Skip to main content

Weekenergie 13-03-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 13-03-2023

Jouw innerlijke kracht

Je hart gaat steeds meer openstaan, openstaan om jezelf te ontvangen, om jezelf te omarmen.

Het is klaar.

Klaar met jezelf veroordelen, klaar met jezelf bekritiseren en klein houden. Er stroomt momenteel een krachtige energie. Een energie die de innerlijke kracht in jou aanwakkert. Een innerlijke kracht waar jij je volledig openstelt voor jezelf maar ook draagt, uitdaagt en jij jezelf ondersteunt volledig jezelf te mogen zijn. Je zal steeds meer je emoties, gevoelens en schaduwkanten koesteren en omarmen. Dat is innerlijke kracht. Innerlijke kracht, de innerlijke warrior en lichtwerker zijn is niet continue een innerlijke strijd met je schaduwkanten aangaan maar onvoorwaardelijk  alles in jezelf aankijken, aanraken, voelen omarmen en erkennen.

Door je eigen kwetsbaarheid en schaduwkanten, dat wat jij nog steeds wegduwt van jezelf met een open hart te ontvangen, sta jij toe maar bovenal ben jij in staat alles door je heen te laten stromen zonder dat dit afbreuk doet aan jouw innerlijke kern, jouw core. Iemand die zijn puurheid, rauwheid, kwetsbaarheid, sereniteit en innerlijke kracht toelaat weet wie hij of zij is: niks maar tegelijkertijd alles. Dat is jezelf volledig dragen.

Jouw innerlijke kracht is dat jij alles in jezelf draagt, laat doorstromen en weet dat niks jou definieert, gevangen houdt, labelt of stigmatiseert. Dat alles er mag zijn maar dat jij je hiermee niet identificeert. Dat alles wat jij ook maar mag ervaren voorbij gaat aan, letterlijk oplost zodra het jouw diepste essentie raakt. Je voelt steeds meer dat jij je niet meer wilt en ook niet meer kan, laten leiden door iets in jezelf of buiten jezelf dat niet zuiver is, dat jou niet voedt of niet oprecht is.  

Alles mag er zijn maar vanaf nu bepaal jij wat je wilt ervaren en hoe je iets wilt ervaren. Pure overgave in je eigen kunnen en innerlijk weten en voelen.

De tijd is voorbij om innerlijke kracht buiten jezelf te zoeken.

De tijd is voorbij  om liefde buiten jezelf te zoeken.

De tijd is voorbij om verbinding buiten jezelf te zoeken.

De tijd is voorbij om buiten jezelf een leegte op te vullen.

De tijd is voorbij om buiten jezelf naar verbinding te zoeken.

De tijd is voorbij jezelf constant te labelen, te fragmenteren, zielsdelen van jezelf weg te stoppen.

De tijd is daar om zelf weer jouw verantwoordelijkheid voor het leven te nemen.

De  tijd is daar om zelf je innerlijk kind weer te gaan liefhebben en te koesteren ongeacht wat.

De tijd is daar om jezelf weer volledig te voelen.

De tijd is daar om jezelf volledig te erkennen voor het prachtige wezen dat jij bent.

De tijd is daar om de liefde die je al die jaren alleen aan anderen hebt gegeven weer aan jezelf te geven.

De tijd is daar om jezelf te dragen.

De tijd is daar om je eigen anker te zijn.

De tijd is daar om de anker die je zelf bent als een lichtbaken te laten schijnen in jezelf.

De tijd is daar om jezelf te ervaren vanuit jouw allesomvattendheid, jouw schaduwkanten en puurheid. Met al je onzekerheden en je kwetsbaarheden met je schoonheid en je mooie glimlach met al je onmacht en frustratie. Omarm jezelf volledig.

De tijd is daar om jezelf uit te dragen in oneindige ervaringen. Huiver, lach, leer, heb plezier, verbaas jezelf. Voel intens verdriet maar ook gelukzaligheid. Dit alles is er om te ervaren wat je allemaal kunt ervaren als mens maar je bent niet je ervaringen. Je bent niet je verleden. Je bent je eigen anker, begin en eindpunt, je zit nergens aan vast. Elke seconde van de dag kan je oneindige keuzes maken waardoor een totaal ander leven zich zal gaan ontvouwen. Elke dag weer. Jij vult zelf het leven in, niet andersom.

De tijd is daar om geen zelfoordeel meer over jezelf te hebben. Hoeveel jij jezelf draagt, jezelf liefhebt is de filter, de spiegel hoe jij naar anderen kijkt, naar de wereld.

De tijd is daar om jezelf volledig lief te hebben, te belichamen, onvoorwaardelijk. Zelfliefde stroomt, zelfliefde kent geen grenzen, zelfliefde denkt in mogelijkheden niet in beperkingen, zelfliefde is innerlijke wijsheid, zelfliefde is niet dwingend, zelfliefde is vrij, zelfliefde is voor iedereen, zelfliefde is innerlijke kracht, zelfliefde verbind.

De tijd is daar om te creëren vanuit je diepste essentie, waar alleen ruimtelijkheid is, waar creatie nog geen vorm heeft, waar alles aanwezig is, waar je vrij kunt ademen, waar je simpelweg…… BENT.

Leg je hand op je hart en voel….….voel je hart achter je fysieke hart, voel een nog diepere onvoorwaardelijke liefde voorbij geprogrammeerde liefde.

Adem naar je hartcentrum en weer naar buiten. Vanuit deze verbinding zullen hele nieuwe werelden ontstaan, gecreëerd worden. Vanuit hartverbinding met jezelf en met anderen, gedragen en uitgedragen door jezelf.

Het is klaar, de tijd is daar……

In verbinding💕, Ursula Hilgers

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *