Inspiratie & inzicht
momentjes

Week energie 12-04-2021

De weekenergie van 12-04-2021

De energie is groen. Vernieuwend groen, het voelt licht. Als een nieuwe stroming door mij heen. Vrije energie, volledig vrij en op zichzelf staand, bewegend naar alle richtingen zonder kaders en begrenzingen. Ik word mij hierdoor steeds meer bewust, door deze golvende groene energie die al mijn zintuigen openzet, dat je focus verschuiven, het in- en uitpluggen uit iets, altijd mogelijk is, zelfs als je denkt in een zeer verdichte tunnelvisie vast te zitten. Steeds meer uit dualiteit; niet kiezen uit straks of morgen maar nu. Niet alleen rechtdoor maar ook naar links of rechts kunnen afbuigen. Met andere woorden, als je ergens in bent gestapt, een keuze hebt genomen wil dit niet perse zeggen dat je hieraan vast zit. Vooral als het een keuze is die niet volledig met jou resoneert.

Lees meer »

Week energie 05-04-2021

De weekenergie van 05-04-2021

De energie die nu binnenstroomt voelt als puur Bron, puur Source energie. Het opent mijn hart, laat mij volledig ontspannen. Laat mij alles loslaten, spanning, zorgen, alle touwen die ik nog in mijn handen heb om constant volledig overzicht te hebben over alles, ook over dat wat niet meer resoneert. De energie maakt dat ik de touwen loslaat. Ik voel me nu vrijer, vrolijker, lichter.

Lees meer »

Week energie 29-03-2021

De weekenergie van 29-3-2021

Aanwezig zijn in je eigen centrum

De energie die naar de aarde en in ons fysieke en energetische systeem stroomt is nog steeds heftig, bestaande uit zeer hoge frequentie kristallijne energieën. Ik wordt volledig mijn lichaam en de aarde in geduwd.

Alles is nog steeds een flinke rollercoaster. Bestaande uit pieken en dalen. Zeer energiek, momenten van speelsheid en slappe lach en ook momenten van zwaarmoedigheid, fysieke druk, ongemak, beklemd voelen, verdriet. Licht in je hoofd voelen. Weerstand om je lichaam nog niet volledig te willen voelen, hierdoor weer meer de neiging oude gewoontes op te pakken zoals veel eten, netflix kijken, constant in je hoofd zitten, noem maar op.

Lees meer »

Week energie 22-03-2021

De weekenergie van 22-3-21
Zeer intense en krachtige kristallijne energie komt op volle kracht mijn systeem binnen stromen. Ik merkte het afgelopen vrijdag al, daar was weer de man met de hamer. Mijn lichaam intens zwaar, moe. Druk op de borst, moeite met ademen. Hierdoor werd ik gedwongen heel bewust in mijn lichaam aanwezig te zijn. Verder, mentaal met ups en downs. Dan vrolijk, scherp en gefocust en dan weer afwezig en traag. De energie blijft je nog steeds constant reinigen, purgen. Opgehoopte afvalstoffen die eruit moeten, diepgewortelde blokkades die loskomen. Onverbiddelijk blijft de energie, uiteraard vanuit ons hoogste goed, je vriendelijk doch dringend vragen en ondersteunen om met de hogere frequenties mee te gaan.

Lees meer »

Week energie 15-03-2021

De weekenergie van 15-3-2021
De energie heeft dit keer geen kleur maar is volledig transparant. Het voelt qua vorm volledig gefragmenteerd. Alsof de energie één vloeiende beweging ofwel stroming is maar de stroming zelf is ingedeeld in oneindige compartimenten, fragmenten. De energie stroomt mijn kruinchakra binnen. Het geeft mij meer helderheid meer transparantie in mijzelf en alles wat daaraan gekoppeld is, meer inzichten meer mijzelf als één geheel ervarend, heel.

Lees meer »

Week energie 08-03-2021

De weekenergie van 08-03-2021
De energie die nu binnenkomt is prachtig groen met allerlei lichtcodes erin verwerkt. Deze stromen nu mijn kruinchakra binnen.

Het geeft een gevoel van een nog betere belichaming van alle voorgaande transformaties, een ondersteunende verankering, doorstroming en geleiding van de hernieuwde energie die ik nu in mijzelf ervaar.

Lees meer »