Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Weekenergie Blogs

Geen weekenergie 26-02-2024

Momenteel ben ik aan het herstellen van een ontsteking. Hierdoor zal er op maandag 26-02-2024 geen nieuwe weekenergie geplaatst worden. Tot volgende week 😊

Weekenergie 19-02-2024

Hoe zwaar alles momenteel op je kan drukken, uiteindelijk gaat het erom hoe jij hier mee omgaat. Het gebeurt toch, we gaan hier allemaal doorheen, letterlijk, tot aan celniveau toe. Wees extra aanwezig op zo’n moment, om met je ademhaling hier rustig doorheen te ademen, zonder oordeel. Kan jij het laten zijn voor wat het is… energie.

Weekenergie 12-02-2024

Dat wat je mist, is dat niet in alle eerlijkheid datgene wat jij nog niet toestaat (te ervaren) in jezelf, in je leven. Door dit aspect nog niet te erkennen in jezelf. Je hebt als heelheidswezen dit stukje, wat je denkt te missen, alreeds in jezelf maar hebt dit simpelweg nog nooit ervaren.

Weekenergie 05-02-2024

Ik ervaar het elke week nu, in 2024. Dit is echt het jaar van de Draak, jouw innerlijke drive. Ik word zo aangemoedigd om echt andere keuzes te maken. Ik weet dat ik nog een aantal dingen wil, dien te shiften en veranderen, in mijzelf. Anders blijf ik maar in die vicieuze cirkel, continue hetzelfde ervaren, keer op keer op keer.

Weekenergie 29-01-2024

De sleutel tot het ervaren van jouw heelheid bevind zich niet buiten jou maar in jou. Jouw uniekheid maakt je compleet. Hierdoor valt alles van je af en zal jij je heelheid weer meer gaan ervaren, iets wat je altijd al was maar niet altijd meer erkende in jezelf.

Weekenergie 22-01-2024

Tussen het eb en vloed… BEN JE… zonder het gevoel vast te zitten, niet te stromen of te snel te stromen. Tussen eb en vloed is het nog voelbaarder dat jij een heelheidswezen bent, is alles er al. Ik ben precies waar ik hoor te zijn, daar waar ik nu ben. In mijn eigen ritme bewegend in en tussen alles wat is en zich ontvouwt in het hier en nu.

Weekenergie 15-01-2024

Steeds meer zullen snappen maar vooral voelen in zichzelf hoe energie werkt, hoe trilling werkt. Wat wij met onze eigen trilling kunnen laten gebeuren in ons kwantumveld maar dus ook collectief, vanuit verbinding. De kracht ligt in jouw hartstrilling, het kloppend hart van de kosmos.

Weekenergie 08-01-2024

Het kan zijn dat je je momenteel in een fase bevindt, waar je door best veel transformaties bent gegaan, los hebt gelaten wat niet voor jouw hoogste goed is. Hierdoor heb je ruimte gecreëerd. Dit kan momenteel ervaren worden, zeker aan het begin van dit jaar, als een leegte. Weet dat die leegte niet leeg is maar de ruimte in jou is van waaruit je nu steeds vrijer kan creëren, zonder innerlijke strijd of afleiding

Weekenergie 01-01-2024

Ik zit heel rustig in te tunen in mijzelf wat er zich mag ontvouwen, naar boven mag komen. En dat is in dit huidige moment…een blanco canvas. Dit is de boodschap voor dit huidige moment. Om steeds meer, vanuit jezelf te gaan leven, vanuit je eigen innerlijke wijsheid, gevoel en intuïtie, vanuit je eigen waarheid.