weekenergie blogs

Weekenergie blogs

weekenergie
Ursula Hilgers

Weekenergie 20-09-21

Ben je echt eerlijk naar jezelf, draag jij uit wat je echt wilt uitdragen en wilt doen of doe je nog steeds je dagelijkse bezigheden vanuit een ritme die komt vanuit oude overtuigingen en programmeringen?
Wanneer en waarom beperk jij jezelf in zelfliefde, in het koesteren en zorg dragen voor jezelf.

Lees verder »
weekenergie
Ursula Hilgers

Weekenergie 13-09-21

Er is geen ontsnappen meer aan. Iedereen is nu met zijn of haar innerlijk proces bezig, waar jij je ook bevindt.

Liefdevol, maar tevens ondersteunend daadkrachtig, wordt je uit je comfortzone gehaald, om voor NU en voor altijd jouw alles omvattendheid te doorvoelen, in te sluiten, vrij te laten stromen, in je hart.

Lees verder »
weekenergie
Ursula Hilgers

Weekenergie 06-09-21

Gevoel zal steeds meer ratio, ofwel je denken gaan overstijgen.

We zullen steeds meer keuzes gaan maken vanuit een verhoogde trilling, vanuit ons hart. Hierdoor kan er soms een innerlijk conflict in onszelf ontstaan omdat we beperkende overtuigingen en bepaalde kaders dienen los te laten.

Lees verder »
weekenergie
Ursula Hilgers

Weekenergie 30-08-21

De energie staat nu in het teken van jouw ruimtelijkheid, jouw alles omvattendheid toelaten in jezelf.

Door te erkennen dat je niet ‘iets’ bent maar allesomvattend, zal je meer rust en ruimte gaan creëren om steeds meer het leven te gaan leven zoals jij dit wenst, in elk moment.

Lees verder »
weekenergie
Ursula Hilgers

Weekenergie 23-08-21

De energie komt heel gelaagd naar beneden, in slow motion en het stopt tevens regelmatig onderweg naar beneden om daarna weer verder te stromen. Een ritme zoals iemand die de trap afloopt, stapsgewijs. Alsof de energie zegt; Ik stroom constant en bewust maar zodra ik niet aanwezig ben stop ik om mij weer te centreren en volledig aanwezig te zijn. De energie vraagt je constant aanwezig te zijn met wat je in het moment aan het doen bent. Ben je niet bewust iets aan het doen dan ben je letterlijk tijd en ruimte kwijt.

Lees verder »
weekenergie
Ursula Hilgers

Weekenergie 16-08-21

Een hele satijnzachte energie straalt nu over en door mij heen. Het oogt en voelt heel liefdevol, subtiel maar tegelijkertijd ook o zo gelaagd, zo krachtig, zo diep.
Je kan het gevoel krijgen volledig naakt te zijn omdat je niet anders meer kan dan jezelf nu volledig te aanschouwen….

Lees verder »