Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie Blogs

Weekenergie 25-09-2023

Je zal steeds meer vanuit nieuwere bewustzijnslagen jezelf gaan uitdragen. Steeds meer vanuit je fysieke lichaam jouw multi-dimensionaliteit waarnemen, ervaren maar vooral uitdragen…vanuit jezelf

Weekenergie 18-09-2023

Jouw diepste essentie bevat alles, ook datgene waarvan jij denkt dat je dit niet in je hebt. Het is tijd om deze deur in jezelf te openen.

Weekenergie 11-09-2023

De huidige energieën vragen je nog bewuster aanwezig te zijn in het hier en nu, waar je alles kunt ervaren maar jij je ook gewaar wordt dat je nergens aan vast zit. Je bent niet alleen een steen in het meer maar het meer zelf, en vanuit een diepere innerlijke bewustzijnslaag nog veel en veel meer…

Weekenergie 04-09-2023

De tijd van wikken en wegen is voorbij. Meebewegen met jouw innerlijk stroming, zonder voorwaarde, hier mag je steeds meer in overgave op vertrouwen. Meebewegen met jou innerlijke stroming.

Weekenergie 28-08-2023

Er gebeurt momenteel zoveel in en om je heen, dat jij jezelf hierin kunt verliezen. Doe een stap naar achteren en voel wat jouw waarheid is, in jezelf. Volg je hart, dat wat goed voelt voor jou, ongeacht wat.

Weekenergie 21-08-2023

Steeds meer worden conditioneringen en programmeringen voelbaar in al je systemen. Als een geloofsovertuiging, een programmering, jou schaad dan wordt dit steeds voelbaarder in je hart en lichaam. Je hart, jouw diepste essentie oordeelt niet, je hart verwelkomt jou met alles wat je ervaren hebt en nog gaat ervaren. 

Weekenergie 14-08-2023

Het is zo voelbaar, jouw innerlijke Leeuw(in), jouw innerlijke kracht wil en kan zich niet meer verbergen of laten onderdrukken. Je bent zo klaar met bepaalde situaties of dingen die je al zo lang hebt laten verslonzen.

Weekenergie 07-08-2023

Er worden momenteel veel relaties en samenwerkingen verbroken of herzien omdat het je hoogste goed niet dient en dit wordt steeds voelbaarder. Uiteindelijk zal je gaan beseffen dat het om de relatie gaat die jij met jezelf hebt, dit wordt vervolgens energetisch gespiegeld en aangetrokken in de buitenwereld.

Geen weekenergie 24-7 & 31-07-2023

Momenteel ben ik lekker aan het genieten van mijn vakantie, heerlijk weg met de kids. Hierdoor zal er op maandag 24-07 & 31-07-2023 geen nieuwe weekenergie geplaatst worden. Vanaf maandag 07-08-2023 kun je hier weer een nieuwe weekenergie blog lezen.

Weekenergie 17-07-2023

Er stroomt momenteel een vrij krachtige energie. Echter deze energie maakt juist dat jij een diepere focus, een innerlijke rust in jezelf ervaart. Dat jij volledig in het leven kan staan maar dan meer als observeerder.

Weekenergie 10-07-2023

Er worden momenteel weer zoveel innerlijke deuren, bewustzijn in jezelf geopend dat jij je regelmatig dient uit te lijnen in jezelf, vanuit je zijnsessentie. Sta dan toe ruimte te nemen voor jezelf, in jezelf, hier en nu. Dit is waar je nu in wordt uitgenodigd.

Weekenergie 03-07-2023

Niks is hetzelfde, alles is energie, altijd in beweging. Hierdoor kan ook geen enkele ervaring hetzelfde zijn. Je kan je dus ook nergens aan vasthouden, hierdoor vervalt identificatie… wat een verademing is dat. Je hoeft nergens meer aan te voldoen, iets wel of niet te zijn, alleen te ervaren en… te zijn.

Weekenergie 26-06-2023

Waar ervaar jij nog geen innerlijke vrijheid. Beperkende gedachten, vastgezette emoties, nog steeds vasthouden aan waarheden waarvan je denkt dat je dit bent maar jou een schijn-houvast of fundering geeft die steeds onstabieler word.

Weekenergie 19-06-2023

Je wordt nu uitgenodigd in overgave te zijn. Momenteel is het echt het collectief loslaten van je oude ikjes. Je bevind je momenteel weer in een transitie van het loslaten van verhalen die een lange tijd deel zijn geweest van je leven maar waar nu echt een eind aan komt.

Weekenergie 12-06-2023

Steeds meer groepen, steeds meer mensen gaan hun krachten bundelen, waardoor het collectieve veld steeds meer wordt bekrachtigd en gevoed vanuit die diepe hartsverbinding. De nieuwe aarde in jezelf zal hierdoor over de gehele wereld steeds meer manifest gaan worden.

Weekenergie 05-06-2023

De perfecte uitlijning, ben jijzelf. De antwoorden die je zoekt liggen IN jou, in de verbinding, in de afstemming die jij hebt in en met jezelf.

Weekenergie 29-05-2023

Jij bent hier niet voor niks. Durf jij die stap te zetten waar geen houvast is, geen handleiding of voorbeeld, alleen maar jouw prachtige overgave en vertrouwen, in het meest krachtige wezen: in jezelf. 

Weekenergie 22-05-2023

Je zal steeds meer de prachtige dans van resonantie en verbindingen kunnen gaan waarnemen. Jij met en los van anderen, met dezelfde thema’s/energieën die elkaar spiegelen, dit spel aangaan,  uitspelen of elkaar juist voeden.

Weekenergie 15-05-2023

Afgelopen dagen was er weer een collectieve doorbraak te voelen. Nieuwe, nee.., hervonden oerverbindingen in jezelf, waardoor je weer recht achter het stuur zit, steeds meer verankerd en innerlijk stromend vanuit een diep innerlijk weten en voelen.

Weekenergie 08-05-2023

Laat er geen afscheiding meer zijn tussen het zichtbare, het bekende en het niet zichtbare met het blote oog. Laat het nog onontdekte, jouw diep innerlijk weten en voelen steeds meer door je heen stromen.

Weekenergie 24-04-2023

Het onderdrukte laat zich met enige regelmaat van tijd tot tijd, als we überhaupt nog van tijd kunnen spreken,  in golfbewegingen naar boven drukken. Ik voel het vanuit de diepten van mijn botten.

Weekenergie 17-04-2023

Welk verhaal vertel ik mijzelf, is dit nog steeds wat ik wil geloven of durf ik uit mijn geloofsovertuiging te stappen en mijzelf open te stellen voor nieuwe waarheden waarbij ik mijzelf niet meer klem zet. Er zijn namelijk geen begrenzingen of kaders, alleen dat wat jij jezelf oplegt. 

Weekenergie 10-04-2023

Geef jezelf ruimte om simpelweg te zijn, waar niks moet en alles mag. De huidige energie maakt dat alles wat trager gaat in mijzelf, dat ik meer een binnenwaartse beweging maak, meer naar binnen wil.

Weekenergie 03-04-2023

De huidige energie staat voor duidelijkheid, verantwoording nemen voor jezelf, openheid, communicatie maar ook ruimte innemen. De huidige energieën ondersteunen je om nog meer jezelf te zijn zoals jij wilt zijn.

Weekenergie 27-03-2023

Je wordt uitgenodigd en ondersteund, in stilte, nog dieper in jezelf te zakken. Om met je ogen dicht in volledig overgave je naar achteren te laten vallen, in jezelf, in je hartcentrum.

Weekenergie 20-03-2023

Reflecteren. De energie is uiteraard nog steeds hoog maar er stroomt nu ook zachte energie door je systeem heen. Het lijkt zelfs wel even een korte pauze. Om te reflecteren maar vooral even te “zijn” na een zeer intense periode die al vanaf januari gaande is.

Weekenergie 13-03-2023

Het is klaar. Klaar met jezelf veroordelen, klaar met jezelf bekritiseren en klein houden. Er stroomt momenteel een krachtige energie. Een energie die de innerlijke kracht in jou aanwakkert.

Weekenergie 06-03-2023

When you believe you have no power,……you have no power. That’s how powerful you really are. Lees deze zin nog eens….

Weekenergie 27-02-2023

Je zal meer en meer met je eigen Bron Zijn samenvallen, hier is geen ontkomen meer aan. De nieuwe aarde gaat steeds meer vorm krijgen, doordat jij meer je hart openzet voor jezelf, thuis komt in jezelf.

Weekenergie 20-02-2023

De huidige energieën nodigen je uit om in je eigen kracht te geloven, om in je eigen kracht te staan en om hierin mee te stromen. Er is veel hulp van geziene en ongeziene vrienden en energieën, niet om jou afhankelijk te maken van deze ondersteuning, maar om jou te spiegelen wat een krachtig en liefdevol multidimensionaal wezen jij zelf bent. 

Weekenergie 13-02-2023

Momenteel vliegen de verhaallijnen je om de oren. Verhalen die je als gevolg van een trigger weer naar boven haalt en hier gelijk weer in zit, alleen is dit echt zo ? Zit je hier in vast of kan je er zo uitstappen?  

Weekenergie 06-02-2023

Er heeft een shift in je hart plaatsgevonden. Al lijkt het soms alsof er nooit een einde gaat komen aan die innerlijke transformaties, afgelopen dagen heb je een verschuiving kunnen ervaren in je hart. Ook al voelt het heel subtiel en zakt het ook regelmatig weer even weg.

Weekenergie 30-01-2023

Het NU moment, aanwezig zijn, puur aanwezig zijn in het huidige moment is nog nooit zo gewenst en doeltreffend geweest als,….. NU. De huidige energie triggert en ondersteunt je om aanwezig te zijn.

Weekenergie 23-01-2023

We gaan onszelf steeds meer ont-wikkelen van een aards lineair ervarend mens naar een meer parallel ervarend multidimensionaal mens. Dit is onontkoombaar. Je zal worden uitgenodigd om je steeds meer als een vis in het water te gaan voelen.

Weekenergie 16-01-2023

Verantwoordelijkheid nemen betekent ook verantwoordelijkheid teruggeven. Want stel jezelf eens in alle eerlijkheid de vraag; hoeveel van deze verantwoordelijkheid, van deze (opgelegde) taken die je op je hebt genomen en nu nog steeds doet, is echt jouw verantwoordelijkheid?

Weekenergie 09-01-2023

De nieuwe aarde, in jezelf. Dit weekend begon ook weer eens met een hele flinke lading hoogfrequente energieën. Symptomen zoals plotseling ontzettend moe, dat je je ogen niet meer kan openhouden midden op de dag, pijn in je lichaam, spieren, zenuwstelsel.

Weekenergie 02-01-2023

Dit is het jaar van de doorstroming, van volledig het pad van je hart volgen, ongeacht wat, want dit pad kan alleen maar stromen. Hoe meer jij het pad van je hart volgt, jouw eigen innerlijke stroming, hoe minder jij de behoefte zal voelen je nog ergens aan vast te klampen, aan vast te houden