Ervaringen

Bij Higher Spirit Academy

Op deze pagina lees je ervaringen van (oud) deelnemers, cursisten en members van de Higher Spirit Academy.

Heb je zelf ervaring met Higher Spirit Academy en wil je een testimonial achter laten?

Sindy Cornelissen
Sindy Cornelissen
'PRECIES WAT IK NODIG HEB'
Lees verder
Het is fantastisch dat the Higher Spirit Academy op mijn pad kwam, precies wat ik op dit moment nodig heb. In de eerste instantie om mijn healing proces te ondersteunen en om zowel mijn fysieke lichaam én 12 energetische lichaamsystemen van de laatste restjes te zuiveren van alle zwaarte die ik bij mij had van dit leven en vorige levens. Het werk van Spiritele healer, Lichtwerker- en Lichtwarrior uit- dragen is mijn streven en mijn zielsmissie! Om dit zo zuiver mogelijk uit te kunnen voeren wil ik eerst zelf vrij zijn van negatieve- en toxische energieën. Tevens los te komen van alles wat mij afleid van mijn zielspad, mij niet gelukkig maakt en mij niet meer dient. Het was geen makkelijke pad en ik ben dankbaar dat ik er op mijn 64ste levensjaar klaar voor ben. Regina en Ursula zijn liefdevolle Spirituele coaches die in staat zijn om mij de begeleiding en de tools te geven om mijn frequenties te verhogen!
Lieve groetjes, Sindy Cornelissen

- Het Pad naar Innerlijk Meesterschap
- Verhoog je Frequentie
17-07-2021
Marianne
‘VERHOOG JE FREQUENTIE'
Lees verder
Aan de cursus 'verhoog je frequentie' ben ik begonnen, voordat mijn cursus 'het pad naar innerlijke meesterschap' begon. ' Verhoog je frequentie' is een krachtige, goed opgebouwde, duidelijke cursus over :
- Hoe kan je je eigen energie verhogen en vasthouden.
- Op welke manieren kan je je eigen negatieve energie loslaten.
- Hoe ga je om met negatieve personen of omgeving.
De opgedane kennis is een verrijking voor de rest van mijn leven.

- Verhoog je Frequentie
17-07-2021
Carla
Carla
‘MEER BIJ MEZELF KOMEN’
Lees verder
Een half jaar geleden toen ik begon met het traject Innerlijk Meesterschap, ervaarde ik in eerste instantie heel veel weerstand. Doe ik het wel of doe ik het niet. Het stemmetje in mijn hoofd zei, nee dit gaan we niet doen. Maar diep in mij zei dat gaan we wel doen. Toen ik eenmaal op de knop had gedrukt dacht ik ojee wat heb ik gedaan. Maar vond het ondertussen ook heel erg spannend. Regina vroeg aan mij zullen we even een 1 op 1 gesprek inplannen. Dat heb ik als heel prettig ervaren en haar ook verteld dat ik het heel spannend vond. Regina zei : meid het komt allemaal goed we gaan er een mooie tijd van maken. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak en veilig.

Elke keer als we weer een module kregen was ik zo blij als een klein kind die in een snoepwinkel was. En vooral heel nieuwsgierig wat er allemaal zou gaan komen/gebeuren. Nu een half jaar verder voel ik mij veel krachtiger en ben ik meer bij mijzelf gekomen. De 1 op 1 sessies heb als erg prettig ervaren. Dat ik nu een stukje hierover schrijf en het online ga zetten is voor mij een hele grote stap. Maar gelijke tijd voelt het ook heel krachtig om mijzelf te laten zien wat het met mij heeft gedaan het laatste half jaar. Bedankt voor de mooie inzichten en ervaringen. Als je jezelf een cadeau wilt geven, is dit een mooi een traject met een strik erom heen . En elke keer pak je een cadeautje uit. Hoe mooi is dat. Dank Regina voor dit liefdevolle half jaar!

- Het Pad naar Innerlijk Meesterschap
27-12-2020
Marijke
Marijke
‘HET GEEFT MIJ DE TIJD EN RUIMTE DIE IK NODIG HEB’
Lees verder
Het is voor mij zo vanzelf sprekend dat het er is, ik zou niet meer zonder kunnen. Het geeft mij vertrouwen dat het er is om zelf te bepalen wanneer ik het doe. Het geeft mij de tijd en ruimte die ik nodig heb. Niks moet alles mag en je leert; tegen een ander nee zeggen, is ja zeggen tegen jezelf. Ik vind het een aanvulling voor iedereen die zich wil ontwikkelen..

- Healing Membership
Mirjam
‘PRACHTIGE REIS!’
Lees verder
Ik mocht een prachtige reis maken naar innerlijk meesterschap. Niet wetend waar ik me voor inschreef, ik doe alles vanuit gevoel, kwam ik hier terecht. Aanvankelijk lastig omdat ik met nieuwe techniek te maken kreeg. Maar de volhouder wint.

Na twee modules kwam ik een blokkade tegen en ontdekte ik, met sturing van Regina, dat ik familiekarma mocht gaan oplossen. Zelf moeder van 4 dochters en 4 kleindochters, een uitdaging. Mijn moeder was net een jaar daarvoor overleden, zonder goed afscheid. En dus sprong ik in het diepe...er kwam veel boven, vooral fysieke pijnen...mijn hele lijf stond op zijn kop. Elke dag maakte ik contact met mijn moedertje. En dat groeide, totdat ik, geadviseerd door Regina, het definitief mocht gaan oplossen...voor mijn moedertje, voor mijn oma, voor mij, voor mijn dochters en mijn kleindochters. Wat een diep proces mocht ik aangaan. Maar wat ben ik dankbaar dat het Universum me naar hier heeft geleid en ik dit mocht aangaan. Nu, aan het einde van alle modules, voel ik een diepe dankbaarheid voor dit proces.

Dankbaar dat Regina op mijn pad kwam..Ik kreeg vorige week mijn laatste bevestiging...mijn moedertje liet zich zien in het grijs gehuld naast mijn vader en mijn overleden zoontje in een sessie....de klok is rond. Vertrouw en zie in ieder je spiegel. Daar liggen je uitdagingen, je antwoorden en je daar ligt ook je heling. Heb lief en leer.

- Het Pad naar Innerlijk Meesterschap
20-11-2020
Simone
Simone
‘IK KOM STEEDS MEER TOT WIE IK BEN’
Lees verder
Het Healing Membership is een ontzettende verrijking op allerlei gebieden. Ik kom steeds meer tot wie ik ben en in mijn eigen kracht te staan. Veel keuze thema’s tot ontwikkeling en groei.

- Healing Membership
Sasja
Sasja
‘HET HEEFT MIJ ECHT OP EEN POSITIEVE MANIER GEHOLPEN’
Lees verder
Het Healing Membership heeft mij meer rust en inzicht gebracht en gezorgd voor een persoonlijke groei en groei in mijn spirituele ontwikkeling.

- Healing Membership
Louise
Louise
‘ER VALT EEN HELEBOEL TE LEREN’
Lees verder
Ik ervaar Regina als een zeer betrokken, rustig en warm persoon, die aandacht heeft voor wat jij nu nodig hebt. Zij vult ook de onderdelen binnen het Healing Membership regelmatig aan met nieuwe thema’s en betrekt de deelnemers daar ook bij. Met thema’s als: ontspannen, jezelf helen, energetisch opschonen, frequentie verhogen etc. valt er een heleboel te leren. O.a. door het verkrijgen van inzichten en durven te zijn met wat NU is.

- Healing Membership
Anita
Anita
‘WAT EEN KRACHTIG EN MOOI PROGRAMMA’
Lees verder
Hoi lieve lieve Regina, Wat een krachtig, mooi programma is dit!! Waarom ik juist déze twee woorden gebruik? Héél eenvoudig, het heeft me zoveel kracht gegeven om terug mooie dingen in mijn leven te brengen én waar te maken. Na elke sessie merkte ik duidelijk een verhoging van mijn energie, ik ben je ontzettend dankbaar hiervoor. Ik kijk uit naar het volgende wat je mij gaat bijbrengen!

- Verhoog je Frequentie
Paula
Paula
‘BIJ MIJN EIGEN ESSENTIE GEKOMEN’
Lees verder
Ja, er is bij mij echt wat verandert. Ik kan alleen niet beschrijven wat. Ik ben veel meer bij mijn eigen essentie gekomen. Ik voel nu veel meer liefde en er is rust gekomen. Dank je wel, Liefs Paula

- Verhoog je Frequentie
Heidi
‘MIJN TRILLINGSFREQUENTIE IS ZEKER VERHOOGD’
Lees verder
Ik mis het nu al…. Wat het effect van de pijnappelklieractivatie ook voor mij moge zijn is nog niet helemaal duidelijk…dat voel ik het minste….maar ik ga er van uit dat dat ook nog kan komen. Ik voel me in ieder geval korter bij mezelf staan nu…en mijn trillingsfrequentie is zeker verhoogd. Lieve Regina, om maar te zeggen dat ik enorm dankbaar ben dat je op deze manier op mijn pad bent gekomen. De liefde stroomt…. DANK JE WEL!

- Verhoog je Frequentie
Fred
Fred
‘MINDER VANUIT EGO, MEER VANUIT LIEFDE’
Lees verder
Het programma verhoog je frequentie heeft mij heel veel inzichten gebracht. Ik heb geleerd minder vanuit het ego de denken maar meer vanuit liefde. Heb beter leren erkennen en herkennen dat het leven je toont wat je nodig hebt en dat is niet altijd wat het ego had bedacht.

- Verhoog je Frequentie
Maud
Maud
‘MOGELIJKHEDEN IN MIJ ZIJN ENORM GEGROEID’
Lees verder
In januari 2020 ben ik begonnen aan het traject Meesterschap van Regina. Ik heb zelf een praktijk voor healing & innerlijke groei en ik voelde dat ik zelf verder wilde groeien om nog meer te mogen openen.

Nou iemand komt nooit zomaar op je pad, dat wordt gestuurd door het universum, dat bleek ook zo met Regina aan haar meesterschap. Wat zit er veel in dit halve jaar!

Zoveel sessie die de juiste kanalen openen om verder te komen in je eigen proces. Toegang tot het meest brede spectrum van energiewerk waardoor ik heel veel toe heb kunnen voegen aan mijn eigen werk.

Inzichten gekregen in mijn proces om alles op te kunnen ruimen wat niet meer resoneert. Het is echt teveel om op te noemen wat het programma je allemaal brengt. Dat is iets wat je echt zelf moet ervaren.

Het heeft bij mij zoveel losgemaakt dat ik nog beter weet wat ik nog meer te doen heb. Daarom ga ik ook met het vervolg traject beginnen bij Regina omdat ik duidelijk heb gevoeld dat dit, voor mij, feilloos aansluit op dit traject.

Daarnaast is Regina een heel fijn mens om mee te werken. Zij vult niet alles letterlijk voor je in maar triggert precies de juiste dingen zodat je zelf leert doorvoelen.

Tijdens de online oefenavonden ga je echt de diepte in, zo enorm waardevol. Het online stuk is daarbij geen enkele belemmering en heb ik alleen maar als heel krachtig ervaren.

Wel zouden live trainingsdagen met gelijkgestemden een mooie toevoeging zijn om alles nog extra in de praktijk te oefenen en ook om ervaringen uit te wisselen. Buiten dat is het programma over compleet en stijg je uit boven je eigen kunnen.

Dankjewel lieve Regina voor zoveel WAARDE!

Ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen want de mogelijkheden in mij en voor mijn praktijk zijn enorm gegroeid. Fijn dat ik nog lekker verder mag groeien in jouw vervolg zodat ik mijn klanten nog beter kan ondersteunen.

- Het Pad naar Innerlijk Meesterschap
Anita
Anita
‘HEEFT MIJ TOT M'N ZELF GEBRACHT’
Lees verder
Nadat ik al een tijdje bezig was met zelfontwikkeling en -ontplooiing, kwam ik vorige jaar “toevallig” op de site terecht. Een jaar later ben ik ontzettend blij dat ik toen mijn intuïtie gevolgd heb. Via healings en workshops, sommige betalend én sommige gratis, ben ik terug de vrouw geworden, die ik onderweg ergens kwijt was geraakt…

Wat ik enorm appreciëer aan Regina, is dat ze ons tools aanreikt om onszelf te healen, op een manier die niet alleen mijn zelfontwikkeling, maar ook mijn zélfvertrouwen weer in de juiste richting gebracht heeft.

De laatste training die ik juist afgerond heb, nl Het Pad naar Innerlijk Meesterschap, heeft dit nog een extra boost gegeven… Deze training heeft me helemaal tot m’n eigen “ZELF” gebracht. Ik appreciëer enorm het werk en de moeite dat Regina in al haar workshops steekt en bij deze dus, op z’n Belgisch, ;-), een dikke merci voor al je steun Regina!

- Het Pad naar Innerlijk Meesterschap
Wendy
Wendy
'EEN DUWTJE DOET WONDEREN'
Lees verder
Ik leerde Regina kennen bij een gratis healing en zij resoneerde helemaal met mij. Ik was de verbinding met mezelf een beetje kwijt en kon maar niet uit eigen kracht de verbinding vinden de afleiding van de buitenwereld was even te groot. Alles in mij wilde zo graag naar die hogere Frequentie maar dan moest ik toch het e.e.a doorvoelen en......loslaten. Wat een hart openers heb ik ervaren zo blij mee!! En 1 van mijn grootste blokkades getransformeerd van "controle" naar vertrouwen. Regina weet heel goed de zere plek te vinden en heb genoten van onze 1 op 1 sessies bij verhoog je frequentie.

- Verhoog je Frequentie
- Gratis healing of training (webinar)
18-10-2021
Ans
Ans
'WEER IN VERBINDING MET MEZELF…'
Lees verder
Jeetje wat was ik mijzelf kwijt geraakt, ik maakte kennis via een gratis healing, en voelde meteen dat ik hier verder mee wilde. Het is echt een cadeautje voor jezelf! Ik heb mezelf weer terug, de rust in mijn leven en in verbinding met mijn I Am Presence…..alsof ik thuis kom…. Ik geniet van de liefdevolle sessies en heb zoveel zware energieen mogen oplossen. Voel mij een stuk lichter… Ik ben zo dankbaar dat ik dit mag meemaken.

Bedankt lieve Regina en Ursula! 🙏🏼

- Het Pad naar Innerlijk Meesterschap
- Verhoog je Frequentie
- Gratis healing of training (webinar)
03-08-2021
Joyce
Joyce
'SCHITTERENDE CURSUS’
Lees verder
Ik was erg uit mijn doen toen ik hieraan begon. Veel verdriet en eigenlijk heel onervaren. Ik voel me nu, na de cursus verhoog je frequentie, veel zelfverzekerder. Intuïtie is zo iets moois, je kan zoveel meer. Echt een aanrader.

- Verhoog je Frequentie
15-04-2021
Ineke
‘WAARDEVOLLE LESSEN!’
Lees verder
Ik heb deze 8 dagen als heel erg waardevol ervaren. Mooie meditaties en daardoor veel energie en inzichten mogen krijgen. Ik ben heel erg blij dat ik dit gedaan heb. Het is echt een kado voor mezelf geweest. Heel veel dank daarvoor❣

- Kom in je kracht en breng de Magie terug in je leven!
- Gratis healing of training (webinar)
05-01-2021
Carin
Carin
‘HET VOELT ALS THUISKOMEN’
Lees verder
Ik ben al een hele tijd lid van de Healing Membership en heb ook een aantal korte programma's gevolgd bij Regina. De laatste is 'Kom in je kracht en breng de Magie terug in je leven! Super fijn weer om in te tunen hoe het nu echt met je gaat. Graag ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei en daar inspireert en ondersteunt Regina je super in. Praktisch elke avond kies ik een mooie meditatie, energie opschoning, healing of blessing. Heerlijk om jezelf dit te gunnen en te voelen hoe goed het je doet. Dank je wel Regina XX.

- Healing Membership
- Gratis healing of training (webinar)
04-01-2021
Els
‘HET PAD NAAR INNERLIJK MEESTERSCHAP’
Lees verder
In mei begonnen met de cursus, ik had nog nooit zo'n lang traject gedaan, maar ik voelde dat dit goed voor mij zou zijn en inderdaad het is een mooi en zeer leerzaam 6 maanden geweest en nog. Deze cursus heeft veel inzichten gebracht. De oefenavond is een bijzondere ervaring. De 1 op 1 sessies zijn een fijne aanvulling, Regina geeft hier echt bruikbare tips mee. Regina heeft een zeer aangename en een rustige stem tijdens de energetische sessies. Op dit moment doe ik het jaartraject, hiermee hoop ik mezelf nog meer te verdiepen. Iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen raad ik deze cursus aan.

- Het Pad naar Innerlijk Meesterschap
30-11-2020
Sandra
Sandra
'Voorouderhealing'
Lees verder
Gisteravond de voorouderhealing mogen ontvangen. Om 20.50 zat ik klaar had een tafeltje mooi gedekt met foto's van mijn opa en oma van moeders kant , mijn mooie moeder en opa van vaders kant, drie kaarsen en 4 glazen water neergezet , rustig muziekje opgezet.

Om 21.00 begon het meteen, het was alsof ik heen en weer gewiegd werd, het begon bij mijn voeten en zo langzaam via mijn benen naar boven, in mijn heupen draaiend wiegen draaiend alsof er een draaikolk door mijn lijf ging. De linkerkant van mijn lichaam voelde zwaarder aan, alsof er 'harder' aan getrokken werd?! Daarna werd er goed huisgehouden in mijn borststreek, ik moest ook kuchen, hoesten en er kwamen diep van binnen uit kreungeluiden en daarna voelde ik mijn keel opzwellen en meerdere keren slaakte ik een diepe zucht, en toen werd het rustig...21.40 uur. En voelde ik dat ik weer 'aanwezig' was.... Ik had een klein beetje hoofdpijn en druk op mijn schouders(?) Ik ging zitten om even goed te 'landen' en keek naar de foto's, bij die van mijn opa (vaders kant) moest ik huilen.

- Voorouder Healing
21-09-2020
Brigitte
Brigitte
‘DE MOGELIJKHEDEN ZIJN ONTELBAAR’
Lees verder
Ik raad je zeker aan lid te worden van het healing membership! Ik zit er al van bijna het begin af bij en het bevalt me uitstekend. Je kunt wanneer jij er tijd voor hebt een healing, meditatie of opschoning ontvangen. Je hoeft er alleen maar even voor te gaan zitten. De mogelijkheden zijn ontelbaar, ik heb ze nog niet allemaal gehad en ontdekt. De tips zijn ook heel waardevol en de liefdevolle energie waarmee ze werkt stroomt zeer krachtig door haar heen, het is super voelbaar. Ik ben intussen al zelfverzekerder en geduldiger geworden! Regina bedankt ♥

- Healing Membership
Ursula
Ursula
‘DICHTER BIJ MEZELF KOMEN’
Lees verder
Het Healing Membership van Regina geeft je toegang tot vele mogelijkheden om te groeien, om dichter bij jezelf te komen. Volledig in je eigen ritme, ongedwongen, ondersteuning ontvangen waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Verbinden met anderen maar vooral met jezelf met als doel volledig in je eigen kracht komen en van hieruit stromen, groeien en opbloeien. Hier word ik nou blij van, ik raad het iedereen aan.

- Healing Membership
Jan
‘IK HEB AL GOEDE RESULTATEN BEHAALD’
Lees verder
Sinds mijn lidmaatschap zit ik beter in mijn vel. Je kunt de healing, die je op dat moment nodig hebt op je eigen tijd volgen. Ik heb goede resultaten bij het Healing Membership.

- Healing Membership
Nancy
‘POSITIEVE VERANDERING IN MIJN LEVEN’
Lees verder
Ik ben er even tussenuit geweest, maar sinds december ben ik weer lid geworden. Het Healing Membership heeft heel veel positiviteit gebracht, ook al ben ik er niet altijd heel intensief mee bezig. De periode dat ik niet lid was merkte ik dat ik langzaam weer terugviel in negatieve gedachten en gevoelens. Loslaten van deze gevoelens is iets waar ik regelmatig mee bezig ben en het Membership is daar een heel mooi hulpmiddel bij. Je hoeft er niet constant mee bezig te zijn en toch merk ik steeds meer dat mijn leven positief veranderd, met vallen en opstaan. Het geeft mij het gevoel van verbonden zijn en je jezelf niet alleen door het leven hoeft te worstelen.

- Healing Membership
Lindsey
Lindsey
‘ELKE WEEK MERK IK DAT ER IETS BIJZONDERS GEBEURD'
Lees verder
Voor mij was het een bijzondere ervaring! De eerste x dat ik aan zo iets mee deed. Ik vond de tintelingen bijzonder om mee te maken tijden de sessie. En elke week merk ik dat er iets bijzonders gebeurt in mijn lichaam als ik weer een sessie had gevolg de dagen erna.

- Verhoog je Frequentie
Tecla
‘ANGST IS VERDWENEN'
Lees verder
Ik heb veel ervaren en gister voor dat ik de healing deed had ik zo.n geweldig gevoel van onvoorwaardelijke liefde over me. Kan het niet goed beschrijven dus toen ik vandaag las waar het over ging klopte alles heel goed voor me. De weken ervoor was ik steeds angstig maar dit is nu verdwenen. Heel veel dank en heel veel liefde voor jou. Lichtgroet, Tecla

- Verhoog je Frequentie
Naziema
‘INDRUKWEKKENDE SESSIES'
Lees verder
Lieve Regina, dank voor je vertrouwen en indrukwekkende vip pijnappelklier sessies. Heb echt een hele bijzondere week ervaren met de sessies. Hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Naziema

- Verhoog je Frequentie
Gerda
‘VEEL LOSGELATEN'
Lees verder
In het begin is er best veel losgelaten. Ook kreeg ik te zien hoe ik door zelf in het licht te blijven, dit uitstraal naar de mensen om mij heen, waardoor ook zij geraakt worden en vanuit hun duister in het licht stappen. Het was prachtig om te zien. Het was echt een cadeau aan mijzelf. Dankjewel voor dit moois! Lieve warme groet. Gerda

- Verhoog je Frequentie
Monique
Monique
‘ZELDEN EEN TRAINING GEDAAN MET ZOVEEL WAARDE'
Lees verder
Ik heb het afgelopen half jaar meegedaan met de training Het Pad van Innerlijk Meesterschap. Ik heb zelden een training gedaan waarin je zoveel waarde krijgt als deze.

Er is werkelijk een wereld voor mij open gegaan op het gebied van energie, frequentie, healing, clearing, meditatie, emoties, engelen, gidsen, chakra’s, eigenliefde, Christusbewustzijn, aarden, pleiadisch en arcturiaans licht etc etc…

Daarnaast krijg je ook persoonlijke begeleiding van Regina waarin je je vragen kunt stellen wat heel prettig is.

De hele training heeft mijn frequentie en kennis enorm verhoogd, en ik dacht dat ik al heel wat wist!

Wil je in deze bijzondere tijd een enorme boost maken in jouw bewustzijn dan raad ik je zonder meer deze training aan.

- Het Pad naar Innerlijk Meesterschap
Els
Els
‘HET KWAM ALS GEROEPEN'
Lees verder
Als ik zo eens terugkijk op die 6 maanden heb ik toch wel een groot proces doorlopen en ook heel wat bijgeleerd. Voor mij kwam het traject als geroepen en kon ik de healings met de nieuwe energieën heel goed gebruiken en integreren, zeker in die moeilijke lockdown periode.

Dit was precies wat ik nodig had om bepaalde processen te doorlopen en deuren te kunnen openen. Het traject omvat heel erg veel en zal ik zeker verder gebruiken, ook om mijn klanten hiermee verder helpen.

Het was een heel intensief traject op een redelijk rap tempo, maar is meer dan zijn geld waard, zoveel voor teruggekregen, een schat aan informatie en oefeningen! Zoveel had ik niet verwacht, ik ben hier heel erg dankbaar voor. Dank je wel voor dit fijne traject!

- Het Pad naar Innerlijk Meesterschap

Laat een testimonial achter:

* Verplicht

  • E-mailadres zal niet getoond worden
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd 🙂
    Meerdere opties mogelijk
  • De titel van jouw testimonial