als een observeerder van een afstandje overzien maar tegelijkertijd staan al jouw zintuigen ook meer open er ervaar je alles nog intenser, nog dichterbij. Door al jouw transformaties veranker maar bovenal ga jij een steeds hogere trilling uitdragen, jouw Bron essentie. Wie jij bent zonder de aardse psychologie en programmeringen. Met andere woorden, steeds meer bewustzijnsverruiming krijgen en hierdoor steeds meer dimensies ofwel bewustzijnsvelden doorzien. Het is er dan nog wel maar het is niet meer je enige werkelijkheid, realiteit.
 
Alles wat je meegemaakt hebt, alle nieuwe stappen die je aan het zetten bent, ervaarde je eerst als innerlijke (lange) processen waar je doorheen moest, stapsgewijs. Echter je zult steeds meer gaan ervaren dat tijd buigzaam is, dat tijd te overstijgen is, dat tijd eigenlijk niet bestaat (behalve als je er in gelooft en deze dimensie als enige werkelijkheid ervaart).
Dat alles nogmaals, tegelijkertijd gebeurt, IS. Dat je het verleden, heden en toekomst NU ervaart. 
 
De omgekeerde wereld waar ik het over had, van passief naar actief, van niet zichtbaar tot voluit in het leven staan, jezelf ervaren van het ene uiterste in het andere uiterste. Dit alles kan je nu tegelijkertijd ervaren.
 
Het is nu om steeds meer los te laten en mee te gaan in je eigen stroming, in je eigen ritme. Om alles te laten zijn in jezelf. Links en rechts boven en onder botst er regelmatig iets van jou tegen je aan, waar je vrede mee hebt, of nog niet. Er wordt nu gevraagd flexibel te zijn, buigzaam. Wel standvastig in hetgeen je wilt gaan doen en de intentie die je hebt gezet maar flexibel in die zin dat alles er mag zijn in jezelf. 
 
Triggers die nog steeds voorbij komen, emotionele golfbewegingen, gedachten. Steeds meer zal je worden uitgenodigd de observeerder hierin te zijn. Dat, mocht je worden getriggerd dat je weet dat je niet meer mee hoeft in die verhaallijn. Het is wel aanwezig, dit kan ook niet anders, dit alles is ook onderdeel van jou, van jouw ervaringsveld maar je hoeft er niks (meer) mee.
 
Hierdoor zak je steeds meer in jezelf, kom je steeds meer thuis in jezelf. Dit zal je meer innerlijke rust geven. Je zal gaandeweg een innerlijke shift ervaren van een krampachtig gevoel, ademnood naar meer een verademing. Omdat jij je niet meer afhankelijk stelt van iets buiten jou of een emotie of trigger in jou, dat jou beperkt volledig jezelf te zijn,…….. rechtop te staan.
 
Ja, het is momenteel een rollercoaster en dit zal de komende tijd ook blijven in golfbewegingen. Neem rust als je hier behoefte toe voelt maar zet ook die stap en leef voluit als je deze ingeving van binnenuit voelt. Dit alles bepaal jijzelf en niemand anders. Je wordt niet geleefd door het leven, het leven reageert op jouw energie.
 
Stem regelmatig af hoe jij letterlijk ergens in staat. Hoe jij in het leven staat wordt niet veroorzaakt door wat er om je heen gebeurt maar door jouw innerlijke beleving, hoeveel jij jezelf draagt, uitdraagt en liefhebt. Wordt je steeds meer gewaar van hoe je denkt en van waaruit je leeft, vanuit patronen, angst en conditioneringen of vanuit het hier en nu, waar je beseft dat je in elk moment een (nieuwe) keuze kan maken of iets simpelweg kan laten zijn voor wat het is en je hier niet meer mee te identificeren. 
 
Je gaat je steeds minder identificeren en vasthouden aan ervaringen maar ook aan emoties. Erken alles en voel alles in jezelf maar laat alles ook zijn in jezelf. Met andere woorden durf je alles in jezelf te erkennen en te voelen maar tegelijkertijd ook los te laten. Wat dan nog overblijft en steeds voelbaarder wordt is dat krachtige innerlijke ZIJN van jouw Bron essentie. Een bron die oneindig en onuitputtelijk is.
 
De grootste kracht zit in jezelf, ben jij zelf. Jij en vooral collectief, kan letterlijk realiteiten van binnenuit uiteen laten vallen omdat alles staat en valt met jouw creatiekracht, jouw intentie, jouw geloofsovertuiging. Je leeft vaak wat je al kent maar jij bent in staat om hele nieuwe werelden te creëren, die nog niet eerder ervaren zijn.
 
Van deze kennis en dit diep innerlijk weten en voelen in jou werd en wordt je, vooral nu, afgeleid van weggehouden door man en macht. Door en vanuit een realiteit die jou klein houd, angstvallig de controle over jou wil (be)houden.
 
Stel jezelf eens de vraag, waarom?
 
In verbinding 💕, Ursula HilgersVond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!

Facebook
Facebook Messenger
Instagram
Whatsapp
E-mail
6 Thoughts on Weekenergie 04-04-2022
  Surya
  4 Apr 2022
   5:40pm

  Dank je wel Ursula, herkenbaar allemaal! De observeerder zijn mag nog meer integreren in mijn systeem. Ik neem je woorden met me mee!✨

   Ursula Hilgers
   11 Apr 2022
    3:48pm

   Hoi Surya,
   Dank voor je reactie.

   Lieve groetjes, Ursula

  Greet
  4 Apr 2022
   8:38pm

  Dankjewel Ursula
  Zoals je dit beschrijft in deze korte samenvatting voelt het zo ook voor mij,

   Ursula Hilgers
   11 Apr 2022
    3:49pm

   Hoi Greet,

   Dank voor je reactie en resonantie.
   Lieve groetjes, Ursula

  ria janssen
  8 Apr 2022
   2:06am

  dankjewel .zoveel erkenbaar .ik ben zo blij dat jullie gevonden heb. mijn is nu alles veel duidelijke ik wist niet goed wat mijn allemaal over kwam. nu is mijn veel duidelijke wat er allemaal gebeurt is om en met mijn. maar wel heel mooi allemaal.

   Ursula Hilgers
   11 Apr 2022
    3:49pm

   Hoi Ria,

   Dank voor je reactie.
   Lieve groetjes, Ursula

Laat een reactie achter