Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 20-03-2023

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram
higher-spirit-academy-training-hz

De week energie van 20-03-2023

Reflecteren

De energie is uiteraard nog steeds hoog maar er stroomt nu ook zachte energie door je systeem heen. Het lijkt zelfs wel even een korte pauze. Om te reflecteren maar vooral even te “zijn” na een zeer intense periode die al vanaf januari gaande is.

Een energie als een zachte lentebries ondersteunt jou om jezelf even een break te geven. Even uit die hoogspanning, duizeligheid, spierpijn. Het kan zijn dat je dit weekend alleen maar hebt geslapen, zo moe kon jij je voelen. Ga de natuur in, luister lichte ontspannings muziek, reflecteer zonder oordeel en maak ruimte om simpelweg even te zijn.

Het voelt ook als een korte pauze om nog wat meer verkramping en nog wat meer diep en oud verdriet los te laten. De strijd van jouw innerlijke Warrior, de moeheid van afgelopen tijd komt nu naar boven. Wees zacht voor jezelf! Je hebt al zoveel programmeringen en beperkte overtuigingen omgedraaid en bent gaan staan voor jezelf. Hierdoor sta jij nu wat vaker met je schouders naar achteren en je kin omhoog maar ook soms nog vijf ballen in de lucht houdend om balans te vinden tussen het oude en het nieuwe,……in jezelf. Maar wel steeds meer vanuit een innerlijke rust, vanuit een diepere centrering in jezelf, een diepere verankering.  

Het thema is ook weer eigenwaarde. Je zal steeds meer gaan kiezen wat goed is maar vooral goed voelt voor jou. Je hebt al een hele hoop veranderd, innerlijke shifts gemaakt, wat uiteraard weer invloed heeft op de buitenwereld, je leefomgeving de mensen om je heen maar vooral hoe jij nu in het leven staat.

Je bent nu letterlijk een nieuw leven aan het creëren, stapje voor stapje. Een leven steeds meer vanuit jouw hart stromende, wat van jou vraagt steeds meer in overgave te vertrouwen op je innerlijk weten en voelen. Zoals eerder besproken ben je eeuwenoude patronen en ketens aan het verbreken en als gevolg hiervan vanuit een steeds witter canvas zelf je leven aan het inkleuren en aan het leven.

Dit alles gebeurt NU, in dit huidige moment.

Je zal je nu steeds bewuster worden van de ruimte die je hebt gemaakt in jezelf, ook al ben je hier niet continue van bewust. Ruimte om mogelijkheden te zien in plaats van beperkingen, ruimte om alles er wat meer te laten zijn in plaats van gelijk weer in een slachtofferrol te duiken. De ruimte om trots te zijn op jezelf, want waar je nu allemaal doorheen gaat, ongeacht de ondersteuning die je krijgt,…….uiteindelijk dien je het wel zelf te doen. Dien jij alles in jezelf te omarmen,  dien jij die eerste stap te zetten, dien jij je uit te spreken voor wie jij bent en wilt zijn.

Dus koester jezelf en heb ook compassie met anderen die ook door deze shift gaan. Ieder op zijn of haar eigen wijze, ieder in zijn of haar eigen tempo maar niet meer ten koste van jezelf.

Het kan zijn dat je momenteel bezig bent met een hele oud patroon. Een patroon, bepaald gedrag dat je nog niet los wilt laten. Omdat jij nog steeds niet toestaat jezelf volledig te laten zien, zichtbaar te zijn. Wees geduldig, dit heeft nog tijd, ruimte en zelfliefde nodig. Dit zal zich als vanzelf oplossen, letterlijk, op het moment jij kiest dat je er klaar voor bent. Je bent van zover gekomen, geef dit tijd en onvoorwaardelijke liefde. De meeste inzichten die je diende te hebben en te voelen om je te ontdoen van alles wat jou klein houd, heb je toegestaan in jezelf. Je gaat jezelf steeds meer erkennen, waarom je deed wat je deed en waarom je doet zoals je nu doet.

Dit is een tijd om aan de ene kant nieuwe stappen te zetten. Het leven, jezelf, te vieren en te ontdekken terwijl aan de andere kant jouw transformatie ook nog steeds doorgaat en je nog meer van jezelf mag gaan omarmen. Maar dit kan en zal nu steeds meer hand in hand gaan. De huidige energieën ondersteunen je ook hierin.

Een innerlijke strijd maar ook met een omhelzing in jezelf, uitdagingen maar ook momenten van simpelweg zijn. Heb jezelf lief, in elk moment, in elke gemoedstoestand, in elke emotie, in elke gedachte, want dat is wat jou compleet maakt, dat is wat jou compleet laat voelen. Alles wat jij nog wegduwt in jezelf, maakt dat jij jezelf niet compleet zal voelen.

Maak ruimte om steeds meer van jezelf te omarmen terwijl je steeds daadkrachtiger doorstapt vanuit je hernieuwde innerlijke stroming. Niemand kan dit voor je doen, alleen jij maar er zijn er steeds meer die met jou mee resoneren. Zak in je hartcentrum, sta toe alles te voelen, te laten stromen in jezelf en blijf ademen, met je schouders naar achteren en je kin omhoog,……..prachtig mens.

In verbinding💕, Ursula

Deel dit bericht

Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *