Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 13-09-21

Week energie 13-09-2021

Door Ursula Hilgers

De week energie van 13-09-2021

Hele hoge frequente energieën, trilling, dat maakt dat je een gevoel kan ervaren dat je constant tegen de aarde aan wordt gedrukt. Druk op je hoofd, nek schouders, je atlas, je gewrichten, pijnlijke oren en kaken, eigenlijk alles. Onrustige armen en benen. Een onrustig lichaam. Alsof je onder constante spanning staat. Een gevoel alsof je flinke spierpijn hebt of dat je urenlang hebt gelopen. 

Er wordt nog steeds ruimte gemaakt in jouw complete wezen. Je bent ook zelf bezig, bewust en onbewust, met het opschonen van jezelf op alle niveaus; energetisch, mentaal, emotioneel, fysiek.  Periodes dat je veel minder tot haast geen eetlust meer hebt. In ieder geval niet meer op vastgelegde standaard tijden. Meer behoefte aan licht voedsel en veel water. Een ander ritme, veel slaap, minder slaap, geen slaap. Je ontdoet je steeds meer van gekaderde gewoontes en programmeringen. Omdat jij tevens je bewustzijn steeds meer gaat verruimen.

Ook omdat er een steeds meer verhoogde frequentie in ons lichaam integreert, wat een natuurlijk proces is zodra wij onszelf gaan transformeren van een verdichte energie naar een steeds meer kristallijne energetische (licht)lichaam wat je fysieke lichaam steeds meer zal gaan overschrijven. Door jezelf ook steeds meer te doorzien maar bovenal te doorvoelen creëer je op deze wijze ook ruimte voor dit proces. Middels het verruimen van jouw bewustzijn, erken jij jezelf ook steeds meer als allesomvattend, hart-based mens die van binnenuit ook steeds meer een verhoogde trilling gaat uitdragen.  

Er is geen ontkomen meer aan. Iedereen is met zijn of haar proces bezig, waar jij je ook bevindt. Liefdevol maar tevens ondersteunend daadkrachtig, wordt je uit je comfortzone gehaald, om voor NU en voor altijd jouw allesomvattendheid te doorvoelen, in te sluiten, in je hart. Alles wat is geweest, nu IS en nog zal komen. Je kan niks meer wegduwen maar ook niet vooruitkijken. Je wordt vastgehouden in het huidige moment, nogmaals daar waar alles zich afspeelt om te beslissen vanuit welk gevoel en intentie je NU verder wilt. Hier ligt het punt van transformatie, het beëindigen en tegelijkertijd starten van iets.

Sta toe om alles te voelen wat zich ontvouwt in het moment, hoe iets ook naar je toe komt, stroomt, je gedragen hebt, alle ervaringen. In plaats van je alleen verloren te voelen in een ervaring, ondersteunen de energieën en alles in jou, om uit deze ervaring ook innerlijke kracht te putten.

Kwetsbaarheid en kracht om je ervaring vanuit een ander perspectief, namelijk het huidige moment te ervaren. Om in dit moment jezelf op te vangen, te omarmen en veilig te laten voelen. Je hebt hier nu bewustzijn op zodat het doorvoelen nu liefdevoller kan gebeuren. Je wordt hierin ondersteunt.

De energie vraagt tevens wat je wilt met je ervaringen. Ze zijn onderdeel van jou. Alles dient jou op zoveel verschillende manieren. Nu is het tijd om te beslissen hoe jij iets wilt dragen in jezelf. Waarmee jij je nog wilt blijven voeden wat je nu wilt uitdragen vanuit jezelf. Naar jezelf, naar je omgeving. Je hebt al zoveel van jezelf ervaren echter je bent niet alleen maar deze ervaringen, of zelfs maar één bepaalde herinnering, in de beleving van sommige mensen. Je bent zoveel meer, allesomvattend. Dat is wat de huidige energie jou wil laten voelen/ervaren. Hierdoor maak je ruimte om alles er te laten zijn omdat jij jezelf niet meer inkadert, in een hokje plaatst, identificeert tot slechts 1 of 2 waarheden.  

Zoveel zuivering momenteel. Je meest diepliggend ervaringen die nog gefragmenteerd in jou aanwezig zijn, dienen zich weer aan. Laat jij je nog “lijden”, beperken tot een ingekaderde herinnering, ervaring? Terwijl, prachtig mens, jij oneindig bent in het creëren van jouw leven, jouw gevoelswereld, jouw innerlijke wereld die zich van binnenuit ontvouwt, naar buiten.

Wil jij jezelf oneindig blijven ervaren, in dezelfde ervaring, of ben je er klaar voor om jezelf volledig te omarmen en hierdoor te evolueren, te groeien. Letterlijk te groeien, hierdoor wordt jou energetisch veld ook steeds groter.  

Ben jij er klaar voor, of eigenlijk kies jij ervoor om door jouw diepst liggende ervaringen te stromen die jij het langst hebt vastgehouden en gedragen hebt omdat jij hier lange tijd geen bewustzijn op had en dus niet opnieuw wilde doorvoelen. Om vervolgens voorbij deze ervaringen uit te komen in jouw startpunt, jouw oneindige creatievermogen; in het huidige moment, daar waar je volledig aanwezig kunt zijn, ongeacht wat er in je afspeelt. Waar je nog steeds kan teruggrijpen naar alles wat je bent (geweest) maar nu zonder lading en waar je tegelijkertijd nieuwe ervaringen kunt creëren, vanuit een “niet weten”, ofwel oneindige creatie, onthecht van al je ervaringen maar toch verbonden met alles in jezelf ?

Hier aangekomen besef je dat je nooit ergens aan vast zit maar dat jij je al die tijd krampachtig hebt vastgehouden aan iets zodat het vervolgens niet meer doorzien en doorvoeld kon worden en deze energie hierdoor niet meer vrij kon stromen. Waardoor een herinnering  een levenservaring wordt in plaats van een ervaring. Een ervaring die een heel leven kan duren. 

Je bent alles en niet een herinnering of ervaring. Neem een ademhaling, doe je ogen dicht, voel elke cel in je lichaam, wees hier aanwezig en ga uitdragen waar jij je graag mee wilt voeden, waar jouw hart van oplicht.

Wees NU, wees HIER, wees aanwezig in jouw vol-ledigheid. 

Deze periode is om volledig in je hartcentrum aanwezig te zijn, om vervolgens keuzes te maken die “levens” veranderend kunnen zijn maar vanaf nu verrijkend zullen aanvoelen in plaats van beperkend. Dit zal tevens steeds meer gepaard gaan met een onvoorwaardelijke stroming van liefde in jezelf.  

In verbinding💕, Ursula

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Reacties (8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *