Skip to main content

Draag jij spiritualiteit een warm hart toe?

Word ambassadeur van de Higher Spirit Academy

En verdien geld zonder eigen inleg!

Vanaf nu is het mogelijk om affiliate te worden van de Higher Spirit Academy.
Een wat…? Ja, affiliate.

Wat is een affiliate?

Affiliate is een vorm van promotie waarbij je een financiële vergoeding ontvangt voor iedere verkoop die jij hebt aangedragen d.m.v. jouw unieke promotie link.

Waarom?

Het is mijn missie om healing voor zo veel mogelijk mensen beschikbaar te maken en daar kan ik jouw hulp als ambassadeur goed bij gebruiken. Jij helpt mij door mijn missie te verspreiden én ik help jou met een financiële vergoeding. Een mooie uitwisseling 🥰

Voor jou?

Heb je bijvoorbeeld contacten die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, een blog of healing/coaching praktijk?
Dan zou dit een mooie extra inkomstenbron voor jou kunnen betekenen.
Onder het kopje ‘Veel gestelde vragen’ lees je de voorwaarden en vergoeding die je ontvangt.

Interesse?

Meld je dan aan door op onderstaande knop ‘Ja, ik word affiliate’ te klikken.
En maak gratis een account aan.

Voordelen van het affiliate programma

25% commissie

Ontvang 25% commissie en van het Healing Membership, maandelijks wederkerend

Lage uitbetaaldrempel

Uitbetaling al mogelijk vanaf € 50,-

Promotiemateriaal

Het promotiemateriaal staat allemaal al voor je klaar

Bewezen succes

Dagelijkse vaste stroom aan verkopen

Maandelijkse uitbetaling

1 keer per maand krijg je uitbetaald als affiliate

Affiliate dashboard

Een eigen overzichtelijk persoonlijk dashboard

In 60 seconden klaar

Creëer je affiliate pagina in slechts een paar klikken

Goed geautomatiseerde funnels

Indirecte commissies ontvangen vervolgaanbiedingen

Geld verdienen zonder eigen inleg en goede diensten & producten?

Dat kan vanaf nu bij de Higher Spirit Academy!

Nog enkele ervaringen van leden

higherspirit-academy-logo-bloem-goud

Joyce

‘SCHITTERENDE CURSUS’

Ik was erg uit mijn doen toen ik hieraan begon. Veel verdriet en eigenlijk heel onervaren. Ik voel me nu, na de cursus verhoog je frequentie, veel zelfverzekerder. Intuïtie is zo iets moois, je kan zoveel meer. Echt een aanrader.

higherspirit-academy-logo-bloem-goud

Sasja

‘POSITIEVE BIJDRAGE’

Het Healing Membership heeft mij meer rust en inzicht gebracht en gezorgd voor een persoonlijke groei en groei in mijn spirituele ontwikkeling.

higherspirit-academy-logo-bloem-goud

Marijke

‘HET GEEFT MIJ DE TIJD EN RUIMTE DIE IK NODIG HEB’

Het is voor mij zo vanzelf sprekend dat het er is, ik zou niet meer zonder kunnen. Het geeft mij vertrouwen dat het er is om zelf te bepalen wanneer ik het doe. Het geeft mij de tijd en ruimte die ik nodig heb. Niks moet alles mag en je leert; tegen een ander nee zeggen, is ja zeggen tegen jezelf. Ik vind het een aanvulling voor iedereen die zich wil ontwikkelen..

Op deze manieren kun je geld verdienen als affiliate

Promoot verschillende strategische pagina’s op de website en ga de samenwerking met ons aan voor de hoogste conversie! Dit zijn de producten en diensten waarover je commissies kunt ontvangen als affiliate.

higher-spirit-academy-healing-membership-app

Download de gratis app

Onze app is inmiddels al duizenden keren gedownload! Na het downloaden van de app ontvangt de gebruiker direct toegang tot een gratis meditatie en healing bundel. Promoot de app en verdien commissies als de gebruiker het vervolgaanbod kopen.

higher-spirit-academy-weekenergie-blog-affiliate

Week energie blog

Deel de week energie op je sociale media, website etc. en verdien affiliate commissies als mensen één van de diensten en producten afnemen.

higher-spirit-academy-healing-membership-affiliate

Healing Membership

Al meer dan 2000 leden binnen het Healing Membership. Deel het lidmaatschap en ontvang maandelijks een wederkerende commissie.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

Je meld je gratis aan als affiliate door op onderstaande knop te klikken. Maak een gratis account aan in het Plug & Pay Portal, door je gegevens in te vullen en te klikken op ‘Aanmelden’. Na je aanmelding en het accepteren van de algemene voorwaarden, word je automatisch doorverwezen naar het dashboard van jouw account. Hier kun je jouw overige gegevens invullen, zoals je bankgegevens, zodat we weten naar welk rekeningnummer we de commissie kunnen overmaken.

Binnen het dashboard heb je toegang tot het promotiemateriaal en jouw unieke linken die je kunt delen. Bijvoorbeeld per mail, via social media, op je website of door de link te verwerken in jouw blog.

Op het moment dat jouw contact op jouw unieke link klikt, zal de software herkennen dat de link afkomstig is via jouw account. Besluit jouw contact om binnen 30 dagen een dienst af te nemen die binnen het affiliate aanbod valt, dan zal je hier automatisch een commissie over ontvangen.

Maken jouw contacten gebruik van deze link en worden ze lid van het Healing Membership of een andere dienst waar je commissie over ontvangt, dan , dan ontvang jij hiervoor een commissie.

Momenteel ontvang je alleen een commissie voor het Healing Membership en het online programma ‘Verhoog je Frequentie’. Mochten er in de toekomst meer diensten aangeboden worden via het affiliate programma, dan word je hier uiteraard van op de hoogte gebracht

Hoeveel commissie ontvang ik?

Van ieder contact dat zich aanmeld via jouw unieke promotie link ontvang jij 25% commissie tenzij anders aangegeven. Voor het Healing Membership geldt een wederkerende commissie, dat betekend dat je maandelijks commissie ontvangt, zolang jouw contacten lid blijven.

De commissie wordt maandelijks uitgekeerd. Commissiebedragen van minder dan € 50,00 worden opgespaard en betaling daarvan zal plaatsvinden in de maand waarin het totaal bedrag € 50,00 of meer bedraagt.

Hoe wordt de commissie uitbetaald?

Uitbetaling van de verdiende commissie vind plaats op het door jouw opgegeven rekeningnummer.

Wat is de uitbetaaltermijn?

Elke maand wordt er een uitbetaling gedaan voor vrijgegeven betalingen. Bij iDEAL betalingen worden deze na 28 dagen vrijgegeven, bij automatische incasso’s na 60 dagen. In jouw persoonlijke affiliate-account kun je precies zien welke betalingen wel/niet zijn vrijgegeven en hoeveel commissies je tot nu toe hebt verdiend.

Wat is de cookieduur?

We maken gebruik van een cookieduur van 30 dagen. Wanneer iemand in 30 dagen besluit om gebruik te maken van één van de producten en diensten nadat hij/zij op jouw link heeft geklikt, dan wordt de commissie toegekend aan jouw account.