Skip to main content
facebook icoon
instagram icoon

Over Higher Spirit Academy

Onze visie en missie

De Higher Spirit Academy streeft naar een samenleving waarin spiritualiteit volledig geïntegreerd is in het dagelijks leven. Waar eigen verantwoordelijkheid, volledige zelfacceptatie en leven vanuit hartverbinding een vanzelfsprekendheid is, zonder zweverigheid, met de voeten stevig op de Aarde.

Wij leveren een bijdrage door opleidingen en cursussen aan te bieden die mensen inspireren om steeds meer hun energetische vermogens aan te spreken en anderen hiermee te ondersteunen. Want een nieuwe Aarde creëren we samen.

higher-spirit-academy

Het Team

higher-spirit-academy-regina-van-eijk

Regina van Eijk

Trainer & grondlegger


Regina is het creatieve brein van de academy. Ze is meegaand en zacht, maar zal zich niet inhouden om direct de vinger op de zere plek te leggen. Hierdoor inspireert en motiveert ze je om in beweging te komen en het beste uit jezelf te halen.

higher-spirit-academy-ursula-hilgers

Ursula Hilgers

Trainer & Mede-eigenaar


Ursula heeft het talent om energie te vertalen naar woorden, waardoor het onzichtbare tastbaar wordt. Met haar observerende vermogen houdt ze cursisten een liefdevolle spiegel voor, zodat blinde vlekken zichtbaar en getransformeerd kunnen worden.

higher-spirit-academy-marga-steenwijk

Marga Steenwijk

Coach & Trainer


Marga kom je tegen als trainer bij de opleiding. Haar altijd zorgzame en betrokken energie nodigen je uit om volledig jezelf te kunnen zijn.

higher-spirit-academy-angelique-abcouwer

Angelique Abcouwer

Trainer


Angelique kom je tegen als trainer bij de opleiding. Met haar rustige en zachte energie zal ze je ondersteunen om het beste uit jezelf te halen.

higher-spirit-academy-priscilla-van-rijn

Priscilla van Rijn

Klantenservice


Priscilla behandelt al jouw technische en administratieve vragen. Haar positieve energie zet ze in om met je mee te denken en al je vragen zo snel mogelijk te behandelen.

Thuiskomen

Het voelt als de wind die onder de vleugels van trekkende vogels waait, je wordt gedragen. Deze energiestroom en frequentie kan oneindig ver reiken en zal je eigen barrieres en blokkades doen vervagen.  

Gedragen worden door de liefde die je bent, de krachtigste energie die het universum kent. Liefde, een universele taal die niet te vertalen is, alleen te voelen in jezelf, altijd, in elk moment. Thuiskomen in je diepste essentie in je hartfrequentie, waar alle wegen uiteindelijk op uitkomen, waar alles samenkomt, daar waar jij altijd al heel en volmaakt was en nog steeds bent.