Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Soul
Healing & Reading

Weer thuis komen in jezelf

Heb je het gevoel dat je leven wordt geleid en aan je voorbij gaat in plaats van dat jij je leven zelf richting geeft. Dat je de verbinding met jezelf, je innerlijke kompas, even kwijt bent?

Blokkades op energetisch, fysiek en mentaal niveau hebben grote invloed op hoe jij het leven creëert en ervaart. Verder kan je bijvoorbeeld het gevoel hebben niet helemaal aanwezig te zijn in het huidige moment of in je lichaam.

Alle antwoorden zijn in jou aanwezig, maar soms lukt het niet door je eigen sluiers en blinde vlekken heen te kijken.

De Healing & Reading op afstand ondersteunt jou in jouw innerlijke proces weer meer te stromen in jezelf daar waar jij jezelf mogelijk nog blokkeert. Doordat je de verbinding met jezelf weer bewuster gaat ervaren en voelen, zal je weer meer gaan vertrouwen op je eigen innerlijke kracht en innerlijke leiding.

Hoe werkt een Soul Healing & Reading?

 • De energetische Healing & Reading gebeurt op afstand. Je kan dus vanuit je eigen vertrouwde omgeving, thuis op de bank of in bed de healing ontvangen. Hiervoor hoef je niks te doen, alleen heerlijk ontspannen gaan liggen. Op het afgesproken tijdstip zal ik een energetische verbinding met jou maken en zal er vervolgens een energetische behandeling starten vanuit het Source/Bronveld, helemaal op jou afgestemd voor dit moment. Dit duurt circa 45 minuten. Wij hebben tijdens deze sessie dus geen telefonisch contact of via de zoom.
 • Gedurende de healing observeer en vertaal ik de ondersteunende energieën die jij ontvangt maar bovenal de boodschappen die jouw Hogere Zelf mij laat zien middels beelden. Ik weet van te voren nooit wat ik te zien ga krijgen. Soms meld ik dingen die ik zie (zonder enige uitleg) omdat dit simpelweg puur voor jou bedoeld is om te begrijpen of herkennen, bijvoorbeeld symbolisch. Daarnaast ontvang ik boodschappen middels beelden die zich tot één of meerdere verhalen ontvouwen. De healing gaat uiteraard tijdens deze boodschappen nog steeds op volle kracht door.
 • Na jouw healing sessie zal ik jouw reading verder uitwerken en finetunen. Je zal jouw uitgewerkte verslag van de reading binnen 3 werkdagen per mail ontvangen.
 • Bij jouw reading verslag zit tevens een link voor een integratiesessie. Je kunt uiterlijk 4 weken na ontvangst van jouw reading een online sessie van 30 minuten inplannen. Tijdens deze zoom sessie kan je vragen stellen over jouw Soul Healing & Reading en kunnen we, daar waar het zich ontvouwt, nog bepaalde vraagstukken verder uitdiepen.

Voor Wie?

Wat brengt een Soul Healing & Reading?

 • Energetisch (healing: opschoning, ontspanning, meer balans)

 • Fysiek (healing: meer belichaming van de ziel, balans)

 • Mentaal (reading: bewustwording, (h)erkenning, helderheid in je innerlijke processen)

Je zal meer in balans komen omdat je:

 • Weer toestaat meer te stromen in jezelf

 • Meer in je kracht gaat staan (zelfliefde)

 • Meer vanuit je hartfrequentie gaat leven

 • Weer meer gaat vertrouwen, gaat leunen op jezelf, je gevoel en innerlijk weten

 • Bovenal maar vooral, weer thuiskomt…..in jezelf

Ervaringen

Patricia Ferdinandus

Wat een mooie ervaring! Heel bijzonder hoe Ursula op afstand kan invoelen en afstemmen op iemands energie, op iemands zijn. Ik voelde me al een paar weken overvraagd en dolende. Een drukke tijd van zorg lag achter me, afscheid nemen en verwerking en ik leek de draad maar niet op te kunnen pakken om weer verder te gaan. Geen idee waar te beginnen en toen Ursula’s healing voorbij kwam, voelde dat als het juiste moment. Ik wilde graag wat hulp, richting of bevestiging ontvangen. Ik ben tijdens de sessie op bed gaan liggen en voelde na een tijdje wat tintelingen. Soms warm in mijn buik of juist in armen en benen. Daarna weer kouder. Ik zakte soms wat dieper weg in slaap en achteraf was ik volledig ontspannen. Ik heb die nacht fantastisch geslapen!

Na een paar dagen ontving ik het verslag van mijn healing en daarin stond precies omschreven hoe ik me voelde. Ik heb het letterlijk met tranen in mijn ogen gelezen. Het was zo spot-on! Dat gaf een fijn gevoel van (h)erkenning en gezien worden. Wat Ursula gevoeld en gezien heeft, sloot aan bij hoe ik mij voelde en mijn twijfels. Op een zachte en liefdevolle manier kreeg ik in de healing ook wat richting mee. Op een positieve manier gaf de healing aan waar ik op mag vertrouwen. Het voelde voor mij als een vriendelijke bevestiging, een aanmoediging en het sterkt me in het nemen van een volgende (kleine) stap.

Nogmaals dank Ursula! Het is echt een aanrader voor als je je overweldigd voelt en even terug wil naar je kern voelen.

Olivier Loose

In de eerste momenten van de reading voelde ik al onze energetische verbondenheid tot stand komen. Niet alleen voelde ik me liefdevol en warm gedragen, ik kreeg ook een groot oppervlak te zien, versierd met blauw-zilverkleurige regendruppels die perfect symmetrisch georganiseerd waren. In Ursula haar reading verslag las ik achteraf dat zij boodschappen ontving die blauwe elektrische lichtflitsen en bollen bevatten. Onze zielen waren inderdaad in diepe verbinding! Tijdens de reading nam de energetische verbondenheid alleen maar toe, en ik voelde me ook heel beschermd. Ik kon veilig wegzakken in onze samengesmolten energetische velden. De dag erna zinderde de hele dag de verbondenheid en liefde, waarmee de reading gegeven was, nog na. Ik voelde me meer “heel” en coherent. Alsof alles rustiger en duidelijker was op mijn pad. Er was inderdaad constructief gewerkt aan mijn energetische structuur!

Wat mij het meest is bijgebleven, is hoe accuraat haar symbolische – en soms heel concrete – boodschappen mijn levensfase beschrijven. Haar verwoordingen lijken de stem te zijn van mijn eigen hogere zelf: waar ik me nu op mijn levenspad bevind en waar ik momenteel mentaal en spiritueel aan werk, heeft Ursula feilloos aangevoeld. Haar reading verslag was een zeer welgekomen bevestiging van het pad waarop ik me momenteel begeef.

Praktische informatie

 • Je maakt een afspraak in de agenda om de healing sessie te ontvangen,  waarna je vervolgens een bevestigingsmail ontvangt met een betaallink.

 • Je voldoet de betaling minimaal 48 uur voor aanvang van de Soul Healing & Reading.

 • Na de sessie ontvang je het verslag van de reading binnen 3 werkdagen in je mailbox.

 • Tot 4 weken nadat de sessie heeft plaatsgevonden heb je de mogelijkheid om een integratie sessie (zoomafspraak) in te plannen. Dit zal je helpen om de Healing & Reading verder te integreren.

Duur: de sessie duurt +/- 45 minuten

Locatie: de sessie wordt op afstand gegeven

De Soul Healing & Reading bestaat uit:

 • Energetische Soul Healing: 45 minuten.
 • Uitgebreide Soul Reading per e-mail
 • Integratie sessie van 30 minuten (zoomafspraak) om de healing & reading verder te integreren.

 Investering:  € 155,00 incl. BTW

higher-spirit-academy-divine-soul-retrieval

En ineens kwam ik tot de realisatie dat ik degene ben die mijzelf tegenhield om thuis te komen, in mijzelf…

Veel gestelde vragen

Wat kan ik van de sessie verwachten?

De healing en reading ondersteunt jou in jouw proces weer meer te stromen in jezelf daar waar jij jezelf mogelijk nog blokkeert. Zodat je weer meer vertrouwt op je eigen innerlijke kracht en innerlijke leiding, door de verbinding met jezelf weer beter te voelen.

Verder is het goed om te weten, te benadrukken dat:

 • Een energetische sessie energie in beweging brengt, dit draagt er aan bij dat geblokkeerde energie weer gaat stromen. Wat inhoud dat er het één en ander kan loskomen zowel in je fysieke lichaam als op emotioneel vlak (energetische blokkades). Dit ondersteunt je om steeds weer iets dichter bij jezelf te komen, jezelf nog meer te voelen en te ervaren.
 •  Een reading vanuit jouw Hogere Zelf geen kant en klare oplossingen biedt maar jou wel richting geeft. Jij bent en blijft de creator van je eigen leven, om hier zelf invulling aan te geven. Inzichten worden verkregen door zelfonderzoek maar vooral door het invoelen van jezelf. Het gaat om het (h)erkennen van eigen blokkades en zelfbeeld. Dit gaat uiteraard in stapjes, het zijn innerlijke processen die je doorloopt. 

Doordat je weer meer zal stromen in jezelf, meer in verbinding zal komen met jezelf; zal je meer (zelf)liefde gaan voelen in elke cel van je wezen en beter toegang hebben tot de antwoorden die jij nodig hebt omdat je meer in resonantie bent met je hartfrequentie.

Ik heb betaald en een afspraak gemaakt, hoe gaat het dan in zijn werk?

Zodra je een afspraak hebt ingepland in mijn agenda (dag en tijdstip) ontvang je een bevestiging van de afspraak. Op het afgesproken moment zal je de Soul Healing ontvangen.

Ik faciliteer een veilige omgeving waarin de healing plaatsvindt. De healing/reading gebeurt op afstand. Je kan dus vanuit een vertrouwde omgeving, thuis op de bank of in bed de healing ontvangen. Zorg er wel voor dat je niet gestoord kan worden tijdens de healing en dat jij je in een omgeving begeeft waar jij je veilig en ontspannen voelt.

Er zal vervolgens een energetische healing starten vanuit het source veld, helemaal op jou afgestemd voor dit moment. Hiervoor hoef je niks te doen, alleen in overgave de healing ontvangen. Het duurt circa 45 minuten. Wij hebben op dat moment geen telefonisch contact of op de zoom. Ik verbind mij energetisch met jou.

Tijdens de healing kan het gebeuren dat jouw hogere zelf en de source mij beelden laten zien (boodschappen) waarvan ik een vertaalslag maak naar jou. Ik ben dan de observeerder. Ik weet van te voren nooit wat er gaat gebeuren. Soms meld ik alleen dingen die ik zie (zonder enige uitleg) omdat dit dan simpelweg puur voor jou bedoeld is (bijvoorbeeld symbolisch) om te begrijpen/herkennen én ik ontvang boodschappen middels beelden die zich tot één of meerdere verhalen ontvouwen. De healing gaat uiteraard tijdens deze boodschappen nog steeds op volle kracht door.

Wanneer en hoe ontvang ik het verslag?

Na jouw healing en reading zal ik het verslag uitwerken en naar je doorsturen. Je zal jouw verslag binnen 3 werkdagen per mail ontvangen.

Lees het verhaal alleen zoals jij dit interpreteert, voel vooral dat wat met jou resoneert.

Omdat het veel informatie in één keer kan zijn om te integreren, is mijn advies het verslag over een bepaalde periode meerdere keren te lezen zodat bepaalde stukken beter kunnen landen.

Controleer bij je aanmelding dus goed om je het correcte e-mailadres hebt opgegeven. Op dit e-mailadres zal je namelijk jouw reading ontvangen.

Wat kan ik na de sessie doen?

Wees lief voor jezelf en je lichaam, ga niet direct na afloop van de sessie weer over tot de orde van de dag. Je lichaam en geest heeft tijdens de sessie in een verhoogde frequentie gezeten en moet zich na de healing weer even aanpassen. Neem een korte rustperiode na de healing en drink veel water. Mocht je in slaap vallen, wat veel gebeurt als de healing ’s avonds plaatsvindt, dan raad ik je aan de volgende dag voldoende water te drinken. Dit omdat er grote kans is dat afvalstoffen en vastzittende energieën in je lichaam loskomen en afgevoerd willen worden.

Mentaal en fysiek kan je gedurende de dagen erna verschil voelen. Fysiek wat later omdat je lichaam een zeer vaste vorm heeft, dichte energie, wat enige tijd nodig heeft om de ontvangen energieën te integreren/op te nemen.

Waar kan ik na de sessie met vragen terecht?

Bij jouw reading verslag zit tevens een link voor een gratis integratiesessie.

Je kunt uiterlijk 4 weken na ontvangst van jouw reading een online zoom sessie van 30 minuten inplannen.

Mijn advies is om een integratiesessie in te plannen nadat je het verslag meer dan 1 keer hebt gelezen.

Tijdens deze zoom sessie kan je vragen stellen over jouw Soul healing & reading en kunnen we, daar waar het zich ontvouwt, nog bepaalde vraagstukken verder uitdiepen.

Wanneer kan ik niet deelnemen?

Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om een sessie aan te vragen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Nog even voorstellen

Mijn naam is Ursula Hilgers en ben werkzaam als energetisch coach & ascensie trainer bij de Higher Spirit Academy.

Ik vertaal hoog frequente energieën die naar de aarde stromen naar woorden; ik geef woorden aan wat deze energieën met de mensheid doen op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau, zodat je ondersteund wordt in jouw bewustwordingsproces gedurende de awakening en shift die momenteel op Aarde gaande zijn. Dit doe ik ook op individuele basis, volledig afgestemd op jou.

Ik ben iemand die jou jezelf laat zijn, jou laat thuiskomen in jezelf. Door je ruimte te geven om jezelf uit te spreken. Door je bewust te laten worden van jezelf maar vooral door jezelf te voelen en te laten zijn met alles wat je bent en ervaren hebt. Dat je er helemaal mag zijn… maar vooral van jezelf. Ik laat jou je diepste essentie voelen door al de verhalen en maskers heen die je over jezelf bent gaan geloven, zodat jij je weer toestaat je innerlijke kracht en zelfliefde te voelen in jezelf.

Welkom thuis

Ervaringen

Norbert Reinderman

Dit was mijn tweede healing op afstand, maar wow, dit was echt een boodschap recht uit de ziel.

Ik weet het met mijn hoofd: we zijn ziel of spirit, en we nemen tijdelijk dit lichaam aan om ervaringen op te doen, maar gaandeweg raak je toch verloren in de stroom, of de waan van de omgeving, ervaringen, dat je even de weg niet meer weet. En dan is het maar wat mooi dat iemand als Ursula op je pad komt om je weer te helpen her-inneren aan je essentie en wat je hier ook alweer kwam doen.

In mooie, beeldende verhaallijnen voel en herken je allerlei stukken die zeer to the point zijn, dingen die je wel weet, maar blijkbaar toch van een ander moet horen, om het werkelijk bevestigd te zien. Naast de analyse van verleden en heden ook heel mooie zachte inspiraties hoe je het van hieruit verder aan zou kunnen pakken. Waar was ik ook alweer voor gekomen? Oh ja, dat dus!

Je kunt je als ‘oude’ ziel aanpassen aan de omgeving, maar je zult je nooit echt thuis voelen. Dat is iets wat echt uit jezelf moet komen en waarvoor je ook juist gekomen bent, om die nieuwe energie uit te dragen en op unieke wijze vorm te geven. Je kunt de kunst uiteraard links en rechts een beetje afkijken, maar je eigen pad is onbekend en zul je stap voor stap zelf moeten ontdekken. Je bent Zelf de bron, en de kunst is dus om meer van binnen naar buiten te leven, in plaats van andersom, al is dat soms oh zo makkelijk. Ik mag er zijn, ik mag vertrouwen op mijn Zelf, en daar ook voor gaan staan.

Ik zal deze reading nog heel wat keren nalezen, omdat de ervaring leert dat je toch snel weer dingen vergeet en om te zien of ik tussentijds nieuwe stapjes heb gezet en de ziel heb gevolgd.

Ursula, mijn dank.

Ans van Dijk

De Healing:

Was heerlijk ontspannen, heb alles rustig laten gebeuren en heb bewust gevoeld dat er een vredige gemoedsrust over mij kwam. Zag mooie kleuren en voelde energie stromen in handen en voeten.

De Reading:

Wat een mooie tekst: op een positieve manier en zo uitgebreid, heel herkenbaar. Ik kan mijzelf helemaal vinden en gebruik het als een mooie bevestiging dat ik op de goede weg ben en als aanmoediging om verder te groeien en ontdekken.

………blij dat ik deze Reading/healing heb mogen mee maken.

Bedankt!

Edseline Andries

Wat een ervaring!

Ik was lekker ontspannen. Af en toe een beetje weg dutten. Ik had een vredig gevoel.

Het verslag van de sessie is heel mooi en heel precies. Zo bijzonder, alles klopt. De bespreking van het verslag was zo fijn. Uit mijn jeugd kwam een hele mooi gedeelte naar boven die ik helemaal vergeten was. Het was zo fijn om dit weer eens mee te maken. Het gaf mij een heel blij gevoel. .

De integratie sessie/bespreking naderhand met Ursula heeft me heel goed gedaan.

Dank je wel lieve Ursula. Ik ben blij dat ik de Healing heb mogen meemaken.

Het is zeker een aanrader.

Lieve groet, Edseline

Tiziana Sinceri

Ik heb van Ursula een prachtige healing en reading sessie ontvangen. Zo bijzonder dat het precies klopt. Ursula heeft woorden gegeven aan iets wat ik al heel lang voel, maar niet kon benoemen.

Het verslag van de sessie per mail is heel mooi beschreven precies zoals het is. Telkens als ik het lees valt er weer een kwartje. Het is letterlijk het integreren van de reading.

Fijn ook dat Ursula naderhand aanbied om het na te bespreken. Ursula heeft mij toen echt gerust gesteld dat het integratie gesprek voor iedereen anders verloopt. Hierdoor kon ik de vragen stellen die voor mij belangrijk zijn.

Dankjewel lieve Ursula voor de mooie reading jij hebt mij weer een stuk verder geholpen op mijn pad.

Liefs, Tiziana

Natascha van der Doelen

Het was bijna 20.00 uur en ik stak de kaarsjes op mijn slaapkamer aan. Ik had besloten op bed te gaan liggen met een heerlijk dekentje om mij heen en mijn favoriete edelstenen langs mij. Vooraf had ik een heerlijk uitgebreid bad genomen zodat ik volledig schoon gevoeld kon worden door Ursula. Dat zei mijn gevoel althans dat dit voor mij zou bijdragen aan een volledige overgave van mijzelf aan de healing.

Ik sloot mijn ogen terwijl ik luisterde naar prachtige rustgevende muziek. Een gevoel van rust kwam naar boven nadat ik een paar keer diep ademhaalde. Ik was er klaar voor en liet me steeds dieper zakken in ontspanning. Ineens voelde ik dat mijn energie veranderde en ik kreeg er zelfs een glimlach van. Heerlijk, dacht ik. Wat fijn dat ik me zo mag voelen. Het gevoel was alsof ik besprenkelt werd met een enorme hoeveelheid liefde en vrede. Zo’n vredig gevoel had ik nog nooit eerder ervaren, zelfs dat ik er automatisch van ging glimlachen.

Terwijl ik genoot van dit heerlijke gevoel, zakte ik zo diep weg dat ik ineens merkte dat ik wakker werd met mijn mond open. Oh nee, dacht ik. Ik zal wel erg moe zijn geweest want ik ben gewoon helemaal weg geweest. Mijn keel was ontzettend droog. Wat wil je als je met je mond open hebt geslapen, dacht ik nog!

Een aantal dagen later verscheen de mail van Ursula met een uitgebreid verslag. Ik was helemaal ondersteboven van haar accurate woordenschat en de verhaallijn die erin verwerkt zat.

Wat ik kan delen is dat het echt 100% klopte, van mijn ervaring en gevoel als kind tot mijn verlangen als volwassene. Het heeft mij inzicht gegeven en vooral ontzettend veel erkenning voor wie ik in wezen ben. Dat alle overtuigingen die ik had aangenomen in de afgelopen 36 jaar, oordelen waren van anderen en echter niks zei over wie ik in wezen ben. Dat dat zelfs anders kan zijn als hoe ik mij heb gedragen of soms gedraag.

Het was werkelijk prachtig en ben Ursula tot op de dag van vandaag dankbaar dat zij mij dit cadeau heeft gegeven. Mocht je heel graag willen weten hoe het voelt om ultieme liefde en vrede te voelen voor jezelf zodat jij kunt helen van je verleden? Raad ik het oprecht aan, ik ben het levende bewijs dat dit een waardevol geschenk is!

Liefs, Natascha

Carin Smeets

De healing heb ik ontzettend ontspannen ervaren.

Tijdens de eerste minuten voelde ik heerlijk energie stromen en begon ik snel te ontspannen. Na 35 minuten gesluimerd te hebben, werd ik ineens weer klaar wakker.

Als ik de reis lees dan resoneert dat zeer sterk met mij.

Dit zijn mijn processen waar ik steeds bewuster van wordt. Mijn uitdaging is mijzelf meer rust te gunnen, vanuit rust (weet ik) kom ik heel goed in contact met mijzelf.

Je omschrijving is een liefdevolle reminder voor mij.

Hartelijk dank Ursula

Anita Verholen

Een week geleden mocht ik genieten van een healing met reading van jou, ontzettend dankbaar voor dit mooie kado! En wat een inzichten ik al heb gekregen na het lezen van de reading. Laat ik je zeggen dat je nagels met koppen slaat (uitdrukking hier in België als je helemaal juist zit 😉 ). Op die week tijd is er wéér een stuk in mijn leven in positieve zin veranderd.

De kleine verschuivingen zijn al een tijdje aan de gang en brengen me een andere kijk op de dingen, juist zoals je zegt :-). Mijn leven is momenteel een oase van kleine veranderingen, aanpassingen, mezelf leren kennen, nog meer naar binnen gaan, het “proces” startte zelfs op de dag dat ik me aanmeldde voor de healing/reading! 🙏

Dus nogmaals dank je wel en ben ontzettend blij dat ik mezelf dit gegund heb!

Maud Vrenssen

Wauw!!! 4 pagina’s…

En alles zo herkenbaar binnen mijn proces en groei!

Mooi om te zien of eigenlijk bevestigd te krijgen waar ik sta en wat ik allemaal in mijn mars heb. Ik heb deze reading ontvangen ter voorbereiding op een verdiepende opleiding (ik heb een eigen praktijk voor healing en innerlijke groei maar wil zelf ook altijd graag verder groeien).

Het geeft precies weer waar ik nu sta en welke verbindingen ik al kan maken met de wereld van energie. Waar ik nog meer in mag verdiepen zodat de verbinding alleen maar krachtiger wordt.

Kortom een hele waardevolle healing en reading die ik al heel vaak opnieuw heb gelezen en waar ik steeds weer diepere info uit krijg.

Tnx Ursula!

Johanna Brusse

Deze vorm van healing/reading heeft mij een stuk dichter bij mijn ware kern gebracht. Puzzel stukjes van jaren geleden vielen mooi in elkaar. Ik zag ineens de verbindingen. De mooie symboliek van de reading werd direct door mijn ziel vertaald en in verband gebracht met gebeurtenissen uit mijn leven. Hierdoor is het pad wat ik bewandel veel bewuster geworden.

Deze vorm van healing en reading raad ik iedereen aan die zichzelf beter wil leren kennen.

Meredith Leito

Ursula, Ursula, Ursula,

Wat een prachtige Soul Reading.

Het heeft me diep geraakt en kan me er helemaal in herkennen. En wat is het mooi geschreven of moet ik zeggen wat heb je mooie dingen gezien…….(smile). Met de reading kan ik me helemaal in vinden.

Het was een aparte ervaring, ik voelde me net alsof ik in de ruimte was.

Was een mooie reis.

Bedankt Ursula!