Soul Healing & Reading

‘Weer Thuiskomen in jezelf’

Heb je het gevoel dat je leven wordt geleid en aan je voorbij gaat in plaats van dat jij je leven zelf richting geeft. Dat je de verbinding met jezelf, je innerlijke kompas, even kwijt bent?

Blokkades op energetisch, fysiek en mentaal niveau hebben grote invloed op hoe jij het leven creëert en ervaart. Verder kan je bijvoorbeeld het gevoel hebben niet helemaal aanwezig te zijn in het huidige moment of in je lichaam.

Alle antwoorden zijn in jou aanwezig, maar soms lukt het niet door je eigen sluiers en blinde vlekken heen te kijken.

De Healing & Reading op afstand ondersteunt jou in jouw innerlijke proces weer meer te stromen in jezelf daar waar jij jezelf mogelijk nog blokkeert. Doordat je de verbinding met jezelf weer bewuster gaat ervaren en voelen, zal je weer meer gaan vertrouwen op je eigen innerlijke kracht en innerlijke leiding.

Over de sessie

Hoe werkt een Soul Healing & Reading?

  • De energetische Healing & Reading gebeurt op afstand. Je kan dus vanuit je eigen vertrouwde omgeving, thuis op de bank of in bed de healing ontvangen. Hiervoor hoef je niks te doen, alleen heerlijk ontspannen gaan liggen. Op het afgesproken tijdstip zal ik een energetische verbinding met jou maken en zal er vervolgens een energetische behandeling starten vanuit het Source/Bronveld, helemaal op jou afgestemd voor dit moment. Dit duurt circa 45 minuten. Wij hebben tijdens deze sessie dus geen telefonisch contact of via de zoom.
  • Gedurende de healing observeer en vertaal ik de ondersteunende energieën die jij ontvangt maar bovenal de boodschappen die jouw Hogere Zelf mij laat zien middels beelden. Ik weet van te voren nooit wat ik te zien ga krijgen. Soms meld ik dingen die ik zie (zonder enige uitleg) omdat dit simpelweg puur voor jou bedoeld is om te begrijpen of herkennen, bijvoorbeeld symbolisch. Daarnaast ontvang ik boodschappen middels beelden die zich tot één of meerdere verhalen ontvouwen. De healing gaat uiteraard tijdens deze boodschappen nog steeds op volle kracht door.
  • Na jouw healing sessie zal ik jouw reading verder uitwerken en finetunen. Je zal jouw uitgewerkte verslag van de reading binnen 3 werkdagen per mail ontvangen.
  • Bij jouw reading verslag zit tevens een link voor een integratiesessie. Je kunt uiterlijk 4 weken na ontvangst van jouw reading een online sessie van 30 minuten inplannen. Tijdens deze zoom sessie kan je vragen stellen over jouw Soul Healing & Reading en kunnen we, daar waar het zich ontvouwt, nog bepaalde vraagstukken verder uitdiepen

Voor wie

Wat brengt een Soul Healing & Reading?

✔ Energetisch (healing: opschoning, ontspanning, meer balans)
✔ Fysiek (healing: meer belichaming van de ziel, balans)
✔ Mentaal (reading: bewustwording, (h)erkenning, helderheid in je innerlijke processen)

Je zal meer in balans komen omdat je:

✔ Weer toestaat meer te stromen in jezelf
✔ Meer in je kracht gaat staan (zelfliefde)
✔ Meer vanuit je hartfrequentie gaat leven
✔ Weer meer gaat vertrouwen, gaat leunen op jezelf, je gevoel en innerlijk weten
✔ Bovenal maar vooral, weer thuiskomt…..in jezelf

Ervaringen

Patricia Ferdinandus
Patricia Ferdinandus
Lees verder
Wat een mooie ervaring! Heel bijzonder hoe Ursula op afstand kan invoelen en afstemmen op iemands energie, op iemands zijn. Ik voelde me al een paar weken overvraagd en dolende. Een drukke tijd van zorg lag achter me, afscheid nemen en verwerking en ik leek de draad maar niet op te kunnen pakken om weer verder te gaan. Geen idee waar te beginnen en toen Ursula’s healing voorbij kwam, voelde dat als het juiste moment. Ik wilde graag wat hulp, richting of bevestiging ontvangen. Ik ben tijdens de sessie op bed gaan liggen en voelde na een tijdje wat tintelingen. Soms warm in mijn buik of juist in armen en benen. Daarna weer kouder. Ik zakte soms wat dieper weg in slaap en achteraf was ik volledig ontspannen. Ik heb die nacht fantastisch geslapen!

Na een paar dagen ontving ik het verslag van mijn healing en daarin stond precies omschreven hoe ik me voelde. Ik heb het letterlijk met tranen in mijn ogen gelezen. Het was zo spot-on! Dat gaf een fijn gevoel van (h)erkenning en gezien worden. Wat Ursula gevoeld en gezien heeft, sloot aan bij hoe ik mij voelde en mijn twijfels. Op een zachte en liefdevolle manier kreeg ik in de healing ook wat richting mee. Op een positieve manier gaf de healing aan waar ik op mag vertrouwen. Het voelde voor mij als een vriendelijke bevestiging, een aanmoediging en het sterkt me in het nemen van een volgende (kleine) stap.

Nogmaals dank Ursula! Het is echt een aanrader voor als je je overweldigd voelt en even terug wil naar je kern voelen.
Olivier Loose
Olivier Loose
Lees verder
In de eerste momenten van de reading voelde ik al onze energetische verbondenheid tot stand komen. Niet alleen voelde ik me liefdevol en warm gedragen, ik kreeg ook een groot oppervlak te zien, versierd met blauw-zilverkleurige regendruppels die perfect symmetrisch georganiseerd waren. In Ursula haar reading verslag las ik achteraf dat zij boodschappen ontving die blauwe elektrische lichtflitsen en bollen bevatten. Onze zielen waren inderdaad in diepe verbinding! Tijdens de reading nam de energetische verbondenheid alleen maar toe, en ik voelde me ook heel beschermd. Ik kon veilig wegzakken in onze samengesmolten energetische velden. De dag erna zinderde de hele dag de verbondenheid en liefde, waarmee de reading gegeven was, nog na. Ik voelde me meer “heel” en coherent. Alsof alles rustiger en duidelijker was op mijn pad. Er was inderdaad constructief gewerkt aan mijn energetische structuur!

Wat mij het meest is bijgebleven, is hoe accuraat haar symbolische – en soms heel concrete – boodschappen mijn levensfase beschrijven. Haar verwoordingen lijken de stem te zijn van mijn eigen hogere zelf: waar ik me nu op mijn levenspad bevind en waar ik momenteel mentaal en spiritueel aan werk, heeft Ursula feilloos aangevoeld. Haar reading verslag was een zeer welgekomen bevestiging van het pad waarop ik me momenteel begeef.

Praktische informatie

Je maakt een afspraak in de agenda om de healing sessie te ontvangen,  waarna je vervolgens een bevestigingsmail ontvangt met een betaallink.

Je voldoet de betaling minimaal 48 uur voor aanvang van de Soul Healing & Reading.

Na de sessie ontvang je het verslag van de reading binnen 3 werkdagen in je mailbox.

Tot 4 weken nadat de sessie heeft plaatsgevonden heb je de mogelijkheid om een integratie sessie (zoomafspraak) in te plannen. Dit zal je helpen om de Healing & Reading verder te integreren.

Duur:  de sessie duurt +/- 45 minuten
Locatie: de sessie wordt op afstand gegeven

De Soul Healing & Reading bestaat uit:

  • Energetische Soul Healing: 45 minuten.
  • Uitgebreide Soul Reading per e-mail
  • Integratie sessie van 30 minuten (zoomafspraak) om de healing & reading verder te integreren.

        € 125,00 incl. BTW

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

De healing en reading ondersteunt jou in jouw proces weer meer te stromen in jezelf daar waar jij jezelf mogelijk nog blokkeert. Zodat je weer meer vertrouwt op je eigen innerlijke kracht en innerlijke leiding, door de verbinding met jezelf weer beter te voelen.

Verder is het goed om te weten, te benadrukken dat:

  • Een energetische sessie energie in beweging brengt, dit draagt er aan bij dat geblokkeerde energie weer gaat stromen. Wat inhoud dat er het één en ander kan loskomen zowel in je fysieke lichaam als op emotioneel vlak (energetische blokkades). Dit ondersteunt je om steeds weer iets dichter bij jezelf te komen, jezelf nog meer te voelen en te ervaren.
  •  Een reading vanuit jouw Hogere Zelf geen kant en klare oplossingen biedt maar jou wel richting geeft. Jij bent en blijft de creator van je eigen leven, om hier zelf invulling aan te geven. Inzichten worden verkregen door zelfonderzoek maar vooral door het invoelen van jezelf. Het gaat om het (h)erkennen van eigen blokkades en zelfbeeld. Dit gaat uiteraard in stapjes, het zijn innerlijke processen die je doorloopt. 

Doordat je weer meer zal stromen in jezelf, meer in verbinding zal komen met jezelf; zal je meer (zelf)liefde gaan voelen in elke cel van je wezen en beter toegang hebben tot de antwoorden die jij nodig hebt omdat je meer in resonantie bent met je hartfrequentie.

Zodra je een afspraak hebt ingepland in mijn agenda (dag en tijdstip) ontvang je een bevestiging van de afspraak. Op het afgesproken moment zal je de Soul Healing ontvangen.

Ik faciliteer een veilige omgeving waarin de healing plaatsvindt. De healing/reading gebeurt op afstand. Je kan dus vanuit een vertrouwde omgeving, thuis op de bank of in bed de healing ontvangen. Zorg er wel voor dat je niet gestoord kan worden tijdens de healing en dat jij je in een omgeving begeeft waar jij je veilig en ontspannen voelt.

Er zal vervolgens een energetische healing starten vanuit het source veld, helemaal op jou afgestemd voor dit moment. Hiervoor hoef je niks te doen, alleen in overgave de healing ontvangen. Het duurt circa 45 minuten. Wij hebben op dat moment geen telefonisch contact of op de zoom. Ik verbind mij energetisch met jou.

Tijdens de healing kan het gebeuren dat jouw hogere zelf en de source mij beelden laten zien (boodschappen) waarvan ik een vertaalslag maak naar jou. Ik ben dan de observeerder. Ik weet van te voren nooit wat er gaat gebeuren. Soms meld ik alleen dingen die ik zie (zonder enige uitleg) omdat dit dan simpelweg puur voor jou bedoeld is (bijvoorbeeld symbolisch) om te begrijpen/herkennen én ik ontvang boodschappen middels beelden die zich tot één of meerdere verhalen ontvouwen. De healing gaat uiteraard tijdens deze boodschappen nog steeds op volle kracht door.

Na jouw healing en reading zal ik het verslag uitwerken en naar je doorsturen. Je zal jouw verslag binnen 1 of 2 werkdagen per mail ontvangen.

Lees het verhaal alleen zoals jij dit interpreteert, voel vooral dat wat met jou resoneert.

Omdat het veel informatie in één keer kan zijn om te integreren, is mijn advies het verslag over een bepaalde periode meerdere keren te lezen zodat bepaalde stukken beter kunnen landen.

Controleer bij je aanmelding dus goed om je het correcte e-mailadres hebt opgegeven. Op dit e-mailadres zal je namelijk jouw reading ontvangen.

Wees lief voor jezelf en je lichaam, ga niet direct na afloop van de sessie weer over tot de orde van de dag. Je lichaam en geest heeft tijdens de sessie in een verhoogde frequentie gezeten en moet zich na de healing weer even aanpassen. Neem een korte rustperiode na de healing en drink veel water. Mocht je in slaap vallen, wat veel gebeurt als de healing ’s avonds plaatsvindt, dan raad ik je aan de volgende dag voldoende water te drinken. Dit omdat er grote kans is dat afvalstoffen en vastzittende energieën in je lichaam loskomen en afgevoerd willen worden.

Mentaal en fysiek kan je gedurende de dagen erna verschil voelen. Fysiek wat later omdat je lichaam een zeer vaste vorm heeft, dichte energie, wat enige tijd nodig heeft om de ontvangen energieën te integreren/op te nemen.

Bij jouw reading verslag zit tevens een link voor een gratis integratiesessie.

Je kunt uiterlijk 4 weken na ontvangst van jouw reading een online zoom sessie van 30 minuten inplannen.

Mijn advies is om een integratiesessie in te plannen nadat je het verslag meer dan 1 keer hebt gelezen.

Tijdens deze zoom sessie kan je vragen stellen over jouw Soul healing & reading en kunnen we, daar waar het zich ontvouwt, nog bepaalde vraagstukken verder uitdiepen.

 

Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om een sessie aan te vragen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Disclaimer:

Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om een sessie aan te vragen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden.

Nog even voorstellen...

Mijn naam is Ursula Hilgers en ben werkzaam als energetisch coach & ascensie trainer bij de Higher Spirit Academy.

Ik beweeg mijzelf al bijna heel mijn leven tussen zeg maar, 3D en 5D. Ik hang hier meestal ergens tussenin. Ik had moeite om mij thuis te voelen op aarde. Ik was 3 maanden te vroeg geboren waardoor ik vervolgens 3 maanden in de couveuse moest doorbrengen.

Heel weinig tot geen menselijk contact; niet verwarmt, geliefd en gekoesterd gevoeld, waardoor ik al heel snel uit mijn (niet veilige) lichaam wilde ontsnappen. Ik begon dus al vroeg met veel beperkende overtuigingen in mijn systeem. All for the experience and expanded awareness, maar het was wel gelijk diepgeworteld en………veel:  Welkom op aarde.

Maud Vrenssen
Maud Vrenssen
Lees verder
Wauw!!! 4 pagina’s…

En alles zo herkenbaar binnen mijn proces en groei!

Mooi om te zien of eigenlijk bevestigd te krijgen waar ik sta en wat ik allemaal in mijn mars heb. Ik heb deze reading ontvangen ter voorbereiding op een verdiepende opleiding (ik heb een eigen praktijk voor healing en innerlijke groei maar wil zelf ook altijd graag verder groeien).

Het geeft precies weer waar ik nu sta en welke verbindingen ik al kan maken met de wereld van energie. Waar ik nog meer in mag verdiepen zodat de verbinding alleen maar krachtiger wordt.

Kortom een hele waardevolle healing en reading die ik al heel vaak opnieuw heb gelezen en waar ik steeds weer diepere info uit krijg.

Tnx Ursula!
Anita Verholen
Anita Verholen
Lees verder
Een week geleden mocht ik genieten van een healing met reading van jou, ontzettend dankbaar voor dit mooie kado! En wat een inzichten ik al heb gekregen na het lezen van de reading. Laat ik je zeggen dat je nagels met koppen slaat (uitdrukking hier in België als je helemaal juist zit 😉 ). Op die week tijd is er wéér een stuk in mijn leven in positieve zin veranderd.

De kleine verschuivingen zijn al een tijdje aan de gang en brengen me een andere kijk op de dingen, juist zoals je zegt :-). Mijn leven is momenteel een oase van kleine veranderingen, aanpassingen, mezelf leren kennen, nog meer naar binnen gaan, het “proces” startte zelfs op de dag dat ik me aanmeldde voor de healing/reading! 🙏

Dus nogmaals dank je wel en ben ontzettend blij dat ik mezelf dit gegund heb!
Carin Smeets
Carin Smeets
Lees verder
De healing heb ik ontzettend ontspannen ervaren.

Tijdens de eerste minuten voelde ik heerlijk energie stromen en begon ik snel te ontspannen. Na 35 minuten gesluimerd te hebben, werd ik ineens weer klaar wakker.

Als ik de reis lees dan resoneert dat zeer sterk met mij.

Dit zijn mijn processen waar ik steeds bewuster van wordt. Mijn uitdaging is mijzelf meer rust te gunnen, vanuit rust (weet ik) kom ik heel goed in contact met mijzelf.

Je omschrijving is een liefdevolle reminder voor mij.

Hartelijk dank Ursula
Meredith Leito
Meredith Leito
Lees verder
Wat een prachtige Soul Reading.

Het was een aparte ervaring, ik voelde me net alsof ik in de ruimte was. Was een mooie reis.

Met de reading kan ik me helemaal in vinden. Ben blij met de uitkomst en wat voor moois me te wachten staat.

Bedankt Ursula!
Johanna Brusse
Johanna Brusse
Lees verder
Deze vorm van healing/reading heeft mij een stuk dichter bij mijn ware kern gebracht. Puzzel stukjes van jaren geleden vielen mooi in elkaar. Ik zag ineens de verbindingen. De mooie symboliek van de reading werd direct door mijn ziel vertaald en in verband gebracht met gebeurtenissen uit mijn leven. Hierdoor is het pad wat ik bewandel veel bewuster geworden.

Deze vorm van healing en reading raad ik iedereen aan die zichzelf beter wil leren kennen.