Skip to main content

Energy Updates

Energy Updates

Soms zijn we nog steeds zo op zoek naar zelfvertrouwen, innerlijke kracht, onze gaven en multidimensionaliteit. Het gaat in mijn beleving niet om het zoeken ernaar maar om hierin durven mee te gaan. Met dat wat vanuit jou stroomt, van binnen naar buiten.

Geen weekenergie i.v.m. zomerstop

In de zomerperiode (juli & augustus) zal er geen nieuwe weekenergie verschijnen.

Weekenergie 24-06-2024

Alles valt letterlijk uit elkaar en het kan hierdoor aanvoelen alsof je af en toe verdrinkt. Omdat je je met man en macht nog steeds probeert vast te houden aan controle of een bepaalde identificatie en/of emoties terwijl de druk steeds groter, voelbaarder wordt; om los te laten en te stromen.

Weekenergie 17-06-2024

Hoe jij ergens in wilt staan, hoe jij iets wilt ervaren ervaar en bepaal jij van binnenuit. Hoeveel jij jezelf liefhebt, jezelf draagt en ziet, is de filter waardoor je de wereld om je heen ervaart, de spiegel hoe jij naar jezelf, anderen en de buitenwereld kijkt.

Weekenergie 10-06-2024

Ik merk dat dit jaar mij heel bewust laat ervaren hoe ik in het leven sta en wil staan, wat ik wel wil en niet meer wil maar vooral om in het hier en nu aanwezig te zijn, voelen en mee stromen met waar mijn hart simpelweg van op aan gaat staan, van gaat stromen. In bepaalde denk en zienswijzen loop ik tegen een muur aan. Ik weet dat ik bepaalde dingen die ik doe nu mag loslaten of in een andere vorm mag gieten. Bepaalde oude manieren van doen werken simpelweg niet meer.

Weekenergie 03-06-2024

Durf het onbekende in te stappen, vanuit nieuwsgierigheid, vanuit joy en overgave. Je leven is geen bestemming maar een ontdekkingsreis vol ervaringen. Zonder begin of eind, wat maakt dat er eigenlijk niks is om aan vast te houden of los te laten. Alleen het leven, jouw pad, jezelf, volledig te omarmen, onvoorwaardelijk.

Weekenergie 27-05-2024

Hoe meer jij uit een overlevingsmodus stapt, hoe meer ruimte jij creëert in jezelf. Zodat je niet meer geleefd wordt. Om niet meer je leven te creëren, te leven vanuit gekopieerd gedrag, beperkende geloofsovertuigingen jezelf blijven vastzetten/blijven hangen in je eigen innerlijke bewustzijnsgevangenis(sen) of bepaalde ingesleten of onbewuste patronen.

Weekenergie 20-05-2024

Ik ben net terug van 2 weken Cyprus en daarna nog een weekje simpelweg zijn met alles in en om mij heen. Ik merkte dat ik weerstand had op dingen oppakken. Weer doorgaan ook al zijn dit de dingen waar mijn interesse ligt. De huidige energie nodigt mij uit om simpelweg te genieten van het feit dat ik hier op aarde ben. Zonder alle ruimte te willen of moeten invullen.

Geen weekenergie 29-04 t/m 13-05-2024

Momenteel ben ik met mijn kids aan het genieten van mijn vakantie, hierdoor zal er geen nieuwe weekenergie geplaatst worden 😊

Weekenergie 22-04-2024

Alles bestaat uit trilling, uit energie. Gedachten, emoties, ervaringen. Frequenties zullen steeds zichtbaarder en voelbaarder worden, nog gelaagder, nog gedetailleerder. Nog meer vanuit een bredere helderheid, innerlijk weten en voelen. Maar vooral ervaren in de breedte, waar je in één moment vanuit verschillende bewustzijnslagen alles kan ervaren in jezelf. 

Weekenergie 15-04-2024

Durf op momenten volledig in overgave mee te stromen met jouw innerlijke stroming maar neem tussendoor ook rust wanneer je hoofd en jouw lichaam hierom vraagt. De antwoorden waar je naar zoekt zijn juist te vinden in de momenten waar jij alles loslaat zodat het tot je kan komen.

Weekenergie 08-04-2024

Focus je vandaag, eigenlijk altijd, heel bewust op je hartcentrum. Zet je hartcentrum volledig open, blijf dichtbij jezelf en laat onvoorwaardelijk in- en door jouw aardse lichaam de kosmische liefde en informatie die nu en met een piek op 08-04-2024 door je heen stromen, dwars door alle andere energieën, zonder oordeel, zonder angst.

Weekenergie 02-04-2024

Jij bent sleuteldrager van jouw eigen innerlijke kennis, kosmische kennis. Zoveel mensen gaan nu, noem het next level, meer van hun potentie van binnenuit gebruiken om de nieuwe aarde die wij zelf zijn, tastbaarder, voelbaarder en zichtbaarder te maken. Dit kunnen we allemaal, dit doe je vanuit jezelf, jij als prachtige energetisch wezen in een menselijke vorm.

Weekenergie 25-03-2024

Open je hart steeds meer voor jezelf, onvoorwaardelijk en laat hartbewustzijn steeds meer stromen in jezelf.

Weekenergie 18-03-2024

Durf te vertrouwen op en ervoor te gaan, voor datgene wat jij graag zou willen in dit huidige moment. Door te vertrouwen op je eigen creatievermogen en manifestatievermogen. Geloof in jezelf en magie zal zich ontvouwen in ervaringen die je nog niet eerder hebt ervaren, waar je mind niet bij kan.

Weekenergie 11-03-2024

Houd van jezelf, zonder voorwaarde..onvoorwaardelijk. Door steeds meer jezelf te mogen zijn, van jezelf, nodig je energetisch bewust en onbewust anderen die je ont-moet ook uit zichzelf te mogen zijn.

Weekenergie 04-03-2024

Ik, jij, het collectief wordt gevraagd om energetisch, mentaal, emotioneel, fysiek in het hier en nu, los te laten dat je afgescheiden bent van de Bron, dit kan ook niet anders want je bent een vonk van de Bron. Alles waar je nog in gelooft, dat je afgescheiden bent van de Bron zal alleen maar nog meer weerstand geven in je systeem.

Geen weekenergie 26-02-2024

Momenteel ben ik aan het herstellen van een ontsteking. Hierdoor zal er op maandag 26-02-2024 geen nieuwe weekenergie geplaatst worden. Tot volgende week 😊

Weekenergie 19-02-2024

Hoe zwaar alles momenteel op je kan drukken, uiteindelijk gaat het erom hoe jij hier mee omgaat. Het gebeurt toch, we gaan hier allemaal doorheen, letterlijk, tot aan celniveau toe. Wees extra aanwezig op zo’n moment, om met je ademhaling hier rustig doorheen te ademen, zonder oordeel. Kan jij het laten zijn voor wat het is… energie.

Weekenergie 12-02-2024

Dat wat je mist, is dat niet in alle eerlijkheid datgene wat jij nog niet toestaat (te ervaren) in jezelf, in je leven. Door dit aspect nog niet te erkennen in jezelf. Je hebt als heelheidswezen dit stukje, wat je denkt te missen, alreeds in jezelf maar hebt dit simpelweg nog nooit ervaren.

Weekenergie 05-02-2024

Ik ervaar het elke week nu, in 2024. Dit is echt het jaar van de Draak, jouw innerlijke drive. Ik word zo aangemoedigd om echt andere keuzes te maken. Ik weet dat ik nog een aantal dingen wil, dien te shiften en veranderen, in mijzelf. Anders blijf ik maar in die vicieuze cirkel, continue hetzelfde ervaren, keer op keer op keer.

Weekenergie 29-01-2024

De sleutel tot het ervaren van jouw heelheid bevind zich niet buiten jou maar in jou. Jouw uniekheid maakt je compleet. Hierdoor valt alles van je af en zal jij je heelheid weer meer gaan ervaren, iets wat je altijd al was maar niet altijd meer erkende in jezelf.

Weekenergie 22-01-2024

Tussen het eb en vloed… BEN JE… zonder het gevoel vast te zitten, niet te stromen of te snel te stromen. Tussen eb en vloed is het nog voelbaarder dat jij een heelheidswezen bent, is alles er al. Ik ben precies waar ik hoor te zijn, daar waar ik nu ben. In mijn eigen ritme bewegend in en tussen alles wat is en zich ontvouwt in het hier en nu.

Weekenergie 15-01-2024

Steeds meer zullen snappen maar vooral voelen in zichzelf hoe energie werkt, hoe trilling werkt. Wat wij met onze eigen trilling kunnen laten gebeuren in ons kwantumveld maar dus ook collectief, vanuit verbinding. De kracht ligt in jouw hartstrilling, het kloppend hart van de kosmos.

Weekenergie 08-01-2024

Het kan zijn dat je je momenteel in een fase bevindt, waar je door best veel transformaties bent gegaan, los hebt gelaten wat niet voor jouw hoogste goed is. Hierdoor heb je ruimte gecreëerd. Dit kan momenteel ervaren worden, zeker aan het begin van dit jaar, als een leegte. Weet dat die leegte niet leeg is maar de ruimte in jou is van waaruit je nu steeds vrijer kan creëren, zonder innerlijke strijd of afleiding

Weekenergie 01-01-2024

Ik zit heel rustig in te tunen in mijzelf wat er zich mag ontvouwen, naar boven mag komen. En dat is in dit huidige moment…een blanco canvas. Dit is de boodschap voor dit huidige moment. Om steeds meer, vanuit jezelf te gaan leven, vanuit je eigen innerlijke wijsheid, gevoel en intuïtie, vanuit je eigen waarheid.