Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Shine Your Light

Samen op weg naar een nieuwe aarde!

Verlang jij ook zo naar een nieuwe aarde?

We zitten momenteel in de planetaire Shift, in een collectief ontwakingsproces. Ben je een lichtwerker, een lightwarrior of voel je dat je in deze collectieve transformaties een bijdrage wilt leveren? Lees dan even verder, want de wereld wacht op jou!

De frequentie op aarde is steeds meer aan het toenemen, alles wat resoneert met lage frequenties valt langzaam uiteen en werkt simpelweg niet meer. Doordat we als mensheid aan het transformeren zijn, maak je steeds meer ruimte in jezelf vrij om hogere frequenties te kunnen gaan belichamen. Wat betekent dat je volledig in jouw kracht gaat staan en het multidimensionale wezen, dat jij in essentie bent, steeds meer gaat omarmen.

Duistere krachten voeren de druk steeds verder op, om je klein te houden en weg te houden van de herinnering aan wie jij in essentie bent. Je ziet het overal om je heen. Wereldwijd wordt er in snelle vaart een agenda uitgerold om de mensheid onder controle te houden, omdat er een planetaire ontwaking op aarde gaande is, die niet meer is te stoppen. Om dit zoveel mogelijk af te remmen is er veel afleiding, manipulatie en mindcontrol. Allemaal bedoelt om je te weerhouden naar binnen te keren, te voelen, maar ook om met de ander te verbinden. Wereldwijde beperkingen, censuur, macht en controle is het enige dat nu de overhand lijkt te hebben.

Deze Shift is echter al geruime tijd gaande en onomkeerbaar. Uiteraard dient eerst al het donkere aan het licht te komen zodat daarna een nieuwe aarde opgebouwd kan worden, vanuit hartresonantie en een hogere trilling. Vele miljoenen zielen over de hele wereld zijn door allerlei innerlijke transformatieprocessen aan het gaan en steeds meer aan het ontwaken. Dit kan ook niet anders. Je fysieke lichaam en energetische systeem dient opgeschoond te worden om de hogere energieën te kunnen integreren en belichamen.

De duistere krachten die controle op de mensheid willen uitoefenen weten heel goed dat ze aan het verliezen zijn, dat de trilling op aarde al te hoog is voor hen om te overleven. Het ‘spel’ is echter nog niet volledig uitgespeeld. Alles zal worden ingezet om de planetaire evolutie zo lang mogelijk tegen te houden.

De chaos, onrust en controle zal dus zomaar nog veel groter kunnen worden. Alle hulp is daarom nodig om steeds meer licht te verankeren op aarde. Zodat de shift sneller verloopt, lagere energieën aan kracht verliezen en uiteindelijk op zullen geven.

Samen gaan we ons verbinden als één gezamenlijk energetisch veld om vervolgens hoge frequenties door ons eigen systeem te laten stromen en naar de aarde te sturen om daar te verankeren. Hierdoor wordt jij als kanaal ondersteund in jouw transformatie maar vooral ook het collectief op aarde. Alle hulp is nu nodig.

Voel jij de innerlijke roeping, het verlangen om een bijdrage te leveren? Meld je dan aan en doe mee!

Praktische informatie

Tijdens de sessie zullen we online samenkomen en hoge lichtfrequenties downloaden, om deze vervolgens niet alleen in je eigen systeem te verankeren, maar ook in de aarde en het collectief. De Shine Your Light sessies zullen wekelijks gegeven worden, zolang we voelen dat het nodig is.

Tijdens de sessie zullen Regina of Ursula je volledig begeleiden in het downloaden van de frequenties. Ervaring is dus niet noodzakelijk, alleen het verlangen en de bereidheid om een bijdrage te willen leveren aan het transformatie en ontwakingsproces van het collectief. De sessie zal ongeveer 30 minuten duren.

Na je aanmelding ontvang je een link waarmee je kunt inloggen op de livestream. Ook ontvang je praktische informatie ter voorbereiding. Controleer na je aanmelding even of je de bevestiging hebt ontvangen, zodat je goed voorbereid aan de sessie kunt beginnen.

Kun je er niet live bij zijn?
Heb je niet de mogelijkheid om zondagochtend om 09:00 uur live aan te sluiten? Dan kun je gedurende de dag alsnog (via dezelfde link) de sessie doen op het moment dat je er de ruimte voor hebt. We adviseren je wel om dit op dezelfde dag nog te doen.

Heb je na je aanmelding geen mail ontvangen?
Check dan even je spam/ongewenst map.
Hier ook geen mail?
Neem dan even contact met ons op via: klantenservice@higherspiritacademy.nl

Wie onvoorwaardelijk vanuit hartverbinding geeft zal een oneindige stroom van liefde terug ontvangen…

Voor wie is shine your light

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Voor degene die bewust en actief een bijdrage willen leveren aan een nieuwe aarde

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Voor degene die zich bewust open willen stellen als kanaal, voor het verankeren van hogere frequente energieën in de aarde en voor het collectief. Ervaring met energiewerk is niet noodzakelijk, je wordt tijdens de sessie volledig begeleid

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Voor degene die zelf het voorbeeld willen zijn én leven, voor een nieuwe aarde

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Voor degene die voelen dat het ‘5 voor 12’ is en niet meer kunnen én willen negeren dat er nu echt iets moet gebeuren

Voor wie is shine your light NIET

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Voor degene die alleen een healing wil ontvangen, vanwege persoonlijke processen

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Voor degene die niet de innerlijke roeping voelen om op energetisch vlak bij te dragen aan een nieuwe aarde en dit liever op een andere wijze doen

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Voor degene die niet bereid zijn aan zichzelf te wil werken. Als kanaal kunnen de hoge transformatieve energieën namelijk flink wat in beweging brengen in jezelf. Dit zal leiden tot innerlijke processen en transformaties. Dit is prachtig maar kan tevens levens veranderend zijn

 • higherspirit-academy-logo-bloem-goud

  Voor degene die geen verandering wensen en het zo wel prima vinden

Zondag 24-09-2023 om 09:00 uur

Heb je meegedaan aan een eerdere sessie? Dan hoef je jezelf niet nogmaals aan te melden. Je ontvangt dan automatisch de link voor de volgende sessie.

Reserveer nu je plek!

Disclaimer

Het is helaas niet mogelijk om de energetische sessie aan te vragen als je last hebt van epilepsie, een pacemaker draagt of een ernstig psychisch verleden (schizofrenie of psychose) hebt, omdat de energie waarmee gewerkt wordt een zeer hoge frequentie heeft en daarnaast elektromagnetisch geladen is.

Een energetische sessie is geen vervanging voor een bezoek aan een (huis) arts of een medische behandeling.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.
Neem gerust contact op als je hierover vragen hebt.