Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Wat fijn dat je mee gaat reizen naar magische krachtplaatsen!

Hieronder lees je de praktische informatie…

Er zijn een aantal e-mails naar je onderweg:

  • Een bevestiging van je bestelling met daarin de factuur voor je eigen administratie.

  • Een e-mail vanuit onze online academy, met daarin jouw inloggegevens (als je nog geen account hebt) of de melding dat het programma aan je bestaande account is toegevoegd.

  • Een e-mail vanuit onze app, met daarin jouw inloggegevens (als je nog geen account hebt) of de melding dat het programma aan je bestaande account is toegevoegd.

  • En tot slot een e-mail met daarin de praktische informatie over het programma.

Vragen?

De e-mails zijn direct na je aanmelding verzonden. Heb je geen e-mails ontvangen, controleer dan eerst even je spam/ongewenst map. Daar ook geen e-mails kunnen terugvinden? Neem dan even contact met ons op. Neem ook gerust contact met ons op als je een technische vraag hebt over (je toegang tot) het programma. Je kunt mailen naar de klantenservice: klantenservice@higherspiritacademy.nl
Priscilla helpt je graag verder!

Voor inhoudelijke vragen over de energetische reizen verwijzen we je naar onze online community.

Download de App

Je kunt het programma op de online academy volgen en in de mobiele app. Heb je de app nog niet gedownload? Doe dat dan eenvoudig via onderstaande knoppen. Naast het programma waar jij je zojuist voor hebt aangemeld, vind je in de app ook een gratis Healing en Meditatie Bundel, waar je direct mee aan de slag kunt.

Ben je al lid van de besloten Facebook groep?

Stel je vragen en deel je ervaringen in de besloten Facebook groep de ‘Higher Spirit Community’. Een fijne plek om samen te komen met gelijkgestemden 😊

higher-spirit-academy-community-facebook