Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 06-09-21

Week energie 06-09-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 06-09-2021

Denken is gelimiteerd, voelen is oneindige creatie.

De huidige energieën laten je telkens weer terugkomen in jezelf, in het nu. Je wordt er telkens aan herinnerd middels omstandigheden, zogenaamde toevalligheden en triggers dat alle creatie, jouw kracht, jouw hartverbinding, het enige wat er toe doet, IS en ligt….. in jouw aanwezigheid. Ook dit keer laat de “huidige” energie jou dit ook weer voelen, ervaren.

Steeds duidelijk wordt dat bijvoorbeeld langetermijnplanning, als dit nog niet duidelijk was, bijna niet meer te doen is. Je iets herinneren van de vorige dag soms ook haast niet meer. Steeds vaker wordt je geremd. Geremd in je denken, in je voelen in je handelen zodra je van het huidige moment gaat afdwalen. Herinneringen, intenties, alles wordt weer “levend” in het huidige moment daar waar jij aanwezig bent. Meer is er niet, alles is in het huidige moment “aanwezig”.

Voelen gaat steeds meer op de voorgrond komen in de keuzes die je maakt, dit wordt steeds essentiëler (was het al, alleen lag hier niet de aandacht op). Dit gaat uiteraard nog steeds gepaard, in samenwerking met de kennis die je in je hebt vergaard en jouw ervaringen. Echter het zal steeds lastiger worden keuzes te maken puur vanuit de mind, vanuit je hoofd. Blijf je dit toch nog steeds doen dat zal je steeds meer vast komen te zitten in oude patronen, programmeringen, afleidingen en zal je constant op weerstand stuiten in jezelf en dus ook buiten jezelf. Dit, omdat jouw handelen niet resoneert met je hartfrequentie, alleen wil je hier nog niet aan toegeven. Hierdoor zal je tevens bij belangrijke beslissingen in twijfel kunnen blijven hangen omdat het gevoel je ratio overstijgt wat voor innerlijk conflict kan leiden zolang jij nog niet volledig vertrouwt op je gevoel.

Hoe vaak heb je wel niet gedacht, als ik dit had geweten dan had ik het anders gedaan. Op zich is dit helemaal oké, je bent weer een ervaring rijker en weet nu wat je wel wilt en wat niet meer door deze ervaring. Echter, als je heel eerlijk was geweest dan wist je van binnen het antwoord al, wist je al wat de juiste keuze voor jou in dat moment zou zijn. Een diep innerlijk weten. Maar een diep innerlijk weten dient gevoeld te worden. Stel jezelf dan de vraag; heb ik in dat moment mijzelf ook gevoeld, echt gevoeld? Waarom niet?

Keuzes vanuit het hart worden steeds meer ingegeven; door een ingeving van binnenuit, voelbaar door aanwezig te zijn in je lichaam. Door jezelf steeds meer te belichamen voor het prachtige multidimensionale wezen dat je bent. Hierdoor veranker jij jezelf steeds meer,……..in en van jouw aanwezigheid. Hier ligt de sleutel. Als jij volledig aanwezig bent, jouw focus volledig gecentreerd en afgestemd is met jouw diepste essentie, in jouw hartcentrum , daar waar intentie en creatie wordt ondersteunt door jouw gevoel en emotionele staat. Zal alles op een hele natuurlijke ongedwongen wijze synchroon lopen met jouw verhoogde frequentie, waardoor zelfs instant manifestatie kan plaatsvinden.

Niks maar dan ook niks zal jou dan ook tegenhouden iets te manifesteren vanuit deze hartfrequentie. Dit omdat je dan in overgave bent, vertrouwt op jouw eigen (innerlijk) weten en voelen. Er is in dat moment geen weerstand in jezelf, dus ook geen blokkade of beperking waardoor alles zich letterlijk in het moment voor jou kan ontvouwen. Een opening, een telefoontje of een email, een verbinding vanuit de verbinding met jezelf, wat leidt naar jouw manifestatie.

Het is essentieel om een duidelijke intentie te hebben; waar je naar toe wilt, wat je voor ogen hebt en dit ook als jouw werkelijkheid ervaart. Deze stap dient wel vanuit jezelf te komen. Energie dient in beweging te worden gebracht. Als jij jouw intentie, jouw zienswijze kan voelen in jezelf vanuit jezelf, of al bewandeld, zal je merken dat dit voldoende is. Je hoeft niet alles gedetailleerd of uitgedokterd te hebben, te plannen, uit te werken, ofwel precies te weten hoe en wanneer jouw intentie zich zal gaan ontvouwen. Want zodra je dit wilt controleren, ben je niet meer in het huidige moment aanwezig.

Wanneer je aanwezig bent in het huidige moment; fysiek, mentaal, emotioneel, dan ben je opmerkzamer, alerter, gevoeliger voor signalen, deurtjes die alreeds aanwezig zijn maar die je nu meer vanuit resonantie ziet en voelt, welke richting je op dient te gaan. Steeds vaker zal je een richting op gaan of een keuze maken die je niet eens kunt beargumenteren waarom je deze keuze hebt gemaakt maar omdat je weet vanuit een innerlijk voelen (weten) dat dit jou dichter bij jezelf zal brengen en dus verder zal brengen daar waar jij heen wilt.

Zoals eerder gemeld zullen we steeds meer vanuit gevoel, vanuit ons hart, vanuit ingevingen die goed voelen stappen gaan zetten waardoor we steeds meer gaan ervaren dat vanuit een verhoogde trilling in onszelf alles veel natuurlijker stroomt. Dit in tegenstelling tot oneindig blijven plannen en beredeneren binnen beperkende kaders waardoor een ingeving vervolgens nooit tot uitvoering wordt gebracht. Omdat dat wat begon als een vloeiende intentie vanuit het hart werd afgebroken omdat er gestopt werd met voelen, met stromen.

Vertrouwen op een diep innerlijk weten en voelen maakt dat jij je in (oneindige) mogelijkheden gaat bewegen in plaats van beperkingen. Dit is in het begin vreemd, onwennig en eng. Omdat je wordt gevraagd om vaste kaders en programmeringen los te laten en meer te creëren vanuit overgave en dus vanuit een “niet weten”.

Als jij jezelf steeds meer durft te voelen zal je steeds dichter bij jezelf komen waardoor je steeds meer bouwt en vertrouwt op jezelf en dus ook op jouw oneindige creatievermogen. Met dien gevolg dat zelfs bepaalde intenties zich tot nog mooiere manifestaties zullen gaan ontvouwen dan jij voor mogelijk had kunnen houden.

In verbinding, Ursula

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (4)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *