Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Divine
Soul Retrieval

Op weg naar heelheid

Heb je wel eens het gevoel dat er iets in je ontbreekt?

Dat je bent afgescheiden van een kracht die maakt dat je je volledig potentieel leeft, dat je voelt dat er meer is in het leven en dat je niet in staat bent om de volgende stappen te zetten…? Dit kan een teken zijn van zielsverlies.

Op het moment dat je een traumatische of schokkende ervaring beleeft treed er zielsverlies op. Een zielsdeel ontvlucht het lichaam, als een soort beschermingsmechanisme, een manier om de emotionele pijn van het trauma te overleven.

Zielsverlies is dus niet iets wat ‘slecht’ is, maar kan wel hele nare gevolgen hebben, als het zielsdeel niet bij je terug keert.

Signalen van zielsverlies kunnen zich zowel op lichamelijke als geestelijk vlak voordoen. Je kunt hierbij denken aan vermoeidheid, depressie en verslavingen, maar ook het gevoel dat je niet volledig in je lichaam aanwezig bent.

Hoe werkt een Soul Retrieval?

Een prachtig ritueel, waarbij we starten met een energetische opschoning, ter voorbereiding op de Soul Retrieval. Vervolgens gaan we verder met het terughalen van een zielsdeel en haar energie dat je verloren bent. Het deel zal weer geïntegreerd worden in jouw systeem, waardoor je jezelf weer completer voelt. Het is van te voren nooit te voorspellen welk deel er terug gehaald zal worden. Het deel dat er klaar voor is om weer met jou te integreren zal zich aandienen.

Deze groepssessie zal op afstand gegeven worden. Voorafgaand aan de sessie ontvang je verdere instructies ter voorbereiding, zodat er een ontspannen en veilige bedding wordt gecreëerd voor het zielsdeel dat terugkeert. Omdat dit een groepssessie betreft, ontvang je geen persoonlijke informatie over het zielsdeel dat terugkeert.

Voor Wie?

Wat brengt een Soul Retrieval?

 • Het terughalen van zielsdelen brengt je dichter bij je essentie en levenskracht

 • Je kunt het ervaren alsof je letterlijk meer van jezelf terugkrijgt

 • De Soul Retrieval is geschikt voor iedereen die de verbinding met zichzelf wil herstellen

 • Je zet bewuste stappen richting een leven vanuit compleetheid

Er zijn veel verschillend signalen die zielsverlies kunnen aanduiden, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak.
De volgende punten kunnen een aanwijzing zijn van zielsverlies:

 • Het gevoel hebben dat je niet in verbinding bent met je lichaam, of het gevoel niet echt aanwezig zijn

 • (Chronische) depressie, burn-out

 • Verslavingen; eet, drank, drugs, gok, koop, relatie etc. om de aanwezige leegt op te vullen

 • Een (auto/fiets/trein) ongeluk, shock of letsel

 • Emotioneel en fysieke mishandeling en/of misbruik

 • Verlies van een dierbare

 • Het gevoel dat je na een schokkende of traumatische gebeurtenis niet meer hetzelfde bent als voor de ervaring

Ervaringen

Tamjan Jansen

‘TERUG BIJ MIJ’

Het is voor mij heerlijk om mee te doen aan de sessies, ik geniet van de stem van Regina & ursula, er klinkt zoveel warmte en liefde oprechtheid in door dat t me raakt. Beide zijn in mijn beleving professioneel in wat ze presenteren. Het verloren zielsdeel terug halen vond, vind ik een prachtige reis naar mezelf, weer voelen wat ik lang niet meer voelde, zowel innerlijke als uiterlijk, bijvoorbeeld ineens een herinnering aan hoe t voelt om echt mij te zijn, de blik in de ogen van een ander mens waneer ik écht mezelf kan zijn, herkenning, of opeens de wind weer op men huid voelen, de wuivende bomen weer zien, t zand onder men voeten echt weer voelen, kortom contact met de elementen. Maar ook mijn reacties naar anderen toe, oprechter, iets minder onzeker om mezelf te zijn, meer mezelf willen zijn ook. Ik hoop nog vele sessies mee te kunnen doen, t brengt me veel.

– Divine Soul Retrieval
19-05-2022

Chava Dijt

‘TERUGKOMENDE ENERGIE’

Al een aantal keren nam ik deel aan de innerlijke kracht sessies van Regina en deze vind ik zo helend voelen, dat ik graag wat meer van Higher Spirit wilde beleven. Ik ben heel erg dankbaar dat ik deel kon nemen aan de divine soul retrieval sessies. Ik heb het als zeer prettig ervaren, de stem van Ursala geeft gelijk een vorm van ontspanning. Voor de sessie begint heb ik al kippenvel. Ze weet me te raken, op wat voor een manier is voor mij niet helemaal duidelijk, het is alsof mijn energie naar een hoger niveau wordt getild. Ik heb bij de 3 sessies van divine soul retrieval een opvallende verandering in mijn energie ondervonden. Ik ben al een aantal jaar chronisch ziek en ik ervaar dagelijks meer energie en meer vreugde. Dat is voor mij een hele grote verandering, omdat ik ook nog wel eens somber kon zijn, vanwege mijn situatie. Mijn hart is meer geopend en ik lijk positieve dingen gemakkelijker binnen kunnen te laten en op te pikken. Ook kan ik me weer meer/beter richten op hetgeen wat ik wel wil en niet op wat ik niet wel. Er lijkt een opening te zijn gemaakt om de vicieuze cirkel te doorbreken. Het ‘vlammetje’ in mij is weer gaan branden. Ik heb weer meer vertrouwen in groei en beterschap. Ik ben liever voor mezelf en ik ben weer liever voor de ander. Ik ben echt super blij met deze positieve energie. Daarom zijn Ursula en Regina echt een aanbeveling! Ik dank hen nogmaals. <3

– Divine Soul Retrieval
23-05-2022

Praktische informatie

 • Dit programma bestaat uit 3 live sessies op:

 • Woensdag 08 november 2023 – 20:00 uur
 • Woensdag 22 november 2023 – 20:00 uur
 • Woensdag 06 december 2023 – 20:00 uur

Duur:  de sessie duurt +/- 45-60 minuten

Locatie: de sessie wordt via een live webinar gegeven
(replay blijft 7 dagen beschikbaar)

Bijdrage: € 141,00
Nu tijdelijk met korting slechts € 77,00

Bonus: Ziel indaal sessie t.w.v € 47,00 op woensdag 20 december 2023 om 20:00 uur (bij aanmelding voor 16-10-2023)

Over de trainer

Deze bijzondere serie word gegeven door Ursula Hilgers. Het communiceren en werken op zielsniveau is haar expertise. Ursula neemt je dan ook met liefde mee op deze transformerende reis…

higher-spirit-academy-divine-soul-retrieval

Na iedere Divine Soul Retrieval voel ik mij completer en steeds meer thuis in mezelf!

Veel gestelde vragen

Wat brengt een Divine Soul Retrievel mij?

Het terughalen van zielsdelen brengt je dichter bij je essentie en levenskracht. Je kunt het ervaren alsof je letterlijk meer van jezelf terugkrijgt.

De Soul Retrieval is geschikt voor iedereen die de verbinding met zichzelf wil herstellen en bewuste stappen wilt zetten richting een leven vanuit compleetheid.

Wat kan ik van de sessie verwachten?

De Divine Soul Retrieval is een prachtig ritueel die gegeven zal worden via een live webinar. Tijdens de sessie starten we met een energetische opschoning, ter voorbereiding op de Soul Retrieval. Vervolgens zal er een zielsdeel voor je worden teruggehaald en de energie die je verloren bent. Het deel zal weer geïntegreerd worden in jouw systeem, waardoor je jezelf weer completer zal gaan voelen.

Het is van te voren nooit te voorspellen welk deel er terug gehaald zal worden. Het deel dat er klaar voor is om weer met jou te integreren zal zich aandienen.

Voorafgaand aan de sessie ontvang je verdere informatie ter voorbereiding, zodat er een ontspannen en veilige bedding wordt gecreëerd voor het zielsdeel dat terugkeert.

Omdat dit een groepssessie betreft, ontvang je van ons geen persoonlijke informatie over het zielsdeel dat terugkeert. Dit wil niet zeggen dat je zelf geen inzichten zult verkrijgen. Veel deelnemers ontvangen tijdens de sessie of na afloop een boodschap van het zielsdeel of een inzicht in waarom het zielsdeel destijds vertrokken is.

Heb ik zelf ook een aandeel in dit proces?

Jazeker, na iedere sessie volgt er een integratieproces van twee weken. Na afloop van de energetische sessie ontvang je een e-mail met daarin uitgebreide informatie over het integratieproces. Je doorloopt de stappen dagelijks zelfstandig en deze duren ongeveer 5 minuten.

Wat kan ik na de sessie doen?

De energetische sessie kan best als intens ervaren worden (hoeft niet). Wees daarom lief voor jezelf en je lichaam en ga niet direct na afloop van de sessie weer over tot de orde van de dag.

Je lichaam en geest heeft tijdens de sessie in een verhoogde frequentie gezeten en moet zich na de sessie weer even aanpassen. Neem een korte rustperiode na de sessie en drink voldoende water.

Ik kan niet live bij de sessie zijn, wat nu?

Geen probleem, na afloop van de energetische sessie ontvang je de opname. Deze opname blijft 7 dagen beschikbaar. We adviseren je om de opname zo spoedig mogelijk te bekijken, zodat je nog voldoende de tijd hebt voor het integratieproces.

Wanneer kan ik niet deelnemen?

Tijdens de sessies werken we met energie die elektromagnetisch geladen is, hierdoor kun je niet deelnemen als je last hebt van epilepsie of een pacemaker hebt. Als je last hebt van een ernstige psychische stoornis (bijvoorbeeld psychoses), is het helaas ook niet mogelijk om een sessie aan te vragen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden. Neem voor vragen gerust contact met ons op.