Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 16-05-2022

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 16-05-2022

Steeds meer bewust aanwezig zijn als je eigen unieke Bron, door alle lagen en dimensies heen.
 
De huidige energieën vragen je om jezelf als multidimensionaal mens te erkennen en vanuit je eigen innerlijke Bronkracht, steeds meer te creëren direct vanuit jouw hartcentrum. Om je hart volledig open te zetten voor jouw oneindige potentieel, laat de magie in jezelf stromen. Dit wordt nu ook steeds voelbaarder en waarneembaar op energetische vlak. Als je energetisch (veld)werk doet zal je steeds meer voelen en bemerken dat het onzichtbare steeds zichtbaarder en echter aanvoelt, meer body/vorm krijgt. Dat instant manifestatie mogelijk is, vanuit je eigen zuivere innerlijke kracht en intentie, vanuit jouw diepste essentie, jouw Bron zijn.
 
De tijd is daar om niet meer alleen jezelf volledig te omarmen en jezelf volledig te dragen, verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en dus je leven maar ook om nu echt te gaan doen waarvoor je hier gekomen bent, wie je wenst te zijn en dit steeds meer te gaan uitdragen, ongeacht wat.
 
Beperkende geprogrammeerde energetische velden zullen steeds meer afbrokkelen omdat jij steeds meer onvoorwaardelijk van jezelf gaat houden en steeds meer in je eigen kracht gaat staan.
 
Er is weer een volgende (innerlijke) shift voelbaar, omarm dit en blijf stromen.
 
Je kan fysiek veel ongemak ervaren doordat jouw fysieke lichaam zich steeds weer dient aan te passen aan een steeds hogere trilling vanuit jouw hartcentrum omdat jij steeds meer toestaat jezelf te belichamen, hier aanwezig te zijn en uit te dragen. Koester je lichaam, luister naar je lichaam, dit is de meest verdichte energievorm van jou hier nu op aarde. Geef het rust en liefde. Zodra je weer na een innerlijke shift, bent uitgelijnd in jezelf, kan je weer vanuit een vernieuwde energie verder stromen. Maar doe dit in je eigen tempo.
 
De tijd is daar…
De tijd is voorbij om innerlijke kracht buiten jezelf te zoeken.
De tijd is voorbij om liefde buiten jezelf te zoeken.
De tijd is voorbij om verbinding buiten jezelf te zoeken.
De tijd is voorbij om buiten jezelf een leegte op te vullen.
De tijd is voorbij om buiten jezelf naar verbinding te zoeken.
De tijd is voorbij jezelf constant te labelen, te fragmenteren, zielsdelen van jezelf weg te stoppen.
De tijd is daar om zelf weer jouw verantwoordelijkheid voor het leven te nemen.
De tijd is daar om jezelf en je innerlijk kind weer te gaan liefhebben en te koesteren ongeacht wat.
De tijd is daar om jezelf weer volledig te voelen.
De tijd is daar om jezelf volledig te erkennen voor het prachtige wezen dat jij bent.
De tijd is daar om de liefde die je al die jaren alleen aan anderen hebt gegeven weer aan jezelf te geven.
De tijd is daar om jezelf weer te dragen.
De tijd is daar om je eigen anker te zijn. De tijd is daar om het anker die je zelf bent als een lichtbaken te laten schijnen in jezelf.
 
De tijd is daar te erkennen dat jij hier bent om jezelf volledig uit te dragen, in jouw allesomvattendheid, jouw schaduwkanten en puurheid. Met al je onzekerheden en je kwetsbaarheden met je schoonheid en je mooie glimlach met al je onmacht en frustratie.
 
De tijd is daar jezelf weer verder uit te dragen in oneindige nieuwe ervaringen maar vanaf nu steeds meer in het moment, meer in overgave, voorbij referentiekaders, voorbij je voorstellingsvermogen, voorbij programmeringen. Je bent niet je verleden. Je bent je eigen anker, begin en eindpunt.
 
Je bent nergens aan gebonden maar wel met alles verbonden, alles is namelijk energie.
 
Elke seconde van de dag kan je oneindige keuzes maken waardoor een totaal ander leven zich zal gaan ontvouwen. Elke dag weer. Jij vult zelf het leven in, niet andersom.
 
De tijd is daar om geen oordeel meer over jezelf te hebben. Hoeveel jij jezelf draagt, jezelf liefhebt is de filter, de spiegel hoe jij naar anderen kijkt, naar de wereld. De tijd is daar om jezelf volledig lief te hebben, te belichamen, onvoorwaardelijk. Zelfliefde stroomt, zelfliefde kent geen grenzen, zelfliefde denkt in mogelijkheden niet in beperkingen, zelfliefde is innerlijke wijsheid, zelfliefde is niet dwingend, zelfliefde is vrij, zelfliefde is voor iedereen, zelfliefde verbind.
 
De tijd is daar om te creëren vanuit je diepste essentie, waar alleen ruimtelijkheid is, waar creatie nog geen vorm heeft, waar je vrij kunt ademen, waar je simpelweg… BENT.
 
Leg je hand op je hart en voel… voel je hart achter je fysieke hart, voel een nog diepere onvoorwaardelijke liefde voorbij geprogrammeerde liefde. Adem naar je hartcentrum en weer naar buiten. Vanuit deze verbinding zullen hele nieuwe werelden tevoorschijn komen, maar ook gecreëerd worden. Vanuit hartverbinding met jezelf en met anderen, gedragen en uitgedragen door jezelf.
 
Jouw tijd… is nu
 
In verbinding,  Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *