Inspiratie & inzicht
momentjes

Week energie 02-08-21

Weekenergie 02-08-21
De energie voelt zwaar. Het maakt dat ik mij volledig leeg ga voelen. Maar het omgekeerde is waar. Het is een stille stuwende kracht. De energie laat mij ervaren, steeds minder oordeel te hebben, over alles wat is. Over dat wat jou niet meer dient, maar ook over de ruimtelijkheid die nu ontstaat in jezelf, nu je steeds meer tot jezelf komt door wat er momenteel allemaal gaande is en is gebeurt, in jezelf, in de wereld.

Er wordt je gevraagd, niet overal gelijk een oordeel over te hebben, invulling te moeten geven aan iets. Laat deze periode, een periode zijn, dat simpelweg is. Alles is er al. Alles buiten jou bestaat al, is er al. De vraag is wat je hiermee wilt doen. Je hoeft er niks mee te doen. Je baseert je gedrag en je keuzes op wat er in jou plaatsvind, niet wat er buiten jou gebeurt.

Lees meer »

Week energie 26-07-21

Weekenergie 26-07-21

Balans was soms ver te zoeken afgelopen dagen.
Gaan staan voor jezelf, maar ook controle loslaten, balans. Je staat momenteel continue op een splitsing tussen oud en nieuw. Door constant jezelf te moeten manoeuvreren tussen het oude en het nieuwe, het anders willen en ook daadwerkelijk doen maar ook vaak nog botsend tegen het oude. Alles proberen zoveel mogelijk door je heen te laten stromen en niet meer mee te gaan in dat wat niet met jou resoneert zodat innerlijke rust en ruimte gecreëerd wordt in jezelf. Hierdoor kan je soms het gevoel ervaren steeds meer los te komen staan van een hoop dingen/mensen maar wel dichter bij jezelf.

Lees meer »

Week energie 19-07-21

Weekenergie 19-07-21

De intense hoge frequentie energieën van vorige week zetten ook deze week door, in golfbewegingen. Ze dringen nog dieper in ons lichaam door. Echt tot de core, tot in de diepste lagen van ons fysieke systeem.

Op fysiek niveau kan dit ervaren worden als moeheid die lang aan houdt, druk op je schouders en gehele lichaam, pijnlijke gewrichten. Je lichaam die vooral pijn doet op draagpunten zoals je schouders, nek, polsen, knieën enkels enz. Je lichaam kan afgelopen dagen en nu stram aanvoelen, ……oud. Zeer oude blessures en diepe oude wonden waar oude ladingen zijn opgeslagen, komen nu aan de oppervlakte.

Lees meer »

Weekenergie 12-07-21

Weekenergie 12-07-21

De energie voelt bedrukkend en chaotisch de afgelopen dagen. Dit komt, vanuit mijn beleving, omdat je steeds meer loslaat wat niet meer met jou resoneert. Houvast loslaten, waardoor je als het ware letterlijk terugvalt naar je basis. Echter een basis van waaruit jij zelf dient te creëren. Vanuit je eigen innerlijke kracht, innerlijk weten en voelen. Dit kan onwennig aanvoelen, onrustig. Vooral gevoelsmatig, daar in je lichaam waar je veiligheid, basis en emotionele centrum voelbaar/verankerd is.

De energie die nu binnenstroomt ervaar ik niet als een gerichte strakke energie, niet doelgericht. Maar stroomt ofwel valt als sneeuw uit de lucht over het collectief. De energie laat je ervaren dat je volledig vrij bent, door innerlijk vrij te zijn, om te creëren wat je maar wilt, door zelf je focus te leggen daar waar je de focus op wilt leggen. Daar waar het wil stromen.

Lees meer »

Week energie 05-07-21

Weekenergie 05-07-21

Ruimtelijkheid, in jezelf

De energie is wit en super fel. Als ik gecentreerd met mijn ogen gesloten naar boven probeer te kijken lukt dit niet. Zo fel is de witte energie die als één grote koker, als één hele strakke witte straal van boven naar beneden dwars door mij heen straalt.

Het is net of deze energie alle zware ladingen, emoties, triggers, gedachten, alles letterlijk naar beneden duwt, weg uit mijn systeem. Het gevoel dat er dan nog overblijft is…….ruimtelijkheid.

De moeheid en het coconnen van afgelopen tijd heeft nu ruimte gemaakt voor ruimtelijkheid. Om vervolgens nieuwe doelbewuste stappen te gaan zetten echter vanuit een rust- en startpunt van binnenuit, vanuit een diepere laag in jezelf.

Lees meer »

Week energie 28-06-21

Weekenergie 28-06-21

Mijn lichaam dient nu even vertraagt te worden zodat al mijn systemen weer synchroon gaan lopen met,…….mijzelf. Daarom zie en ervaar ik dit keer bewust minder met deze energie door mij heen. Ik wil wel maar ik ben heel moe, vertraagd, duizelig, misselijk geen focus, licht in mijn hoofd. Ik voel nu even geen ruimte om te zien, voelen, observeren, evalueren, doen enz.

Een korte stop (reset), halfslapend/in slow motion. Dit om “alles” weer te integreren in mijn systemen, te mergen tot nieuw bewustzijn, nieuwe energie. Op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch niveau is er nu weer zo veel gaande en is er weer zoveel gebeurd dat je bewustzijn meer en meer gestretched is naar een volgende diepere level, verankering. Dan kan het niet anders dat je weer even afgeremd dient te worden.

Lees meer »