Skip to main content

Team

higher-spirit-academy-regina-van-eijk

Marga Steenwijk

Assistent trainer

Als kind was ik altijd bang omdat ik dingen zag en voelde die anderen in ons gezin niet leken te zien of te voelen. Maar voor mij was het wel heel gewoon dat mijn opa magnetiseerde en helende energie via water bracht.

Eenmaal volwassen kreeg ik twee keer een auto-ongeluk. Na het eerste ongeluk zat ik maanden ‘achter de geraniums’. Met behulp van briefjes kon ik langzamerhand weer dingen gaan onthouden. Maar er volgde een tweede ongeluk en ik ontwikkelde straatvrees. Toch ben ik stapje voor stapje de grote stap gaan zetten om weer naar buiten te gaan. Hoe eng ook, want ja: beide keren hadden ze me immers niet gezien.

Zekerheid en vertrouwen waren ver te zoeken, maar toch ging ik.
De wereld weer in.

Er was nog iets meer voor nodig om me op mijn spirituele pad te brengen. Mijn te vroeg geboren kleindochter overleed, en binnen 2 maanden tijd stierven ook mijn ouders. En toen wist ik het ook even niet meer, maar ik wist dat ik op pad moest gaan. Op pad naar mijn spiritualiteit. Ik had in mijn leven al allerlei workshops en zo gedaan en was al wat te weten gekomen over spiritualiteit. Maar nu wilde ik er echt mee aan de slag. 

Ik heb toen de opleiding energetisch therapeut gedaan maar na enige jaren dacht ik, het zou fijn zijn als het met nog meer zachtheid zou kunnen. Toen kwam ik op de site van Higher Spirit Academy en hier voelde ik die zachtheid. Ik ben de training’ het pad naar innerlijk meesterschap’ gaan volgen en inmiddels ben ik zelfs lid van het team!

Zo ontstond het dat ik van niet gezien worden, naar mijzelf ging kijken en mijzelf ging zien. Dat ik van alles buiten mijzelf te zoeken, naar binnen, in mijzelf kon gaan.

Wie is Marga in het kort?

Vanuit mijn ervaringen, met mijn eenvoud, rust, zachtheid en een luisterend oor, loop ik graag een stukje mee op jouw pad.

Mijn Visie

Je vindt spiritualiteit door je met jouw eigen bron, licht en kracht te verbinden en vol vertrouwen te ontdekken, niet alleen door tools te leren maar juist door het te gaan doen.

Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat:

  • ik tot leven kom bij mijn wekelijkse biodanza-groep. Ik vind het heerlijk, maar ik kom mijzelf ook wel eens tegen in de dans. Zoveel zachtheid te mogen geven, maar ook te mogen ontvangen en toe te laten, is soms een echte trigger.

  • ik me rijk voel dat ik op deze leeftijd – voorbij de zestig 😉 – zo kan genieten van de mensen en dieren om me heen. Van mijn man, onze dochter en 3 heerlijke kleindochters. Ook geniet ik erg  van mijn  hond en katten.