Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie 21-03-2022

Week energie 21-03-2022

Door Ursula Hilgers

De week energie van 21-03-2022

Doorstroming van jouw Bronessentie

Er heeft afgelopen dagen een verzachting plaatsgevonden, in jezelf. Een verdieping in jezelf wat aanvoelt als een verlichting. Meer speelsheid, meer joy. Dit zal de komende tijd vanuit jezelf steeds meer uitgedragen worden. Een verzachting in die zin dat jij je hart meer hebt opengezet voor jezelf. Je staat jezelf weer toe meer thuis te komen in jezelf, om jezelf nog meer te omarmen, waardoor je weer meer gaat vertrouwen op je eigen intuïtie, je innerlijk weten en voelen, je innerlijk kompas. Je staat jezelf ook meer toe om vanuit een breder perspectief naar jezelf en je leven te kijken.

Omdat je veel schaduwwerk hebt gedaan en nog steeds door transformaties gaat op alle lagen in jezelf (fysieke resets, bewustwording, release van emotionele ladingen in je systeem) kan je nu jouw kernstroming weer meer ervaren, jouw Bronessentie. Jouw innerlijke joy, pure aanwezigheid, je levend voelen in elke cel van je wezen, een gevoel hier te willen zijn.

Je zal steeds meer innerlijke vrede krijgen over je verleden, je triggers, je schaduwkanten. De verzachtende energie (die jij zelf bent) ondersteunt jou om meer jezelf te zijn. Bepaalde mensen, situaties en ervaringen heb je nu losgelaten of ben je aan het loslaten. Echter de leegte, de ruimtelijkheid die hierdoor in jou ontstaat zal nu niet meer door jou worden getracht van buitenaf op te vullen maar wordt nu door jezelf ingevuld van binnenuit, door zelfacceptatie en zelfliefde. Niet meer van buitenaf, maar vanuit het steeds meer liefdevol dragen van jezelf, het nog meer koesteren van jezelf. Hierdoor zal je steeds meer uitgelijnd zijn, letterlijk rechtop gaan staan en meer met beide benen krachtiger op de grond. Met meer vertrouwen in jezelf, jezelf als anker ervaren.

Als je iets loslaat in jezelf en hier vrede mee hebt creëer je niet alleen ruimte om jezelf toe te staan weer nieuwe stappen in je leven te zetten, nieuwe ervaringen op te doen maar ook om vrijer te stromen. In die vrije stroming zit ook je plezier, je compassie en passie. Door iets vast te houden blokkeer je niet alleen iets wat pijn doet maar ook de verbinding met jouw Bronessentie.

Stel je hartcentrum weer volledig open en laat dit hartsbewustzijn, deze stroming van binnenuit naar buiten toe alles in jezelf weer aanraken en verbinden met elkaar, zodat je uitgelijnd bent, waardoor je weer bewust ervaart dat je toegang hebt tot meerdere bewustzijnsvelden in jezelf maar ook volledig in verbinding staat met je fysieke lichaam en de aarde.

De enige die dit kan doen en gedaan heeft, ben jij. Door toe te staan alles in jezelf te omarmen, toe te staan er volledig te mogen zijn van jezelf, ongeacht de situatie. Hierdoor sta je ook weer toe om leuke herinneringen door je heen te laten stromen en je niet meer alleen te focussen op, jezelf vast te zetten in, die zwaar beladen herinneringen die de doorstroming van jouw levensenergie blokkeerden. Je zal de komende tijd een soort verlichting en verruiming in je hart ervaren. Deze innerlijke kernenergie overstijgt alles ofwel laat alles samensmelten in jezelf en laat alles in jezelf thuiskomen, zonder oordeel.  Hierdoor zal je weer meer lachen om jezelf, met jezelf en anderen om mooie momenten, in het hier en nu.

Plezier, joy en enthousiasme is de energie die jouw ogen en hart doen sprankelen, jouw innerlijke kracht. Deze levensenergie is niet passief maar voelt bijna elektrisch, het maakt dat jij je volledig levend voelt in elke cel van je wezen. Dit is nooit weggeweest, je hoeft het alleen maar weer toe te staan om volledig door je heen te laten stromen.

Hoe meer jij jouw Bronessentie weer herkent en erkent in jezelf des temeer innerlijk kracht, innerlijke vrede, jij jouw allesomvattendheid ervaart vanuit hartsbewustzijn maar vooral jouw levenskracht en plezier van binnenuit weer tot leven laat komen.

In verbinding 💕, Ursula

 

Vond je dit blog interessant?
Deel het dan gerust!


Delen via Email
Facebook
Instagram
Whatsapp
Fb messenger
Telegram

Contactgegevens

Higher Spirit Academy
Leven vanuit Verbinding’

info@higherspiritacademy.nl
06 – 47 149 403

Let’s get social!


Facebook-f


Instagram


Telegram

Download de gratis
Healing app ♥
Comments (12)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *